Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten verzorgen. Ik wil een opbergkast van 2 meter hoog en 3 meter breed laten verwijderen en afvoeren. Verder wil ik mijn oude laminaat laten verwijderen en afvoeren en daar 12 m² nieuw laminaat en plakplinten laten leggen. Ik zal zelf voor de materialen zorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schuttingdelen plaatsen

Tussen mijn woning en de schuur staat een rechte schutting van 310 cm breed en 180 cm hoog. Ik wil die graag laten vervangen door een houten schutting met houten palen. De schuttingdelen wil ik met horizontale delen, die om-en-om geplaatst zijn. Het materiaal hoeft geen hardhout te zijn, een goede geïmpregneerde houtsoort is voldoende. Bij mijn buren in de tuin is een identieke situatie. Ook zij willen hun schutting laten vervangen. Wij zullen zelf de oude schuttingen verwijderen en afvoeren. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Kattenluik in triple glas plaatsen

We hebben een nieuwe woning met triple glas. In een van de tuindeuren willen we snel een kattenluik in het glas laten plaatsen. De glasmaat is ongeveer 182 cm hoog en 85 cm breed. Kunt u opgeven of dat binnen een paar dagen kan en wat het kost?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Direct na de overdracht willen wij een muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daar een draagbalk laten plaatsen. Deze muur is 250 cm breed en maximaal 300 cm hoog, in totaal ongeveer 8 m². Het afvalmateriaal moet worden afgevoerd. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het afwerken van de muuropening en draagbalk.

Tuin renovatie

Op een paar bomen na moet de hele tuin (groen en terras) worden leeggehaald. De boomwortels moeten worden weg gefreesd. Het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de tuin is 50-100 cm. Het loopt nu geleidelijk aan van hoog naar laag. Er moet een nieuwe tuin worden ontworpen en aangelegd. De tuin grenst aan een singel. De huizen die 40 meter verder staan moeten (zomer en winter) aan het zicht worden onttrokken, maar de singel moet wel gedeeltelijk zichtbaar blijven. De enige toegang naar de achtertuin gaat via een doorgang vanaf de openbare weg tussen twee muren (eigen woning en woning buren). De breedte is 100 cm. Dit geeft beperkingen aan het in te zetten materieel.

Ramen maken in buitengevel

Wij hebben het bestaande souterrain laten vergroten tot de volledige oppervlakte van de woning met als doel hier een extra woonverdieping van te maken. Om daglicht en lucht in die woonlaag te krijgen, dienen er vier ramen te worden gecreëerd in de buitengevel. Betreft een jaren 30 woning met bakstenen dubbelsteensmuur. De ramen moeten ongeveer 40 cm hoog en een meter breed te worden. 2 in de achtergevel, een in de voor- en een in de zijgevel. Als het goed is moeten deze gezien de formaten dan niet moeten gestut maar hier graag advies over qua wet-en regelgeving. Werkzaamheden willen we deze zomer uit laten voeren maar op basis van offerte moeten we de omgevingsvergunning nog aanvragen dus afhankelijk van die snelheid. Willen graag echte kosten zodat we weten waar we aan toe zijn en budgetten kunnen samenstellen maar als dit obv gegeven info niet kan dan graag zo accuraat mogelijke prijsindicatie.

Woning laten stucken

Wij hebben een huis gekocht, en willen in de woonkamer het behang weg (laten)halen en de wanden gestuckt. In de woonkamer is een vide van ongeveer 5,2 meter hoog en een trap naar boven. Het totaal betreft ong. 90 m2

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil achter mijn woning graag een rechte dichte schutting laten plaatsen van 620 cm lang en 200 cm hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor zowel een volledige houten schutting als voor een hout-met-beton schutting. Het is een nieuwe tuin, er is nooit eerder een schutting geweest. Er liggen al tuintegels van 50 x 50 x 5 cm. Ik heb geen haast met de klus.

Wanden glad stuken en spuiten met latex

De woning is 12 jaar oud en voorzien van glasvezelbehang. Bij de keuken verbouwing is een gedeelte voorzien van stuc met spuitwerk. Dat willen we nu ook voor de rest van de woonkamer. Glasvezelbehang kunnen wij zelf verwijderen. Er is circa 30 meter wand van 2.60 meter hoog. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Vervangen van een complete dakkap

Wij willen graag een woning kopen waarbij we de complete kap willen vervangen, behalve de spanten en nokbalken. De pannen willen we graag hergebruiken. Kunt u een indicatie aangeven wat de kosten zijn als wij de pannen doen en de kap strippen en u de dakplaten, goten en pannen teruglegd. Het betreft een dak van 9 x 20 meter en de nok is 4,75 meter hoog. Er zijn geen dakramen of dakkappellen. Wel een schoorsteen. Uiteraard zullen wij dan als we tot koop kunnen overgaan u een offerte opvragen.

Partners

Partners van Casius