Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Roermond of directe omgeving.

415 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Roermond:

Stroomkabels trekken van overkapping naar kruipruimte, naar meterkast

Op zoek naar elektricien, die in bestaande overkapping , nieuwe kabels kan trekken. Deze worden door kruipruimte geschoten, en aangesloten in meterkast. Kabel heb ik reeds (100m)

Stopkontakt in meterkast t.b.v. KPN

In de meterkast moet een stopcontact voor de KPN internet aansluiting worden gemaakt, vóór 9 juli. De kast heeft houten achter- en zijwand.

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil graag 2 groepen bijplaatsen + stopcontact in meterkast en aansluitingen maken in de keuken voor inductie kookplaat en oven. Graag een offerte.

Aardpen slaan in luik bij de voordeur

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen. De aarddraad ligt gekoppeld aan waterleiding. Komt uit onder luik achter voordeur. Hier kan ook de aardpen geslagen worden. In de meterkast zitten alle zekeringen achter 4 aardlekschakelaren.

Verandering van de aarding

In de meterkast is een metalen draad zichtbaar waarvan ik vermoed dat dat de aarding is van ons huis. Hij loopt naar de waterleiding onderin de meterkast. (Ik hoop dat dit op de foto zichtbaar is). Ik heb begrepen van ENEXIS dat dit veranderd moet worden. Vraag is: hoeveel kost het dit door uw bedrijf te laten aanpassen?

Extra groep in meterkast plaatsen

In de meterkast moeten 3 of 4 stopcontacten worden gemonteerd. Deze komen op een nieuwe aan te leggen groep. Tevens dienen de kabels die er nu hangen netjes afgewerkt te worden.

Extra zekering

Ik wil graag een extra zekering in mijn meterkast, ik heb schakels als zekering.

Aardpen slaan

De aarding zit nu om de waterleiding gedraaid en dat moet aangepast worden.

Extra groep naar zolder aanleggen

Op lege groep in groepenkast, extra kabeltrace aanleggen naar de zolder voor droger en wasmachine.

Keuren van de elektrische installatie

Wij gaan onze meterkast laten verplaatsen (dichter bij de voordeur) en stroom, gas en water opnieuw laten aansluiten. Ik heb begrepen dat de installatie in de nieuwe meterkast gekeurd moet worden, hier ontvang ik graag een offerte voor. Is deze keuring overigens verplicht of alleen nodig vanwege verzekering? Betreft allen het verplaatsen van een bestaande installatie naar een nieuw te maken meterkast.

Stoppenkast in meterkast vervangen

De bestaande meterkast heeft 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Wij willen deze oude meterkast laten vervangen voor een nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. Wij zouden graag willen weten wat de kosten gaan worden. Wij kunnen niet goed zien of het een fase 1 of fase 3 meterkast is. Het betreft de meterkast in de woning die wij vanaf 4 januari gaan kopen. Om die reden hebben wij niet de volledige informatie.

Meterkast verplaatsen

In het kader van de grote verbouwing die wij gepland hebben willen we de meterkast verplaatsen. Graag ontvangen wij informatie met betrekking tot de prijs.

Aardpen slaan

Wat zou het kosten om een aardpen te slaan.

Vervangen van elektra en groepenkast

Ik wil mijn groepenkast en elektra vervangen van mijn woning. Het gaat namelijk om een hele oude woning met oude elektra.

Groepenkast aanpassen

Ik wil advies, en natuurlijk op basis daarvan een offerte, voor aanpassing van de groepenkast, dit is nog een "oude" zwarte. De bedoeling is om komende jaren wat aanpassingen in huis te doen: meer zonnepanelen/elektrische vloerverwarming/ elektrische doorstromer, met misschien zonneboiler. Volgens mij heb ik nu 1 x 25A dus dat moet dan ook aangepast worden alleen wat de beste oplossing is weet ik dus niet.

Lampen op laten hangen

Ik wil graag twee lampen opgehangen hebben boven de eet tafel op een aansluitpunt. Ik zou de bekabeling graag afgewerkt zien met een kabel goot. Tevens is het aansluitpunt niet in lijn met de locatie van de lampen, wellicht weet u hier een mooie afwerking voor. Het plafond is sterk. Ik kom er met de klopboor niet goed doorheen.

Aardpen slaan en in de meterkast aansluiten

De aarding in ons huis is bedenkelijk slecht. Ik kan wel een aardpen ontdekken in de kelder, maar ik weet niet hoe diep die zit en of de aansluiting deugt. Ik wil dat dat doorgemeten en bekeken wordt en eventueel een nieuwe aardpen geslagen wordt. Waar moet ik op rekenen qua kosten op mijn adres in de binnenstad van Roermond?

Aardpen laten slaan en aansluiten

Ik wil graag een offerte hebben voor een aardpen te slaan met alle werkzaamheden wat erbij komen kijken (aansluiten in de meterkast). Er is nu aarding op de waterleiding welke vervangen gaat worden.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het maken van een nieuwe aarding vanaf de aardlekschakelaar naar nieuwe aardelektrode maken. De nieuwe aardelektrode dient in de grond geslagen te worden. Kunt u een offerte maken waarbij de arbeidkosten en materiaalkosten separaat vermeld worden.

Metalen aardelektrode plaatsen en aarding aanbrengen

Het betreft het plaatsen van een metalen aardelektrode en het aanbrengen van aarding in verband met wijziging aan waterleidingnetwerk.

Meterkast verplaatsen

Ik ben op zoek naar een elektricien die voor mij een meterkast 1.5 meter naar voren kan verplaatsen.

Ventilator in badkamer vervangen

De afzuigventilator in de badkamer moet vervangen worden, hij is verbrand. De ventilator zit in het plafond. De afzuiging is zelfstandig, heeft een eigen motor.

Oude meterkast vervangen

Vervangen van de oude meterkast met 1 extra groep inverband met de aanleg van een infraroodcabine.

Groepenkast vervangen en groepen opnieuw indelen

We willen graag de groepenkast in onze meterkast vervangen van stoppen naar klikschakelaars. De groepen zijn als volgt verdeeld, echter willen alles hergroeperen. Alleen in hoeverre dat kan weet ik niet. Wens zou zijn om de wasmachine en/of droger een aparte groep te geven, eventueel de keuken een eigen groep en de garage met de tuin een eigen groep. Daarnaast een goede verdeling van de benedenverdieping, bovenverdieping en zolder met CV ketel. Ik denk dan op 6 of 8 groepen uit te komen. 8 groepen voor een eventuele uitbreiding in de toekomst, maar daarin laat ik me graag adviseren wat het beste is, maar prijs kan ook daarin een rol spelen natuurlijk. Is het mogelijk om deze werkzaamheden op korte termijn uit te voeren? Eventueel op een vrijdag 29 april of vrijdag 6 mei? De 4 groepen zijn nu als volgt verdeeld: Groep 1 Buitenverlichting VOOR Stopcontact Meterkast Stopcontact garderobe/slaapkamer Dux WC Keuken (exclusief: stopcontact aan doorgang keuken naar kamer en boiler + oven Groep 2 Bovenverdieping (exclusief: stopcontacten grote slaapkamers voor en achter) Zolder totaal Gang beneden (exclusief verlichting garderobe/slaapkamer Dux) Stopcontact in woonkamer (links naast de glazen deur) Groep 3 Woonkamer (exclusief stopcontact links naast de glazen deur) Keuken en stop contact de doorgang keuken naar woonkamer Stopcontacten grote slaapkamer voor en achter Groep 4 Oven Verlichting garderobe/slaapkamer Dux Groep 5 Wasmachine Droger CV Ketel Groep 6 Garage totaal Buitenverlichting achter Tuin en overkapping

Uitbreiden en vervangen van de meterkast

Nieuwe meterkast met 6 automaten op 2 aardlekschakelaars inclusief voedingen voor witgoed apparatuur o. D, inclusief Bouwkundige voorzieningen.