Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor trekken van aardedraad naar dimmer en installatie lamp :

Trekken van aardedraad naar dimmer en installatie lamp

In verband met installatie van LED verlichting met dimmer is aarding vereist. Ik zou dus een aardedraad laten trekken vanaf de meterkast naar de locatie van de LED lamp.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trekken van aardedraad naar dimmer en installatie lamp uit heel Nederland:

Aardedraad trekken

Bij het controleren van de ketel, bleek dat er naar onze bovenetage geen aarde loopt. Nu zouden we Graag een aantal stopcontacten op de derde etage van aarde voorzien. De stoppenkast zit op de eerste etage. Graag ontvangen we een offerte.

Vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact

Aanleggen van een geaard stopcontact in de slaapkamer (er zit nu ongeaard stopcontact). De wandcontactdoos zit op de zolder erboven (daar zit aarde). Dus eigenlijk aardedraad trekken van zolder naar stopcontact in slaapkamer.

Stopcontacten vervangen en lampen ophangen

Ik wil 10 stopcontacten laten vervangen. Waar mogelijk aardedraad trekken. En 4 plafonnières ophangen, 1 lamp ophangen en 1 dubbele lamp ophangen.

Aardpen in de tuin slaan

Ik zou graag willen bespreken of het slaan van een aardpen in onze tuin een oplossing kan bieden voor het volgende: ik heb sinds een jaar een RVS aanrecht, en via de apparaten die daar contact mee maken (vaatwasser, Quooker, koffieapparaat) lekt daar energie naartoe waardoor je af en toe een schokje krijgt als je de kraan of het aanrecht aanraakt. Alles is ge-aard, maar dat volstaat niet en er schijnt een extra 6 mm aardedraad nodig te zijn om het aanrecht te aarden. Echter, het is bewerkelijk om een draad te trekken naar de elektriciteitskast aan de straatkant van ons huis. Vandaar het idee om in de tuin, aan de achterkant van het huis, en dichterbij de keuken, een extra aardpen te laten slaan voor het ontladen van de apparaten en het RVS aanrechtblad. Het is dus (indien mogelijk uiteraard) niét de bedoeling dat de aardpen wordt aangesloten op de meterkast, maar op het RVS aanrechtblad om de schokken weg te nemen. Ik hoop dat u mij hierover kunt bellen?

Aardpen slaan en aardedraad trekken

Ik heb een garagebox waar Liander stroom in komt maken en heb hiervoor een aarddraad nodig.

Bedrading met aarding trekken

Mijn woning heeft nog niet op 4 a 5 plekken ik het huis een aardedraad. Het betreft een dubbele bovenwoning uit 1931 met aardlekschakelaar. Ik zou graag willen weten wat hiervoor gedaan moet worden. 4 a 5 dubbel bovenwoning 1931 met aardlek schakelaar.

Aarde draad trekken naar kantoor

Ik wil graag een aardedraad laten trekken van mijn meterkast naar het kantoor, dat er boven zit. Ik vermoed dat er halverwege een lasdoos zit.

Netwerkkabels aanleggen en stopcontacten plaatsen

Wij willen graag de onderstaande klussen uit laten voeren. In verband met de oplevering van ons huis en het starten van andere werkzaamheden zijn wij opzoek naar iemand die vrijdag 31 juli vanaf 13:00 beschikbaar is om met de werkzaamheden te starten. 3x Aarde draad aansluiten en nieuwe contacten plaatsen Bouwjaar van het huis is 1997, echter is het onbekend of er een aardedraad aanwezig is in de lasdozen. Het gaat om de volgende kamers: Woonkamer voor TV (begane grond), Slaapkamer (1e verdieping) Zolderkamer (2de verdieping) 3x Netwerkkabels door het huis trekken en aansluitingen plaatsen Cat 5e of cat 6 (1Gbps) door het huis trekken naar 3 kamers: Woonkamer voor TV (begane grond), Slaapkamer (1e verdieping) Zolderkamer (2de verdieping) Oven aansluiting Controleren of de aansluiting voor de oven deugd, deze schijnt af en toe uit te vallen. Wasmachine aansluiting Controleren of de aansluiting voor de wasmachine/droger deugd.

Verouderde stoppenkast vervangen

In mijn nieuwe huis zit nog oude stoppenkast van de jaren 70. Hier zitten 4 stoppen in zonder aardlekschakelaar. Deze moet worden vernieuwd naar een stoppenkast van deze tijd. Ik wil minimaal 9 groepen. Hoeveel kost zoiets en ongeveer eventueel ook apart begroot de kosten van aardedraad trekken naar boven. Niet alle stopcontacten zijn namelijk geaard. Maar stoppenkast vernieuwen is prioriteit. Ik krijg eind augustus de sleutel van dit huis.

Meterkast verbeteren of vervangen

- Groepen uitbreiden van 2 naar 3 of 4, of meterkast vervangen indien nodig. Huidige meterkast is uit begin jaren '70 (tussenwoning); - Aardlekschakelaar installeren (is er nog niet); - Aardedraad trekken naar 2 of 3 stopcontacten door bestaande behuizing (3 tot 10 meter afstand van meterkast); - 2 of 3 stopcontacten vervangen door geaarde stopcontacten.