Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor slaan van een aardpen:

Slaan van een aardpen

Hoe diep moet de pen de grond in?
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaan van een aardpen uit heel Nederland:

Aardpennen twee nieuwe woningen laten slaan.

Hebben twee nieuwe woningen met 2 meterkasten gemaakt in een bestaand gebouw. Alles is reeds aangesloten maar we moeten nog een aardpen laten slaan. Wellicht is 1 aardpen voldoende omdat de meterkasten 'met de rug' tegen elkaar liggen en de appartementen op de begane grond liggen tegen elkaar aan.

Aardpen voor dubbele aansluiting garage laten slaan

Voor 2 garage boxen wil ik 1 aardpen laten slaan. De medewerker van Liander geeft aan dat dit mogelijk is en afdoende voor een 10 ampère aansluiting van hun. Graag ontvangen wij een offerte en eventuele voorbereidingen die wij moeten treffen.

Aarding controleren en zo nodig aardpen slaan

Ik heb een brief ontvangen van Brabant Water waarin staat dat ik mijn elektrische installatie moet laten controleren of deze onafhankelijk functioneert van het waterleidingnet en voldoet aan NEN 1010. Ik denk dat dit wellicht niet het geval is en dat er wellicht een aardpen geslagen moet worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze controle en eventueel het slaan van een aardpen.

Installeren groepen kast en slaan/aansluiten aardpen

Installeren groepenkast en slaan/aansluiten aardpen.

Aardden slaan in gemaal

Voor een rioolgemaal wil ik graag een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen. Hier is de circuitimpendantie te hoog (1,6 ohm) ten opzichte van de eindgroepen van 40-A en 63-A. Het gaat om het rioolgemaal aan de Nieuwe Kerkstraat nabij nr. 16. Ik hoor graag van u.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan.

Slaan aardpen

Slaan aardpen en aarddraad verbinden (op zandgrond)

Slaan aardpen

Slaan van een aardpen en vervolgens aansluiten aan de stoppenkast.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Ik zou graag een aardpen willen slaan en een aardleiding aanleggen. Mijn bestaande groepenkast is in orde en deze is met een aardlekschakelaar. De installatie is geaard op de waterleiding en dit mag niet meer.

Aardingspen slaan

Boerderij in de verbouwingsfase met nieuw elektra. Vandaar dat er een aardpen nodig is.

Partners

Partners van Casius