Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Venlo of directe omgeving.

439 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Venlo:

Aanleggen 2-fasen aanlsuiting in keuken en afdoppen gastoevoer

Ivm overstappen van koken op gas naar inductie: 1. Graag een 2-fasen aansluiting aanleggen in de keuken. 2. Graag de gastoevoer afdoppen. Woning betreft een huurappartement. Lift aanwezig. Het betreft een vrijstaand fornuis (geen inbouw).

Stekkerdozen vernieuwen en aarden

Alles gelijkvloers - kelder onder huis met beperkte hoogte. Totaal 4 kamers - garage. Stekkerdozen vernieuwen en aarden. Momenteel 90% ongeaard. Alles gelijkvloers (bungalowtype).

Aardpen slaan

Aardpen slaan t.b.v. nieuwe meterkast in garage voor plaatsing laadpaal voor een elektrische auto.

Meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom

Voor het huis dat ik heb gekocht zou ik graag de ouderwetse meterkast groepen willen moderniseren. Ook zou ik extra groepen en krachtstroom willen toevoegen. Het gaat om 2 extra groepen. Graag zou ik ook de mogelijkheid willen hebben om met inductie te kunnen koken.

Extra groep inductie kookplaat

Wil graag over stappen van gas naar inductie en willen de prijs weten wat een extra groep gaat kosten.

Vervangen van elektra

Ik wil de elektra in de gehele woning vernieuwen en de meterkast plus extra groepen vervangen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer moet kosten. Ik heb gedeeltelijk nog stoffen bedrading. Alles is gelijkvloers. Het gaat om 4 kamers.

Extra groepen laten plaatsen

In januari krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouw woning in Venlo. Nu is het zo dat wij voor de vaatwasser en dergelijke nieuwe groepen moeten laten aanleggen. Wat gaat het ons kosten? Graag offerte via email. Ben telefonisch slecht bereikbaar. Met vriendelijke groet, Maria Willemsen

Electra aanleggen naar een machine op het terrein

Ik zoek een bedrijf wat een krachtstroomkabel legt van de meterkast (transformator) naar de machine op het terrein Voor september 2018 want dan komt men de machine plaatsen. Gaarne afspraak voor aankomende maandag om op de locatie te komen kijken voor de offerte

Groepenkast vernieuwen en verplaatsen

Voor een potentieel te kopen huis willen we verbouwen en hierbij de meterkast verplaatsen. De huidige is verouderd (stoppen ipv schakelaars) en niet handig gepositioneerd. We willen dus: - verplaatsen (+/- m) - vernieuwen naar huidige stand der techniek - extra groepen - mogelijk 3-fase Kunt u voor onze opsomming van verbouwingskosten een kostenindicatie opsturen voor de gevraagde verplaatsing en vernieuwing, met apart de prijs voor iedere extra groep en apart de prijs voor een 3-fase-aansluiting? Verzorgen jullie ook verplaatsing van telefoonaansluiting/bekabeling? Als waarschijnlijk wel begrepen is het niet mogelijk de huidige situatie te bekijken.

Klik-aan klik-uit schakeling installeren

Betreft het installeren van een klik aan klik uit schakeling op de plaats van een trekschakelaar. Daarvoor moet er ook nog een min draad doorgetrokken worden heb ik begrepen. Die zit bij de lamp op ongeveer anderhalve meter afstand.

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

Groepenkast vervangen

Ik wil de oude groepenkast vervangen met 4 groepen.

Elektrapunt buiten bij voordeur aanleggen

Ik wil graag een buitenlamp bij de voordeur, maar heb daar geen electrapunt, lamp moet ik dan ook nog aanschaffen. Meterkast zit meteen aan de voordeur, kan van daaruit naar buiten.

Antennebuis en antenne plaatsen

Ik wil graag een buis tegen mijn zijmuur geplaatst hebben. De buis heb ik en is 4 meter lang verzinkte pijp van 5 cm dik. Ik heb ook de beugels hiervoor en de schroeven/pluggen. Het betreft een hoekhuis met zijkamertje aangebouwd. De hoogte van de schoorsteen is circa 8 meter. De buis moet hier tegenaan. Hij zal dan ca 1 meter boven de schoorsteen moeten uitsteken.

Aanleggen en aansluiten van een aardlekschakelaar

In mijn woning uit bouwjaar 1972 is een aardedraad aanwezig die de grond in loopt naar de aardpen. In mijn meterkast ontbreekt nog een aardlekschakelaar en die wil ik graag laten plaatsen en laten aansluiten op genoemde aardedraad. Ik hoor graag vooraf wat de kosten hiervoor zijn.

Aarde slaan naast een tijdelijke bouwaansluiting

We krijgen vanuit leverancier een 80 Ampère bouwaansluiting en deze moet voorzien worden van een aardverspreidingsweerstand.

Krachtstroom aanleggen in kleine loods

Achter het woonhuis is een kleine loods. Vanaf het woonhuis naar de loods is ca 4 meter. Wij willen weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van krachtstroom, in de loods is gee meter aanwezig.

Elektrische tuinbel aanleggen

Ik wil graag een elektrische tuinbel laten monteren van poort naar woning. De afstand door tuin is ongeveer 15 meter. Het graafwerk voor het kabelgootje kan ikzelf. In de woning dient de kabel via de kruipruimte naar de meterkast getrokken te worden, ongeveer 15 meter. De tuinbel moet tegen kou en regen/vocht bestand zijn! Separaat zou ik de kosten willen weten van een cameraatje.

Satellietschotel ophangen en aansluiten

Bij mij moet een satellieten schotel opgehangen worden en 2 gaten geboord worden.

Video intercom inbouwen

Ik heb een video intercom systeem en die wil ik graag geplaatst hebben. Er moet wel wat aangepast worden op/aan de deurpost.

Aardpen laten slaan

Aardpen slaan voor een rijtjes huis in Venlo.

Elektra aanpassen voor inductie koken

Ik heb een nieuwe inductie kookplaat met een totaal vermogen van 7100W, welke aangesloten moet worden in een eengezinswoning uit 1955. Ik wil dus graag een kookgroep met een perilex stopcontact laten maken. De lengte van meterkast naar de kookplaat is ongeveer 9 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Compleet nieuwe elektra aanleggen

Compleet nieuwe installatie aanleggen

Netwerkkabel trekken

Ik ben op zoek naar iemand die een COAX kabel kan vervangen door een UTP kabel. Het gaat om een lengte van ongeveer 30 meter en de kabel gaat via kruipruimtes, maar ik kom zelf niet overal bij. We hebben twee opties: 1: de bestaande kabel vervangen door een nieuwe kabel. 2: een oplossing verzinnen om een nieuwe kabel te leggen, of binnenshuis, of buitenshuis. De nieuwe kabel is al in bezit.

Buitenlamp met sensor ophangen

Graag bij de voordeur een buitenlamp met sensor ophangen. Twee weken geleden heeft iemand een betreffende lamp opgehangen, maar die doet het al niet meer. Zouden jullie mij een tip willen geven voor een degelijke lamp, die niet van buitenaf kapot te maken is?