Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast:

Stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast

Wij hebben een nieuw huis en op sommige plaatsen zijn de stoffen bedrading reeds vervangen. Er moet wel nagekeken worden welke delen van het huis vervangen zijn. Daar waar stoffen bedrading nog is, moet vervangen worden. Er moet ook een nieuwe meterkast in: waarbij in de toekomst rekening gehouden moet worden met zonnepanelen en krachtstroom voor in de keuken. We laten ons graag hierover adviseren. De woning wordt pas na 20 maart geleverd.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast uit heel Nederland:

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

De stroomstoring komt waarschijnlijk door de stoffen bedrading, die is verteerd. De groep die kortsluiting maakt is momenteel afgesloten. Wat betekent dat er niet overal in huis electra mogelijk is. Fijn als hier iemand zo snel mogelijk naar kan komen kijken.

Vervangen stoppenkast en stoffen bedrading

Aanbrengen van een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar en hoofdschakelaar en de bovenverdieping (3 slaapkamers) de stoffen bedrading vervangen.

Complete elektra in de woning vervangen

Electra in woning vervangen, nieuwe elektra in de gehele woning, extra groepen badkamer (wasmachine, droogtrommel, stoomcabine), extra groepen keuken en vervangen meter. Green idee of het huis geaard is. De woning is van 1920. In het verleden is de bedrading wel gerenoveerd. Dus geen stoffen bedrading meer maar wel met metalen leidingen. Er zijn drie groepen en ik wil het uitbreiden naar iets van negen groepen. Het huis is 100 m2. Kunt u een offerte hiervoor een offerte maken? Kunt u mij in de avond op op vrijdag benaderen? Uitvoering na de zomer, rond augustus.

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

1 groep in de meterkast is gedeeltelijk uitgevallen, de aardschakelaar lijkt niet te werken. Ik krijg de groep niet meer werkend. Het is een oude kast die gedeeltelijk is voorzien van stoffen bedrading. Ik wil graag dat de stroomstoring zo snel mogelijk wordt verholpen.

Elektrische installatie volledig vernieuwen

In oud pand met houten verdiepingen moet een nieuwe technische installatie komen. Deze offerteaanvraag is toegespitst op de elektrische installatie. Het gaat om een rijksmonument met stoffen bedrading. We hebben een volledig nieuwe installatie nodig, gebruik makend van wat er nog goed is. Het gaat om een huis van 1200 m3. Dit heeft maar drie stoppen.

Canvas bedrading vervangen

De woning heeft nog een oude groepenkast, bakkelieten stopcontacten, stoffen/canvasbedrading en grotendeels stalen buizen als leidingomhulsel. Ik wil de gehele woning

Electra bedrading vernieuwen en andere klussen

Ik woon op 2 hoog in Amsterdam, in mijn opslagbox op de begane grond doet de elektra het niet. De aansluiting en kabels zijn hopeloos verouderd, het is nog bedrading met stoffen omhulsel volgens mij. Ik wil graag nieuwe bedrading zodat ik licht kan laten branden en een stopcontact kan plaatsen. Verder zou ik graag een stelling gebouwd hebben en een nieuw slot op de deur. De CV ketel staat op het balkon in een kast die geisoleerd moet worden. Dit alles zou tussen eind juni en half augustus uitgevoerd moeten worden. Graag eerst contact per mail, dan bel ik terug. Op het 06 nummer ben ik alleen bereikbaar als ik in Nederland ben.

Stoffen bedrading in huis vervangen

Ik ben bezig met het aankopen van een woning. Door de gehele woning zijn stoffen kabels getrokken en deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast heeft de meterkast 4 groepen en hier zou ik er graag een aantal bij laten plaatsen.

Groepenkast en bedrading vervangen

Het betreft een 3 kamer opknap appartement van 72 m2 uit 1964, er is gewone bedrading aanwezig maar wel oud (geen stoffen bedrading). Er is sprake van oude lichtknoppen en opbouwstopcontacten. In de meterkast een stoppengroep van 2 zonder aardlek. Wat er moet gebeuren: - stoppenkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars, voor: 3 kamers, een boiler 120 lt, een inductiekooplaat, oven, koelkast/vriescombi, afzuigkap, afwasmachine, wasmachine, droger, ventilatie badkamer/wc en de normale huishouding dus tv radio computer, etc etc. - bedrading getrokken worden door het appartement - nieuwe leidingen nodig omdat nu de stopcontacten midden op de muren zitten en we ze dichtbij de vloer willen. Er zal dus daarna een stukadoor moeten komen realiseren we ons. Graag de leveringstermijn in uw offerte vermelden alstublieft.

Elektrische renovatie in de woning

Vervangen stoffen bedrading en mogelijk stalen buizen en oude dozen opp 108m2 aanbrengen nieuwe stopcontacten Stucwerk kan niet beschadigd worden. Nameten van de aarde badkamer groepenkast is aanwezig incl aardlekschakelaar. Toch graag offerte voor vervangen van het geheel incl

Partners

Partners van Casius