Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor sleuf in betonnen plafond frezen:

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil graag een sleuf laten frezen van 2 meter, in een betonnen plafond. Het gaat om het verleggen van een stroompunt in het plafond.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf in betonnen plafond frezen uit heel Nederland:

Sleuf in muur frezen

Ik wil een sleuf in een betonnen muur laten frezen. 1 meter vanaf de vloer omhoog en dan en 1 meter opzij. Het is voor de bedrading van elektra. Er komt een buis in om de bedrading te trekken. Ik wil als eerste een indicatie van de kosten.

Gleuf in een betonnen plafond frezen tbv verzonken gordijnrails

Ik wil gordijnrails in het betonnen plafond hebben. Het betreft verschillende stukken met een totale lengte van ca. 25 meter. In deze lengte moeten 10 bochten komen met een radius van 10 cm. De gleuf moet 10 mm diep worden en 15 mm breed met scherpe inwendige hoeken voor gordijnrails Goehlst 4701. Wie durft deze klus aan en wat gaat het kosten? Graag wil ik ook weten hoe het plafond er aan toe is na het frezen. Moet er een stukadoor komen om de randen bij te werken of is de apparatuur zo scherp dat het lijkt alsof je door boter snijdt ipv beton? Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Plafond frezen voor gordijnrails Rails in keuken: recht 375 cm Rails in eethoek: 5 bochten met bochtstraal 10 cm verdeeld over de volgende lengtes: 11 cm, bocht naar links 54 cm, bocht naar rechts 472 cm, bocht naar links 422 cm, bocht naar links 11 cm Rails links naast de haard: recht 267 cm Rails rechts naast de haard: recht 82 cm Rails in erker voor: 5 bochten met bochtstraal 10 cm verdeeld over de volgende lengtes: 11 cm, bocht naar links 55 cm, bocht naar rechts 290 cm, bocht naar rechts 290 cm, bocht naar rechts 55 cm, bocht naar links 84 cm In totaal: bijna 25 meter frezen (24,79) en 10 bochten. En eventueel 2 stukjes van max. 25 cm (totaal max 50 cm) voor de lampen boven tafel. De afmetingen van de sleuf moeten worden: 14 mm breed en 6 mm diep. Afmetingen van de rails zijn: 17 mm breed en 7 mm hoog.

Vloerverwarming infrezen en elektra/gasleidingen sleuven + gaten boren

Het gaat om het infrezen van de verwarming in de vloer, hier moet ook een laag overheen, woonkamer/keuken leidingen om de 10 cm +/-, daarnaast een 40m2 hal en 2 slaapkamers om de 15 cm +/- met oppervlakte van 20m2. Tevens nieuwe sleuven voor de ZIGGO aansluiting, deze moet naar de andere kant, dit geld ook voor datakabel en GASleiding +/- 20m2. Daarnaast moet er elektra worden geboord in betonnen muren, 20 gaten. En een paar sleuven in het beton, 4.5m2 een sleuf van 1,20 naar 20 cm

Sleuf in muur frezen

Ik wil een kabelbuis in een betonnen muur laten frezen voor tv kabels, 50 cm hoog. Er moet een buis in van min 4 cm doorsnede. Graag netjes dicht plamuren achteraf. Er moet direct over geschilderd worden. Dus graag strakke afwerking.

Sleuf voor TV, kabels wegwerken en vier stopcontacten verplaatsen

Wil graag de kabels van de tv wegwerken in de betonnen muur en een sleuf van een meter, breed genoeg voor een stroom stekker. En 4 stopcontacten omlaag brengen. Liefst met zo min mogelijk stof.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ons plafond wordt gestuct in oktober en ik wil graag zo'n 3,5 meter electra buis ingefreesd hebben. Kunnen jullie dit verzorgen en wat gaat dit kosten?

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 lichtpunten verplaatsen. Hiervoor moeten 2 sleuven gefreesd worden in een betonnen plafond. Beide ongeveer 1 á 2 meter. Bouwjaar van de woning is 1987.

Plaatsen stopcontact

Graag zou ik een enkele stopcontact in een betonnen wand hebben en een sleuf van ongeveer 30 cm naar een bestaande stopcontact. Dit alles graag op korte termijn als dit mogelijk is.

Sleuf frezen in betonnen muur

Sleuf frezen in betonnen muur t.b.v. het wegwerken van kabels van een televisie. Lengte 1 meter.

Schutting met betonpalen plaatsten

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan afmaken. Vorig jaar is er een stuk schutting geplaatst door een bedrijfje dat sindsdien niet meer te achterhalen is. Nu moeten er nog 3 schuttingdelen bij worden geplaatst van hetzelfde type maar we weten niet wat deze scoring vandaan komt. Het gaat 3 panelen van 180 cm breed. De schutting heeft een betonnen onderrand met houten delen daarboven. Ook moeten er nog 2 of 3 betonnen palen (met sleuf) geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius