Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Tegelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Tegelen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Tegelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Tegelen of directe omgeving.

119 klanten uit Tegelen bevelen een bij Casius in Tegelen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Tegelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Tegelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Tegelen:

Extra groep tbv PHEV auto

In de meterkast een extra groep plaatsen

Stopcontact maken in de schuur

Ik wil graag een stopcontact laten maken in de schuur, i.v.m. scootmobiel. Stroom is al aangelegd voor een licht schakelaar. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Perilexaansluiting in de keuken laten maken

Ik wil graag een inductiekookplaat in mijn keuken. Een perilex wandcontactdoos heb ik niet - deze wil ik laten aanleggen. Wellicht moet hiervoor ook een extra kookgroep in de meterkast worden aangelegd. Wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn en of er een volledig nieuwe kabel getrokken moet worden vanuit de meterkast naar de keuken of dat een huidige kabel hiervoor gebruikt kan worden.

Electra vervangen in de gehele woning

Electra vervangen in de gehele woning. Tevens ook vervangen van oude groepenkast

Verplaatsen en vervangen van de meterkast

Meterkast verplaatsen en vermeerdere van groepen

Mantelbuis voor elektra aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe mantelbuis. Bij ons moet de elektriciteitsinstallatie opnieuw aangesloten worden. Maar dit gaat niet, omdat de huidige mantelbuis voor elektra niet voldoet aan de voorwaarden. Volgens elektra-bedrijf BAM B.V. moet deze voldoen aan minimaal 50 mm. Graag willen wij dat de mantelbuis voor elektra opnieuw wordt aangelegd en dat deze voldoet aan de voorwaarden. Dan kan de elektriciën pas van start met de heraansluiting.

Meterkast en apparatuur doormeten

Ik wil de meterkast laten doormeten. Er zijn verschillende apparatuur en lampen kapot gegaan in korte tijd. Te denken aan gloeilampen, oven en droger.

Bestaande groepenkast vervangen

Wij hebben nu een groepenkast met 5 groepen en willen deze laten vervangen door een groepenkast met 8 groepen en 3 aardlekschakelaars. Voor de 3 nieuwe groepen van de kookgroep zullen de leidingen en draden al tot in de meterkast zitten. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leveren en aansluiten van de nieuwe groepenkast. De klus moet over 10 weken klaar zijn.

Nieuwe 3-fase groepen kast 8 groepen + 3 fase kookgroep

Wij willen een nieuwe groepenkast laten aanleggen in verband met een nieuwe keuken. Graag zouden wij een offerte willen voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast van een A merk. 3-fasen, 10 groepen + 3-fasen kookgroep voor 11.1 KW. Bekabeling voor de nieuwe groepen zal geregeld worden. Het gaat dus enkel om materiaal kosten plus installatie van de groepenkast. De locatie waar het om gaat is in Tegelen. Er moet een nieuwe meterkast in, want er komt een nieuwe keuken in. Er moet een krachtgroep bij. De onderkant wordt apart geleverd door een leverancier en is verzegeld. We hebben zonnepanelen.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan bij onze woning. Het gaat om een woning uit 1933. Er is nog geen aardpen aanwezig, kunt u die leveren? De meterkast zit in de gang en er wordt een betonvloer gestort, waardoor er geen kruipruimte meer aanwezig is. Wellicht kan de pen geslagen worden in de voortuin.

Schotelantenne uitrichten

Ik zou graag mijn schotel met 4 LNB's uitgericht willen hebben. Alles hangt en is aangesloten. Moet alleen uitgericht worden. Z.s.m.

Meterkast kleine afstand verplaatsen

Ik wil graag de meterkast een stukje verplaatsen. Binnen 2 meter van huidige kast, in verband met renovatie en veiligheid. Alleen elektra. De kabel hoeft niet verlengd te worden. Essent rekent een vast, behoorlijk hoog tarief. Wat rekent u.

Groepenkast met aardlekschakelaar installeren

Ik heb een groepenkast met 7 zekeringen en geen aardlekschakelaar. Ik heb vorig jaar een aardpen laten slaan. Ik wil nu mijn hele groepenkast laten vervangen. Ik wil 7 groepen en 2 x aardlek.

LCD TV scherm repareren

Mijn LCD scherm van mn LG42 lb5500 is kapotgevallen en zit een barst in het scherm, wat zou het repareren gaan kosten?

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Nu zit alles nog de waterleiding.

Groepenkast vervangen en meterkast verplaatsen

Ik zou graag 2 offertes willen ontvangen. Een voor het vervangen van de groepenkast en een voor het verplaatsen van de meterkast. Er zitten nu 5 groepen en 2 aardschakelaars. De groepen kast moet met 1 groep worden uitgebreid voor het koken op inductie. Ik zou ook graag willen weten wat het kost om de meterkast te verplaatsen ongeveer 6 meter verderop.

Stopcontact verplaatsen

Stopcotact verplaatsen van links naar rechts 40 cm voor het plaatsen van afzuigkap.

Nieuwe groep aanleggen, telefoon instaleren, stopcontact met storing

Nieuwe goep installeren voor infraroodsauna. Telefoon met buitenvideo aansluiten en in huis en buitenshuis netjes afwerken, contactdoos met storing repareren. Graag iemand uit de buurt van Venlo.

bij vernieuwing van keuken moeten ...

bij vernieuwing van keuken moeten leidingen worden verlegd / stopcontacten worden geplaatst / eventueel aparte groepen worden aangesloten voor apparaten die veel stroom "trekken." aansluitpunten voor verlichting worden gemaakt.

Op overloop schakelaars aanbrengen naar ...

Op overloop schakelaars aanbrengen naar zolder