Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Raamkozijn uitzagen in badkamermuren op de 1e verdieping

Ik ben een woning aan het verbouwen en daar moet op de 1e verdieping in de badkamer een nieuw raamkozijn worden geplaatst. De maat van het kozijn is 68 cm breed en 102 cm hoog. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf die het zaagwerk kan verzorgen in de betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur. Het puin moet ook worden afgevoerd. Over 10 dagen wordt het kozijn hier geleverd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer

Eind september wordt mijn nieuwbouw (boven)woning in Vinkeveen (wijk Vinkeveld) opgeleverd. Graag ontvang ik meer informatie over jullie diensten aangaande een verlaagd/vals plafond. Woonkamer en keuken Graag zou ik in de woonkamer en keuken spotjes willen laten plaatsen waardoor een verlaagd plafond een uitkomst zou bieden. Het betreft een totale ruimte van 32,5 meter. Graag zou ik geadviseerd willen worden in het aantal spotjes en zou ik graag een kostenindicatie ontvangen. Indien de kosten hiervan erg hoog uitvallen wil ik eventueel overwegen om enkel in de keuken een deel van het plafond te verlagen. Wederom met het oog op verlichting. Dit is de woonkamer makkelijker te realiseren dan in de keuken, aangezien in de keuken ook geen bovenkastjes heb. Ook voor deze optie wordt ik daarom graag geadviseerd in de mogelijkheden en kosten (gehele plafond boven keuken verlagen, enkel boven het keukenblad een verlaging aanbrengen etc.). Badkamer Het betreft een inpandige badkamer op de tweede verdieping. Er is geen plafond in de badkamer aanwezig en vanuit de badkamer is de nok van het huis zichtbaar. Dit is met het oog op verlichting erg onhandig en daarom zou ik graag een vals (span)plafond laten plaatsen inclusief inbouwspotjes en mogelijk een speaker o.i.d. Het gaat om een ruimte van circa 5,2 m2, echter laat ik me graag adviseren in het oppervlak van het spanplafond. Ik twijfel namelijk op welke hoogte ik deze wil laten aanbrengen: over de gehele ruimte dus wat lager of hoger waardoor het oppervlak van het valseplafond ook afneemt. Deze laatste optie zorgt verwacht ik voor een ruimtegevoel, maar de verlichting moet dan ook alsnog voldoende zijn binnen de badkamer. In de bijlage heb ik de plattegronden bijgevoegd en een aantal foto's van de badkamer. Naast de standaard plattegronden heb ik ook twee aparte van de keuken en badkamer opgenomen aangezien deze verschillen ten opzichte van de standaard situatie.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Een draagmuur verwijderen van 3 meter breed en 2.30 meter hoog en een nieuwe constructie plaatsen. Puin voeren wij zelf af en de afwerking doen wij ook zelf. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Er is geen vergunning nodig voor de klus. Er is nog geen constructieve berekening gemaakt. Is dit mogelijk begin september? Graag contact opnemen per mail.

Tuinmuurtje op aanwezige fundering bouwen

Ik ben op zoek naar een metselaar welke voor mij een tuinmuur kan metselen. Het gaat om een halfsteense muur met pilaren volsteens stenen in verband welk gelijk is aan de woning ernaast. Het gaat om muur van 7.50 (4 stuken van 1.40 en 90 cm hoog) meter lang, met 5 pilaren over 7 m2. De tuin is goed te bereiken van buitenom. - Er ligt al een fundering; - Bakstenen heb ik al; - De rest van het materiaal moet door opdrachtnemer worden geregeld (hout/cement/gereedschap/etc in offerte vermelden); - In de pilaren (volgens ontwerp) moeten de flexibele pvc leiding verwerkt worden, deze zit al in de fundering. Ik beschik over een ontwerp wat ik u zou kunnen toesturen. Graag hoor ik of je geïnteresseerd bent in deze klus? Voor welke prijs? En wanneer deze uitgevoerd kan worden?

Wanden en plafond afwerken met stucwerk en latex spuitwerk

Wij krijgen op 14 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning en willen al op 31 augustus gaan verhuizen. In de tussentijd willen wij de wanden en plafonds in de woonkamer/keuken graag netjes laten afwerken met stucwerk en latex spuitwerk. De woonkamer is 8,5 x 4 meter groot en 2,5 meter hoog. Er staan foto's van de woning op Funda. De ondergrond van de muren is divers. Er zijn enkele stukjes bakstenen muur, er is een deel met oud stucwerk en een deel met structuur. We ontvangen graag een bericht van bedrijven die beschikbaar zijn in genoemde weken. We bespreken de klus dan met u en ontvangen uw plan van aanpak en offerte.

Bestaande keuken verwijderen en leidingen afdoppen

Voor de inbouw van een nieuwe keuken moet de bestaande keuken verwijderd worden. Van de bestaande keuken wordt de vaatwasmachine nog gebruikt. Het is een simpele keuken met gasfornuis, inbouwkoelkast. Lengte keuken ongeveer 4,50 meter breed met twee bovenkasten en afzuig kap. Bestaande tegelwerk, ongeveer 60 cm hoog moet ook verwijderd worden. Het is een houtskeletbouw woning, dus achter de tegels zit een gipswand

Casco uitbouw aan achterzijde woning

Casco uitbouw achterzijde woning, waarbij voor de fundering 2 heipalen benodigd zijn. Uitbouw over een breedte van 5,20M en 3M diep. Uitbouw buitenzijde gemetseld. Uitbouw dient over een breedte van 3,9M de gevel op te vangen dmv stalen balk. In de uitbouw willen we kunstofkozijnen met houtstructuur. Kozijn van 2,9M breed en 2. 6M hoog met daarin 2 openslaande deuren met zoveel mogelijk glas, deuren ieder 0,9M breed de rest van het kozijn met glas. Tevens nog los kozijn met deur 1M breed en 2,6M hoog. Eventuele globale tekeningen met maten en foto's gevel kan ik via de mail toezenden. Graag reacties via de mail.

Badkamer betegelen

Ik heb pas geleden een woning gekocht, en er blijkt een lekkage in de badkamer te zitten naar de onderburen, hier wist de vorige bewoner van maar heeft het niet gemeld. Mijn badkamer zou opnieuw betegelt moeten worden en afgekit, ik zou hier graag een offerte voor willen krijgen om door te sturen naar mijn verzekeringsmaatschappij en makelaar. De badkamer is 2.05 meter lang, 1.80 meter breed en 2.60 meter hoog. De tegels mogen gewoon normaal wit zijn. Ik hoor graag van u.

Stucwerk en latex spuitwerk in een bestaande woning

Wij krijgen aan het einde van week 31 de sleutel van onze nieuwe woning. Wij zullen daar zelf het behang van de muren verwijderen. Daarna willen wij er in week 32 of week 33 laten starten met het glad stuken en daarna met latex afspuiten van 300 m² wanden en 170 m² plafonds. Er is daar ook een hoog trapgat, waar een steiger bij nodig is. Ik ontvang graag uw offerte.

Uitbouw met badkamer en kantoor bouwen en inrichten

Wij willen een uitbouw realiseren aan de bestaande woning. Een uitbouw van 5 meter diep bij 7.30 meter breed. In deze aanbouw willen wij aan één zijde een badkamer en kantoor van beide 2.5 x 3 meter. De uitbouw zal iets lager komen te liggen dan de bestaande woning 60 cm lager maar het dak moet gelijk blijven waardoor de aanbouw bereikbaar is middels een klein trappetje met maximaal 3 treden. De deur naar buiten moeten hoog zijn en van glas. Daarnaast een kantel-kiep raam in het kantoor. Kantel-kiep in de badkamer en een raam aan de andere zijde. De badkamer geheel verzorgen. De materialen ervoor in overleg. En natuurlijk dient de gevel van de huidige woning opengebroken te worden. De fundering van de aanbouw kan het best onderheid worden.

Partners

Partners van Casius