Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast compleet vervangen:

Groepenkast compleet vervangen

Wij hebben een huis gekocht in Maastricht (niet bovenstaand adres). In deze woning is nog een oude stoppenkast te vinden. Deze zouden we graag willen vervangen. Tevens een mogelijkheid om alle stopcontacten te voorzien van geaarde stopcontacten. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast compleet vervangen uit heel Nederland:

Meterkast aanleggen en elektriciteit omleggen

Wij willen in de kelder van circa 100 m2 de elektriciteit omleggen en via het plafond in grote kabelgoten plaatsen. Het is erg rommelig en is zeker bij elkaar tussen de 400 en 600 meter kabels. Daarnaast moet er een compleet nieuwe groepenkast komen die een keuken (16 m2) en een bar (5 m2) moet houden. Ook moeten er 8 dubbele WCD's geplaatst worden en 4 plaatsen op het plafond om lampen te plaatsen.

Groepenkast aanpassen

Momenteel een groepenkast met 6 groepen. Moet echter uitgebreid worden naar 9 groepen (extra groep voor droger, combioven en afwasmachine) Ik weet niet of er een compleet nieuwe groepenkast moet komen (de bestaande kan volgens mij niet uitgebreid worden) De groepenkast zit tevens aangesloten op een slimme meter (en zonnepanelen) Ik weet niet of dat wat uitmaakt. Foto’s van bestaande situatie bijgevoegd

Groepenkast compleet vernieuwen

Wij willen elektrisch gaan koken thuis. Voor onze combi-magnetron 2400 W, kookplaat 7500 W ,moet er waarschijnlijk een aparte groep bij geplaatst worden en/of een geheel nieuwe groepenkast. De huidige bestaat nog uit draai zekeringen (stoppen) en 1 aardlekschakelaar 1 x 35 volgens de leverancier. De klant wil dus een nieuwe groepenkast laten aanleggen.

Groepenkast compleet vervangen

Vervangen van een groepenkast (8 groepen) naar een nieuwe groepen kast (reeds aanwezig).

Groepenkast vervangen

Compleet vervangen bestaande meterkast met draaizekeringen. 5 groepen en aardlek schakelaar.

Groepenkast compleet vervangen

Het betreft een vervanging van een oude groepenkast met drie groepen. Ik wil deze graag laten vervangen voor een modernere variant met een aardlekschakelaar.

Elektra compleet vervangen

Wij zijn momenteel bezig te begroten op een mogelijk a.s. verbouwing. Hierbij is de verkregen informatie van de verkopers dat 1 groep niet meer werkt. Huidige groepen kast nog uit smelt zekeringen bestaat. Bouwjaar van het huis 1965. Wij willen graag groepenkast geheel vervangen, voorzien van voldoende groepen ook voor de nieuw aan te leggen keuken en badkamer. Woning is 96 m2, 2 verdiepingen. 3 slaapkamers. Een vierde slaapkamer/zolder verdieping. 2 bergingen 1 tegen het huis, ander achter in tuin deze is al voorzien van elektra. Graag horen wij ongeveer waar wij aan moeten denken

Groepenkast compleet vernieuwen

Vervangen van groepenkast/meterkast 11 groepen 2 aardlekschakelaars

Meterkast vervangen

Oude groepenkast met 6 groepen compleet vervangen met eventueel 2 extra groepen. Als het kan, er is niet veel ruimte in de ruimte. Er hangt nu een kast met porseleinen stoppen.

Elektra in woonark vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de electra in een woonark. Dus een compleet nieuw electra systeem. In de groepenkast die nu aanwezig is zit geen aardlek schakelaar. Wat kost dit om en nabij? Overigens is de ark alleen met een bootje te bereiken, die wij beschikbaar hebben.

Partners

Partners van Casius