Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Kerkrade of directe omgeving.

368 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kerkrade:

Uitbreiding groepenkast

Ivm aankoop spa voor tuin extra groepen nodig in bestaande meterkast. Nodig: 2 x 220 V 16 ampère of 2 x 220 V 20 ampère. Nodig voor jacuzzi 5 aderige kabel 2,50 mm2. kabel moet via meterkast (gang) via garage naar achtertuin worden geleid over een afstand van +/- 15 meter.

Automatische deuropener met sensor installeren

Als belangenbehartiger voor mijn zus (in Limburg) zoek ik voor WMO een bedrijf dat een offerte aanlevert voor het installeren van een automatische deuropener met sensor (geluidsarm) in de algemene ruimte van appartementen complex van de galerij naar de liften hal op de 2e verdieping. En elektriciteit aanleggen. Welk bedrijf kan op korte termijn een offerte aanleveren ?

Vervangen electra

Ik wil graag alle elektra in oude woning vervangen. 1930 huis.

Elektra voor inductiekookplaat in orde maken

Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken geplaatst. In plaats van op gas koken gaan wij over op elektrisch koken. Dit houd dus in dat onze groepen kast, momenteel zitten er 5 groepen en een aardlek in, moet worden uitgebreid met een extra fornuis groep.

Tv kabel doortrekken van meterkast in garage naar woonkamer en slaapkamer

In de garage staat de meterkast en willen graag de tv kabel vervangen, voor een nieuwe, wat nu te zien is in de garage zijn er buizen richting plafond waar kabels doorlopen.

Krachtstroom aanleggen

Het gaat om het aanleggen van krachtstroom. Ik heb nu 25 ampère groepen in de meterkast staan. Ik wil een inductiekookplaat laten plaatsen en ik heb maar 1 groep onder het kookeiland, dus dat zal niet genoeg zijn. De afstand tussen de meterkast en het kookeiland is ongeveer 6 meter maar vanuit de kelder moet er doorgetrokken worden. De afstand zal waarschijnlijk rond de 10 meter zijn.

Stopcontact veilig vernieuwen

We hebben nu een enkel stopcontact, met daarboven één enkele schakelaar. Er staat op alle 2 spanning, maar de schakelaar is niet in gebruik, omdat deze al 40 jaar oud is. We willen dit graag vakkundig vernieuwd hebben in verband met het aansluiten van een nieuwe airco.

Groepenkast vervangen

Graag mijn groepenkast vervangen. Wij hebben 6 groepen zonder aardlekschakelaar want die is er nog niet. Hartelijk

Extra groep voor de keuken bijplaatsen

Graag had ik een extra stroomgroep in de keuken voor een elektrische kookplaat. Mijn meterkast is vol dus er moet een extra kastje bij. Graag ontvang ik hier advies over wat de mogelijkheden zijn.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude groepenkast met porseleinen stoppen graag laten vervangen. Ik heb nu een hoofdschakelaar en een stopcontact in de groepenkast. Ik wil graag uw advies over het aantal groepen dat ik nodig heb. Ik verwacht binnen 2 maanden zonnepanelen aan te schaffen. Door de leverancier van de panelen kan daarvoor een aparte groep worden aangelegd. Ik wil graag een gedetailleerde offerte ontvangen met daarin een aparte post voor de materialen. Ik stel uw bezoek op prijs.

Aansluiten extra aardlekschakelaar en extra groep

In de meterkast dient een extra aardlekschakelaar met 1 16A groep aangesloten te worden. In de bestaande groepenkast is beperkte ruime, 2 plaatsen zijn nog vrij. Een alamat heeft de voorkeur om te plaatsen.

Aardepin slaan en aansluiten

Ik heb mijn groepenkast vervangen en krijg nog steeds de aarde via de buizen. Ik wil dit vervangen door een aardepin en dat de aarderail van mijn groepenkast hierop aangesloten wordt.

Electriciteit vernieuwen in huis

Het betreft een offerte aanvraag om de elektriciteit op de bovenverdieping laten vernieuwen. Ook wil ik graag 3 nieuwe stopcontacten laten aanleggen. De huidige elektra is minimaal 30 jaar oud.

Krachtstroom aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aanleggen van krachtstroom in onze oude stoppenkast. Dit ten behoeve van een inductiekookplaat die wij graag in onze nieuwe keuken willen gaan gebruiken. De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 15 meter.

Alarmsysteem met bekabelde Full HD camera's installeren

Ik wil mijn woning beveiligen met een toegangssysteem en een beveiligingssysteem. Het toegangssysteem integreren op het woon veilig systeem. Met full hd camera's met opnamefunctionaliteit en internet-toegang (app).

UTP kabels aanleggen

Ik wil vanaf de mediabox in de woonkamer een UTP cat 6e kabel laten aanleggen naar de slaapkamer op de 1e verdieping en eenzelfde kabel vanaf de woonkamer naar de 2e verdieping(zolder). Ik heb nog geen kabel aangeschaft. De afstand en benodigde meters kan ik niet goed inschatten. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Installeren van een COAX-kabel

Doortrekken van de COAX kabel naar zolder vanuit de meterkast.

Elektra installeren voor de kookplaat

Ik heb een nieuwe oven met kookplaat gekocht . En wil deze gaan gebruiken wie kan mij helpen Het liefs Gisteren ( maar dat is niet haalbaar ) Wil wel graag koken

Groepenkast vervangen en verplaatsen

De groepenkast moet vervangen en verplaatst worden. De kast naast de meter hangen i.p.v. erboven. Het hele huis loopt nu op 1 groep. Het moet dus een kast met meerdere groepen worden. Ook zou ik willen weten wat het aanleggen van de bedrading door het huis kost? Het voorbereidende werk heb ik al gedaan.

Groepenkast compleet vervangen

Ik wil onze groepenkast laten vervangen. Op dit moment zitten er 4 groepen (porselein) geen aardlekschakelaar en geen hoofdschakelaar. Graag zou ik een offerte willen voor een installatie met nieuw schakel materiaal en zonder schakel materiaal.

Aardpen laten slaan

Wjj hebben een huis van rond 1900 en gebruiken nu de buizen voor aarding. Ik zou graag in de kelder een nieuwe aardpen geslagen willen hebben en deze via de reeds bestaande buis naar de groepenkast van Hager afgemonteerd hebben. De afstand van aardpen naar groepenkast is ongeveer 6 meter.

Antenne kabel naar slaapkamer trekken

Ik heb nu geen antenne aansluiting op mijn slaapkamer op de eerste verdieping. Tv kijken gaat nu via een lange coaxkabel vanuit de zolder, waardoor een paar zenders slecht beeld hebben. Er is een versterker geplaatst in de meterkast, maar het resultaat blijft uit. Vandaar dat ik nu een monteur zoek die mij een aansluiting kan maken op de slaapkamer.

Hanglampen en bekabeling in de tuin vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de kabel van de buitenlampen kan verwijderen voor het plaatsen van de nieuwe betonschermen en later weer nieuwe buitenlampen ophangt. Graag zou ik advies krijgen over welke lampen aan te schaffen, de lampen moeten dan aan de palen of schuttingdelen bevestigd worden. Op 13 mei worden de nieuwe schuttingen geplaatst. Voor deze datum moeten de lampen en de kabels dus verwijderd worden. Verder weet ik niet hoe ik een lamp op de badkamer moet vervangen. Graag had ik deze vervangen, net als een lampje aan de plafondlamp in de woonkamer die kapot is, deze ook graag vervangen.

Elektra buiten repareren en aanleggen

Reparatie van kortsluiting in tuinverlichting en wandcontactdoos aan buitenkant huis aanbrengen. De zekering springt er telkens uit. Dubbele vaste wcd aan de muur plaatsen (doos in bezit).

Aanpassen diverse elektra punten

Perilex stopcontact aanbrengen(kabel is al aanwezig). 2 a 3 leidingen aanleggen korte afstand met sleuven(2 meter). Diverse stopcontacten vervangen/aanpassen