Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Sittard of directe omgeving.

441 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast, tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden, groepuitbreiding voor inductie koken, extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sittard:

Slaan van aardpen

Bij het vervangen van een groot industriële installatie, hebben we momenteel een aansluiting van 3x 63 amper meterkast. Hiervoor hadden we graag een nieuwe aarde geslagen en aangesloten op de bestaande installatie.

Vervangen electra

Ik wil de bedrading vervangen en een groep bijmaken, zijn er nu 4.

Perilex aansluiting fornuis maken

Ik wil graag een perilex aansluiting voor mijn nieuwe fornuis door een erkende elektricien. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Groepenkast vervangen en elektra controleren

Ik wil de groepenkast vervangen en elektra in de hele woning controleren. Ik zou graag willen weten hoeveel dit zou kosten. Ik weet niet hoeveel groepen er in de groepenkast zitten. Het gaat om een oude kast met stoppen waar een slimme meter in zit.

Vervangen electra jaren 50 woning

In het huis dat ik wil gaan kopen is de meterkast ouderwets. Deze heeft 3 groepen met oude stoppen die ik wil vervangen. De woning heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een keuken waar ook elektra van vervangen moet worden.

Zonnebanken in een zonnestudio installeren

Ik ben bezig met een pand huren (in eigendom van mijn vader) 200 m² en er zullen 10 zonnebanken in komen. Het pand moet nog helemaal klaargemaakt worden voor een zonnestudio. Er moet een stroomkabel komen van 3 x 250 ampère. Er moet een buis ingegraven worden vanaf de meterkast. Er moet een warmteafvoerbuis gemaakt worden voor de afvoer van de warmte. Er moet een nieuwe tegelvloer in. Ook moet er een stroomaansluiting komen in tien hokken en moeten deze tien hokken worden gecreëerd.

Groepen voor de garage bijplaatsen

Garage apart voorzien van 2 groepen. Garage zit nu ssamen met een gedeelte van de woonkamer.

Groepen bijplaatsen voor de garage

Ik zoek een partij die twee extra groepen kan plaatsen in mijn meterkast. Garage zit nu samen met woonkamer maar wil graag 2 groepen alleen voor de garage.

Krachtstroom aanleggen voor een inductiefornuis

Het bekijken en eventueel aanleggen van krachtstroom voor inductie fornuis.

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in de hele woning vervangen en een nieuwe meterkast. Wij willen een woning aankopen maar deze is volledig voorzien van stoffe bekabeling en een oude meterkast. Graag een all in prijs.

Buitenverlichting aansluiten

Ik heb 2 buitenlampen (Philips Calgary) die ik bij de voordeur en de garage wil ophangen. Op beide plekken hebben al eerder lampen gezeten, er is elektra/bekabeling aanwezig. Als het goed is werkt dit naar behoren. Kan ik een offerte ontvangen?

Datakabel naar een kantoor laten trekken

Ik wil graag een datakabel van de meterkast naar het kantoor. De afstand is ongeveer tien meter. Daarnaast een vaste aansluiting op de muur maken.

Elektrische installatie NEN3140 keuren voor de brandverzekering

Kantoorpandje van 13 x 12 meter, 2 verdiepingen, 2 bedrijfsruimtes van ongeveer 110 m², waarbij 1 een kantoorruimte van 35 m² heeft. Bovenste verdieping en 1 bedrijfsruimte met kantoor hebben een tussenmeter.

Lamp boven de eettafel monteren

Boven de eettafel dient er een lamp ophangen te worden. Het lichtpunt zit op de juiste plek.

Meterkast verplaatsen naar de gang

Een meterkast moet vanuit de woonkamer verplaatst worden naar de gang. Tevens moet er een nieuwe groepenkast komen.

Doormeten van energieverbruik

Ik wil mijn stroomverbruik laten controleren. Het gaat om een gezin met 5 personen. Nu 8500 kw per jaar. Veel hoger dan gemiddeld gebruik van een gezin en ik begrijp niet waar dit vandaan komt. Kunt u per mail laten weten wat de kosten hiervoor zijn?

COAX en/of UTP kabel trekken

UTP- en COAX-kabel trekken. In verband met het krijgen van digitale televisie via Vodafoon heb ik een UTP ingang nodig bij mijn TV. Op het moment is er alleen een COAX ingang, maar die wil ik wel graag behouden. De bedoeling is dus dat de UTP-kabel in dezelfde leiding wordt getrokken. Mocht dit beide niet mogelijk zijn dan wil ik graag weten wat de alternatieven zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de kosten. De UTP kabel moet naar het modem. En van het modem naar de meterkast die buiten mijn woning staat. De meterkast is 15 meter vanaf de TV.

WiFi kabel trekken

Wifikabel trekken van ziggo modem meterkast buiten naar router in huiskamer ongeveer 15m, door bestaande pvc leiding. 15 M snoer met stekkertjes en router van Ziggo aanwezig

Meterkast vervangen en aardpen slaan

Op dit moment start ik met het maken van een aanbouw aan mijn woning. Als dat klaar is, wil ik omstreeks juni mijn meterkast laten vervangen. Deze is nu nog geaard op de koperen waterleiding, dus er moet ook een aardpen worden geslagen. Ik wil een groepenkast met 8 groepen en 1 krachtstroomgroep. Er moet bovendien ruimte blijven voor een extra uitbreiding in de toekomst. Er moeten in de keuken aansluitpunten worden gemaakt voor het plaatsen van keukenapparatuur. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Netwerkkabel doortrekken

Wij willen graag 3 netwerkkabels laten trekken vanaf de meterkast op de begane grond naar de woonkamer op de 1e verdieping en naar de slaapkamer op de 2e verdieping. Naar de woonkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel en naar de slaapkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel (liefst als een patchpunt wegwerken) en een Coax kabel voor de TV. Netjes afgewerkt in een kastje. Het gaat om naar schatting 20 meter lengte van de kabel. Graag een offerte per email.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast

Elektrische installatie laten doormeten

Graag willen wij onze elektrische huisinstallatie doorgemeten hebben. Wij hebben vorige week voor de eerste keer de jaar afrekening gehad (wegens verhuizing) maar het verbruik is extreem ca. 8.500 kWh voor een 2-persoons huishouden (zou iets van 2-2. 500 moeten zijn). Volgens Essent komt het zeer zelden voor dat er iets met de meter is (we hebben nog wel een oude met zo'n draaischijf). Voordat we verder gaan met Essent willen we graag eens naar de installatie laten kijken. Wat gaat ons dit kosten?

Krachtstroom aanleggen

Graag willen wij in de fanfarezaal krachtstroom laten aanleggen. Voor sommige evenementen hebben we vaak 2 x 32 ampère nodig. Graag ontvangen wij een prijsopgave, zodat we kunnen beoordelen of dit voor ons haalbaar is.

Elektro / mechanica bedenken, installeren en testen

T.b.v. de opzet van een escape room (in Sittard) zijn we op zoek naar een electro technicus die hierbij de electronica weet te verbinden met de printplaat (raspberry pi) middels een schakelbord (relais). De electronica bestaat uit lampen/leds, slotmechanisme en andere toepassingen welke custom gemaakt moeten worden (bijvoorbeeld een shakermotor of spoelen welke voor "knal" effecten zorgen). Er is reeds veel voorwerk gedaan en technische specificaties zijn beschikbaar. Z.s.m. beginnen in locatie Sittard. Er zijn op 22 oktober al groepen gepland. Voor die tijd willen we e.e.a. nog uitvoerig testen.

Meterkast / groepenkast vervangen

Graag wil ik mijn 3 fase meterkast i.v.m. verbouwing vervangen voor een 3 fase 8 groepenkast. Zie foto`s huidige meterkast. In de nieuwe groepenkast moet zitten: 4 groepen voor keuken [vaat/oven/combi/rest], 1 zolder/wasmachine, 2 woonkamer/benedenverdieping, 1 bovenverdieping. Ik zou een kast willen met achterplaat erbij en met hoofdschakelaar en aardlekschakelaars. Ik kijk uit naar uw offerte.