Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Maastricht of directe omgeving.

1223 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, renovatie van de elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, elektra in de hele woning vervangen, groepenkasten vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen, extra groepen laten installeren, oude groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Maastricht:

Garagepoort opener monteren

Ik wil graag weten wat het kost om een garageopener van Chamberlain te laten monteren. Er is een elektriciteitskabel voor nodig.

Verouderde stoppenkast vervangen

We willen een nieuwe groepenkast met voldoende ruimte voor de nieuwe keuken (waaronder inductie), bijkeuken en normale groepen. Er komt ook een vaatwasser en grote afzuigkap. Er komt een stoomoven en normale oven.

Perilex groep en contact maken

Er moet een perilex groep geplaatst worden in de groepenkast en een perilex contact in de keuken, inclusief bekabeling. Vervolgens aansluiten inductieoven.

Lamp ophangen

Ik wil een lamp " plafonier " laten op hangen in de keuken

Aansluiting voor een elektrische auto maken

Essent 1x 3 fase plug for electrical car charger. Placed 20 cm. form the meterkast or at the other side of the wall.

Aardpen slaan

Ik heb in mijn achtertuin een klein opnamestudiootje gebouwd. Nu is de aarding hiervan niet optimaal. Op oude buizen versterkers is een 50hz tik te horen. Deze versterkt of verzwakt als ik dichterbij of afstand neem. De ruimte ligt ongeveer 45 meter van de stoppenkast af en heeft een eigen groep af gezekerd op 16A. Graag zou ik hier advies voor hebben.

TV kabels wegwerken in muur en stopcontact aanleggen

Ik wil de kabels van de televisie weg laten werken in de muur. Tevens wil ik een extra stopcontact laten aanbrengen in een andere muur. Verder een stopcontact buiten laten aanleggen.

Lichtschakelaar vervangen door stopcontact

Ik heb een dubbele lichtschakelaar waarvan ik er maar eentje gebruik. Op de plek van de ongebruikte schakelaar wil ik graag een stopcontact hebben.

Keuken en garage van krachtstroom voorzien

Vervangen hoofdzekering door 3 fasen aansluiting. Uitbreiding meterkast evt uitbreidingskast plaatsen. Aansluiten aanwezige (3 fasen) bedrading naar keuken en garage. Ik wil graag de hoofdzekering vervangen door een 3 fasen aansluiting. Vervolgens moet de meterkast uitgebreid worden of eventueel een uitbreidingskast plaatsen. Daarna wil ik de drie fasen aansluiting aansluiten op de bedrading van de keuken en garage.

Groepenkast compleet vervangen

Wij hebben een huis gekocht in Maastricht (niet bovenstaand adres). In deze woning is nog een oude stoppenkast te vinden. Deze zouden we graag willen vervangen. Tevens een mogelijkheid om alle stopcontacten te voorzien van geaarde stopcontacten. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

COAX-kabel vervangen en krachtstroom checken

Ik heb van Ziggo een nieuwe kabel gekregen. Omdat zij niet in staat zijn om deze te vervangen en omdat ik dit zelf ook niet kan zou ik dit graag willen laten uitvoeren. Blijkbaar moet de oude kabel vervangen worden als ik goed beeld wil hebben in de woonkamer. Kabels via de bestaande leidingen hebben uiteraard mijn voorkeur. Graag zou ik advies willen hebben van een expert. Naast dit zit er onder mijn gaskookplaat een grijze stekkerdoos. Aangezien ik zonnepanelen heb aangeschaft wil ik overstappen op inductie met krachtstroom echter weet ik niet of dit mogelijk is. Graag ook advies hierover.

Muurbevestiging en aansluiting van schemerschakelaar

Na bestudering van de handleiding blijkt dit een vakkundige elektricien te vereisen om het een en ander te monteren en aan de buitenmuur te bevestigen. Vanwege een oudere sensor die 25 jaar zonder problemen gewerkt heeft, zijn alle draden en doorvoer door de muur reeds aanwezig. De klus betreft dus slechts hernieuwde aansluiting van de nieuwe schemerschakelaar.

Beveiligingslampen aanbrengen

Aanbrengen van twee buitenlampen met sensor tegen een vrijstaande garage.

Bestaande internetkabel vervangen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze infrastructuur opnieuw kan leggen in het gehele gebouw, naar CAT6 internetkabels. Ik weet niet precies hoeveel meter kabels er gelegd moet worden, het gaat om een herenhuis.

Krachtstroom aanleggen

In groepenkast uitbreiding naar krachtstroom, en de aanleg van een stopcontact voor de 3 fasen. Het gaat om 3* 25

Stopcontacten verplaatsen

Ik zou graag in mijn appartement een tweetal stopcontacten laten verplaatsen en een tweetal stopcontacten laten bijzetten.

Groepenkast vervangen

Ik wil de meterkast laten vervangen en uitbreiden met een of twee groepen vanwege de elektrische vloerverwarming en eventueel elektrisch koken in de toekomst. Er is nu een oude stoppenkast met 3 groepen. Materiaal geleverd door de vakman. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Groepenkast aanpassen indien nodig

Ik wil weten of ik mijn groepen moet aan laten passen in verband met inductie koken.

Kast met stoppen vervangen en uitbreiden

Wij willen graag de meterkast vervangen, uitbreiden van 2/3 groepen naar circa 8/10 na meerdere groepen i.v.m verbouwing huis. Tevens moet er een aardlekschakelaar komen. Ik hoor graag wat de kosten worden.

LED panelen ophangen

Het gaat om 2 LED panelen met rand. Deze moeten opgehangen worden aan het plafond. Heb het zelf geprobeerd, maar er is geen mogelijkheid om met een boormachine klein gaatjes en plugjes in het plafond te boren. Ik zoek iemand die dit wel kan. Zelf met een staal boor lukt het niet.

Intercom met elektrische deuropener repareren

Pand in het centrum bestaat uit 4 appartementen, sinds vernieuwing van het deurslot van de voordeur, enkele jaren geleden doet het intercomsysteem het niet meer. Wegens de verkoop van een van de appartementen op korte termijn moet dit hersteld worden. Betreft een intercom met elektrische bel en deuropener. Gaarne uw beoordeling of reparatie mogelijk is of dat vernieuwing van het systeem noodzakelijk is.

Hanglamp en plafonniere ophangen

Een Torino hanglamp (Kwantum) aan plafond bevestigen en aansluiten op elektriciteit. En een plafonnière ophangen aan plafond.

Verouderde groepenkast vervangen

Ik wil graag mijn verouderde groepenkast vervangen. Ik heb 4 groepen en wil er 6 hebben met ingebouwde aardlekschakelaar per groep.

Nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar plaatsen

Ik ben momenteel aan het klussen in de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning uit bouwjar 1957. Er is daar een oude groepenkast zonder aardlekschakelaar en met weinig groepen. Ik wil daar graag een nieuwe groepenkast laten installeren. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte. Deze klus kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Aardpen slaan en afzekeren

De aarde is op de waterleiding gelegd en vervanging door een aardpen is gewenst. De aardpen moet ook op meterkast worden aangesloten. De meterkast is direct bij de voordeur. Het betreft een woonhuis.