Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor slaan van een aardpen:

Slaan van een aardpen

Hoe diep moet de pen de grond in?
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaan van een aardpen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardpin laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Ik ben op zoek naar een vakman die de meterkast kan vervangen en een aardpen kan slaan. Op dit moment heeft de kast 4 groepen en de nieuwe kast dient 9 groepen te krijgen.

Aardpen slaan bij bouwmeterkast

Voor bij de bouwmeterkast moet ik een aardpen laten slaan die tevens ook gebruikt kan worden voor de meterkast in huis. De kavel is nog vrij van obstakels. Graag een prijs voor het slaan van de pen. Bodemopbouw van de sondering: Eerste 2 meter zand en daarna veen.

Aardpen slaan bij garagebox

Mevrouw, mijnheer, het gaat om een groepenkast in een garagebox te Amstelveen. Er staat wat apparatuur, zoals een zaagmachine en een kacheltje.

Aardpen laten slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Tevens ontvang ik ook collectiviteitsprijzen

Offerte voor slaan van een aardpen

Wat kost het om een aardpen door jullie te laten slaan? Betreft een tussenwoning in Heerhugowaard bouwjaar 1970. Aansluiten doen we zelf. Wat is de totaalprijs voor het slaan door jullie incl materiaal of excl?

Aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen laten slaan. Aansluiten kunnen we zelf. Het gaat puur om het slaan van de aardpen. Is de prijs in of exclusief materiaal? Het betreft tussenwoning in Heerhugowaard van bouwjaar 1970. Het maakt niet uit waar de aardpen wordt geslagen, zolang het de beste en goedkoopste optie is.

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en koppelen aan de meterkast. Ook daarna doormeten. De stoppenkast is al vernieuwd en bevat 2 aardlekschakelaars met ieder 3 groepen erachter.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwe huisinstallatie. Hierna dient de pen aangesloten te worden op de meterkast.

Partners

Partners van Casius