Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Sittard of directe omgeving.

443 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sittard:

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom tot 10kw Vervangen huidige elektra kast 35mtr kabel met stalen mantel

Vervangen van electra

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vernieuwen naar huidige standaarden. Het betreft een tussenwoning.

380v aansluiting maken

Ik ga in mijn garage een hefbrug plaatsen, heb daar voor een 380v aansluiting nodig. Graag in eerste instantie een prijsindicatie.

Coax kabel vervangen

Ik wil de coax kabel tussen de woonkamer en de meterkast vervangen via kruipruimte. Er moet een gaatje in de woonkamervloer (beton met eiken parket) geboord worden waar de kabel doorheen moet om vervolgens via de kruipruimte naar de meterkast in de hal geleid en verbonden te worden. Nieuwe kabel en koppelingen zijn aanwezig. Ik heb zelf geen geschikte boormachine en ben enigszins claustrofobisch waardoor ik de kruipruimte niet in durf.

Slaan van aardpen

Bij het vervangen van een groot industriële installatie, hebben we momenteel een aansluiting van 3x 63 amper meterkast. Hiervoor hadden we graag een nieuwe aarde geslagen en aangesloten op de bestaande installatie.

Vervangen electra

Ik wil de bedrading vervangen en een groep bijmaken, zijn er nu 4.

Perilex aansluiting fornuis maken

Ik wil graag een perilex aansluiting voor mijn nieuwe fornuis door een erkende elektricien. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Groepenkast vervangen en elektra controleren

Ik wil de groepenkast vervangen en elektra in de hele woning controleren. Ik zou graag willen weten hoeveel dit zou kosten. Ik weet niet hoeveel groepen er in de groepenkast zitten. Het gaat om een oude kast met stoppen waar een slimme meter in zit.

Vervangen electra jaren 50 woning

In het huis dat ik wil gaan kopen is de meterkast ouderwets. Deze heeft 3 groepen met oude stoppen die ik wil vervangen. De woning heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een keuken waar ook elektra van vervangen moet worden.

Zonnebanken in een zonnestudio installeren

Ik ben bezig met een pand huren (in eigendom van mijn vader) 200 m² en er zullen 10 zonnebanken in komen. Het pand moet nog helemaal klaargemaakt worden voor een zonnestudio. Er moet een stroomkabel komen van 3 x 250 ampère. Er moet een buis ingegraven worden vanaf de meterkast. Er moet een warmteafvoerbuis gemaakt worden voor de afvoer van de warmte. Er moet een nieuwe tegelvloer in. Ook moet er een stroomaansluiting komen in tien hokken en moeten deze tien hokken worden gecreëerd.

Groepen voor de garage bijplaatsen

Garage apart voorzien van 2 groepen. Garage zit nu ssamen met een gedeelte van de woonkamer.

Groepen bijplaatsen voor de garage

Ik zoek een partij die twee extra groepen kan plaatsen in mijn meterkast. Garage zit nu samen met woonkamer maar wil graag 2 groepen alleen voor de garage.

Krachtstroom aanleggen voor een inductiefornuis

Het bekijken en eventueel aanleggen van krachtstroom voor inductie fornuis.

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in de hele woning vervangen en een nieuwe meterkast. Wij willen een woning aankopen maar deze is volledig voorzien van stoffe bekabeling en een oude meterkast. Graag een all in prijs.

Buitenverlichting aansluiten

Ik heb 2 buitenlampen (Philips Calgary) die ik bij de voordeur en de garage wil ophangen. Op beide plekken hebben al eerder lampen gezeten, er is elektra/bekabeling aanwezig. Als het goed is werkt dit naar behoren. Kan ik een offerte ontvangen?

Datakabel naar een kantoor laten trekken

Ik wil graag een datakabel van de meterkast naar het kantoor. De afstand is ongeveer tien meter. Daarnaast een vaste aansluiting op de muur maken.

Elektrische installatie NEN3140 keuren voor de brandverzekering

Kantoorpandje van 13 x 12 meter, 2 verdiepingen, 2 bedrijfsruimtes van ongeveer 110 m², waarbij 1 een kantoorruimte van 35 m² heeft. Bovenste verdieping en 1 bedrijfsruimte met kantoor hebben een tussenmeter.

Lamp boven de eettafel monteren

Boven de eettafel dient er een lamp ophangen te worden. Het lichtpunt zit op de juiste plek.

Meterkast verplaatsen naar de gang

Een meterkast moet vanuit de woonkamer verplaatst worden naar de gang. Tevens moet er een nieuwe groepenkast komen.

Doormeten van energieverbruik

Ik wil mijn stroomverbruik laten controleren. Het gaat om een gezin met 5 personen. Nu 8500 kw per jaar. Veel hoger dan gemiddeld gebruik van een gezin en ik begrijp niet waar dit vandaan komt. Kunt u per mail laten weten wat de kosten hiervoor zijn?

COAX en/of UTP kabel trekken

UTP- en COAX-kabel trekken. In verband met het krijgen van digitale televisie via Vodafoon heb ik een UTP ingang nodig bij mijn TV. Op het moment is er alleen een COAX ingang, maar die wil ik wel graag behouden. De bedoeling is dus dat de UTP-kabel in dezelfde leiding wordt getrokken. Mocht dit beide niet mogelijk zijn dan wil ik graag weten wat de alternatieven zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de kosten. De UTP kabel moet naar het modem. En van het modem naar de meterkast die buiten mijn woning staat. De meterkast is 15 meter vanaf de TV.

WiFi kabel trekken

Wifikabel trekken van ziggo modem meterkast buiten naar router in huiskamer ongeveer 15m, door bestaande pvc leiding. 15 M snoer met stekkertjes en router van Ziggo aanwezig

Meterkast vervangen en aardpen slaan

Op dit moment start ik met het maken van een aanbouw aan mijn woning. Als dat klaar is, wil ik omstreeks juni mijn meterkast laten vervangen. Deze is nu nog geaard op de koperen waterleiding, dus er moet ook een aardpen worden geslagen. Ik wil een groepenkast met 8 groepen en 1 krachtstroomgroep. Er moet bovendien ruimte blijven voor een extra uitbreiding in de toekomst. Er moeten in de keuken aansluitpunten worden gemaakt voor het plaatsen van keukenapparatuur. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Netwerkkabel doortrekken

Wij willen graag 3 netwerkkabels laten trekken vanaf de meterkast op de begane grond naar de woonkamer op de 1e verdieping en naar de slaapkamer op de 2e verdieping. Naar de woonkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel en naar de slaapkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel (liefst als een patchpunt wegwerken) en een Coax kabel voor de TV. Netjes afgewerkt in een kastje. Het gaat om naar schatting 20 meter lengte van de kabel. Graag een offerte per email.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast