Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Kelder laten uitbreiden

We zijn ons aan het oriënteren met betrekking tot de mogelijkheid om het woonoppervlak van onze woning uit te breiden door middel van het uitbreiden van de huidige kelder. Onze 2 onder 1 kap woning is ongeveer 9 bij 5 meter groot en de huidige kelder 5 bij 2.50 meter en 2 meter hoog. Deze ruimte zouden wij graag laten uitbreiden naar 9 bij 5 meter inclusief de afwerking. Graag maken we een afspraak om de (on)mogelijkheden door te nemen en om een schatting te maken van de kosten.

Dakgoten meerdere huizen vervangen

We willen onze dakgoten van 5 woningen laten vervangen wegens lekkage. Het betreft ongeveer 14 meter per woning. Er hangen, denk ik, zinken goten. Ze zijn al 40 jaar oud. Eventueel vervangen door kunststof of aluminium goten. De goten hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping, een meter of zes hoog.

Boom uit de voortuin verwijderen

Ik heb op de erfgrens, aan de voorzijde van mijn woning een Italiaanse smalle populier staan van ongeveer 25 meter hoog. Ik wil de boom nog voor aanvang van het groeiseizoen laten kappen. De boom is gemakkelijk vanaf de openbare weg te bereiken. Ik ontvang graag een prijsopgave met daarin een aparte post voor het verwijderen van de wortels.

Binnenschilderwerk in een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij willen daar in de periode 3 t/m 17 augustus een aantal werkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om schilderwerk aan: - 17 binnendeuren (2 kanten) en kozijnen; - 7 buitendeuren (binnenkant) en kozijnen; - 17 raamkozijnen (binnenkant); - 8 raamkozijnen in de serre (binnenkant); - mogelijk 3 schrootjesplafonds van ongeveer 35 m², waarvan 15 m² een hoog plafond is; hiervoor graag een aparte prijs; - eveneens graag een aparte prijs voor het glad stuken van een binnenmuur met schoonmetselwerk van 10 x 2.30 meter.

Pivotdeuren tussen het woon- en eetgedeelte plaatsen

Ik wil graag taatsdeuren laten plaatsen tussen het woon- en eetgedeelte in mijn woning. De gewenste afmeting is 200 cm breed en 263 cm hoog. Ik krijg graag advies over de mogelijkheden.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Onze nieuw te bouwen woning willen we geheel onderkelderen. Wat kost het bouwen van een kelder van 8 bij 18 meter, buitenmaat. Wanddikte 25 centimeter. Hoogte buitenblad 300 centimeter, hoogte binnenblad 265 centimeter. Vier uitsparingen aan de korte kant van 1.20 meter breed en 80 centimeter hoog vanaf 1.80 meter vanaf de vloer. Zandgrond. Grondwater op 1.50 meter en diepte kelder 1.80 meter. De kavel is al aangekocht maar de bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. De bouw van de woning staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Kluswerk in de woning

Ik wil graag diverse klussen in mijn woning laten verzorgen: - een Perilex stopcontact plaatsen (materiaal al gekocht) - eendraad spannen om een schilderij op te hangen (materiaal is in huis) op ongeveer 3 meter hoogte - een gat bij de schoorsteen netjes maken met een rooster (rooster is in huis) - lampjes vervangen in de gang en in een hoge kast (ca 3-4 meter hoog/ lampjes zijn in huis) - een nieuwe keukenkraan en wastafelkraan plaatsen (materiaal is in huis) - een ophangsysteem in de gang op de benedenverdieping plaatsen (materiaal is in huis) - een kleine lekkage bij een keukenraam afdichten (buiten en binnenkant / kit is in huis) - eenlamp ophangen in de slaapkamer - een plantenbak aan de buitenmuur monteren - een TV kabel en Ziggo box monteren in de slaapkamer

Schuur bouwen op veengrond

Bij onze binnenkort te kopen woning wil ik op termijn een grote schuur laten bouwen. Een schuur van 5 x 15 meter. Goothoogte 3 meter en een zadeldak met nokhoogte 5,5 meter. In de voorpui (korte zijde) twee openslaande deuren van 4 meter hoog. Deze moeten zo breed mogelijk worden, maar minimaal 3 meter. In een lange zijde een dubbele loopdeur. Geen ramen en dak van doorschijnend materiaal i.v.m. licht. Ik heb alleen een schetsje, er is nog geen tekening van gemaakt. Het geheel op een betonnen plaat met voldoende sterkte om een oldtimer touringcar van 16 ton op te zetten. De vrije binnenhoogte moet 4 meter zijn en op 3,2 meter hoogte nog 2,5 meter breed. De ondergrond is veengrond. Het geheel van onderhoudsarm hout.

Renovatievloer in een benedenwoning aanbrengen

Wij zijn een grote renovatie aan het voorbereiden van onze benedenwoning van 80 m². We hebben al een aannemer gevonden die de huidige vloer en wanden zal gaan slopen en een aanbouw zal gaan maken. Ook hebben we een partij gevonden die de zwambestrijding zal verzorgen in onze kruipruimte van 75 cm hoog. Hiervoor moesten we offertes hebben voor de VvE. We zoeken nu een aannemer die bekend is met het maken van een renovatievloer. De woning is 6 meter breed, en gelet op deze breedte moeten er ook 2 onderslagbalken geplaatst worden. We overwegen ook vloerverwarming. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte met aparte posten voor de vloer en de vloerverwarming. Naar verwachting kan het werk eind maart worden uitgevoerd.

Nokverhoging met dakkapellen laten plaatsen

Wij willen graag een nokverhoging met 2 dakkapellen laten plaatsen. De woning is 8 bij 8 meter groot en de nok is nu 1.50 meter hoog. Deze willen wij graag naar 3.50 meter hoog brengen. De vlizotrap zal moeten worden vervangen door een vaste trap en het nieuwe dak geïsoleerd. De kapellen zullen 4 meter breed worden en aan de voor- en achterzijde gemonteerd. Verder mag deze ruimte casco opgeleverd worden. De dakgoten moeten van zink worden en komen in een bekleding van 8 meter lang, 2 maal. Als laatste dienen de pannen vervangen te worden van de woning.

Partners

Partners van Casius