Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Rookafvoerkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij willen in onze woning een afvoerkanaal laten aanleggen voor onze houtkachel. De diameter van deze afvoer is 150 mm. Er dient 1 gat geboord te worden door een betonlaag en 1 gat door een houten plafond. De dubbelwandige buis kan recht naar boven aangelegd worden en dient op zolder via een dakdoorvoer te worden aangelegd. Op de begane grond dienen 2 x 45 graden bochten te worden aangebracht enkelwandig voor het richten van het kanaal richting de kachel ( de kachel staat in het midden, het kanaal dient beneden ongeveer 45 cm te verschuiven naar rechts). De begane grond is 280 cm hoog, de 1e etage is 260 cm hoog ( beide inclusief vloerdikte ) en de zolder nok is ongeveer 230 cm hoog. Het afvoerkanaal zal na ongeveer 50 cm op zolder door de dakdoorvoer moeten steken, er blijft dan nog 180 cm zichtbare pijp over. Wij maken hiervoor graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Aanbouw aan achterzijde woning

- Het betreft een aanbouw aan de achtergevel van de buitenafmetingen: 3 meter diep x 5.20 meter breed x 3 meter hoog. - Gekeken vanuit de woning, is er bij de linker buren reeds een aanbouw gerealiseerd met dezelfde afmetingen. - De aanbouw moet aan de achtergevel worden voorzien van 2 openslaande deuren en twee vaste ramen daarnaast, zijlicht, allen van hardhout. - De aanbouw moet op het dak worden voorzien van een lichtstraat. Graag zouden wij van u de verschillende mogelijkheden daaromtrent vernemen. - De aanbouw moet aan de binnenzijde worden voorzien van een radiator. - De aanbouw moet worden voorzien van 2 stopcontacten. - De muren en het plafond van de aanbouw moeten worden gestuukt, saus klaar. Ik zou in de offerte graag willen zien dat alle werkzaamheden, om bovenstaande te realiseren, worden meegenomen. Waarbij onder andere te denken aan de doorbraak van de huidige achtergevel, het heiwerk, de fundering, het grondwerk et cetera.

Vochtprobleem in schuur/werkruimte aanpakken

Wij hebben onze woning te koop staan en er is bij een bouwtechnische keuring vastgesteld, dat er een te hoog vochtgehalte en beginnende schimmelvorming aanwezig is in onze schuur annex werkruimte in de achtertuin. Dat is een schuur van ongeveer 30 m² op een gemetselde randfundering. De houten vloer is op balken aangebracht met isolatiemateriaal daartussen. Er zit ook nog waterbestendige multiplex onder. Er is onder de houten vloer maar 8 tot 10 cm hoogte tot aan de aarde eronder. We laten de situatie hier graag even beoordelen en staan open voor uw advies voor de beste aanpak. Misschien is het plaatsen van ventilatieroosters al voldoende, maar het kan ook zijn dat de 'kruipruimte' verdiept moet worden, in combinatie met betere ventilatie. We ontvangen graag uw offerte.

Balkon bij woning betrekken en draagmuur verwijderen

Ik wil graag de deur en het kozijn van het balkon naar achteren verplaatsen, zodat het balkon wordt betrokken bij de woonkamer. Originele deur en kozijn kunnen opnieuw gebruikt worden. Deur en kozijn zijn denk ik ongeveer 1/1.50 meter. Hoogte is denk ik 2.50 meter. (Ene kant is een muur van de buren, andere kant muur van het huis zelf). Er moeten wel balken geplaatst worden. Tevens moet de draagmuur bij de keuken eruit worden gehaald en er moeten balken worden geplaatst. Afwerking doen we zelf. Muur is ongeveer 2.50 meter hoog en 3.50 meter breed.

Timmer- en kozijnwerk in de woning

Timmer- en kozijnwerk in de woning: - van een groot raam 3 aparte ramen maken. Het is nu 1 groot raam van ongeveer 3 meter breed en 1.50 meter hoog, met drie lage raampjes erboven. Er zit zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning een groot raam dat ik wil laten aanpassen; - het maken van een nieuwe koof boven de kachel; - het omdraaien van een binnendeur. Het is mogelijk om de deur om te draaien. Graag uw advies over de mogelijkheden bij de ramen en uw offerte voor de drie klussen gezamenlijk.

Uiteenlopend kluswerk

Ik wil de volgende klussen laten uitvoeren in jaren 30 woning per 1 maart (uiterlijk 1 april verhuizen): - vloer leggen hal en keuken (12 m2 totaal, tegels 60x60) - keuken 'plaatsingsklaar ' maken (plek afwasmachine, gootsteen en koelkast aanleggen) - open keuken maken (draagmuur van 3. 19m) - 3 deuropeningen dichtmetselen - in 3 kasten (inbouw) planken erin maken (kasten ongeveer 80 cm breed/2 m hoog, ik denk 5 planken per kast) - wasbak een kraan in badkamer plaatsen - paar stopcontacten verlagen - aansluiting tv frezen - huis stuken (250-300 m2 incl plafonds)

Kozijnopening dichtmetselen in een tussenmuur

Ik ben momenteel aan het verhuizen naar een nieuwe woning. Er is daar in een tussenmuur een kozijn met een deur verwijderd en ik wil de ontstane opening graag laten dichtmetselen. De opening is 210 cm hoog en 70 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Kruipruimte droog maken en isoleren met schelpen

Sinds enkele weken wonen wij in een ander huis. Tijdens bezichtigen woning was kruipruimte droog en er waren ook geen problemen, aldus verkopers. In verre verleden lekkage van riool, maar dat was nu verholpen. Nu wij er wonen ruikt de hal muf en bepaalde delen vloer zijn erg koud. Daarom kruipruimte bekeken en staat veel water in. Er staat een dun laagje water op het zand. Ook staat er donkerder water langs afvoerbuis, maar het stinkt niet als een riool. Ik schat de ruimte op 6 bij 4 meter en 60 cm hoog. Wie kan ons aan drogere kruipruimte helpen?

Partners

Partners van Casius