Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heerlen of directe omgeving.

861 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra geheel pand vervangen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, vervangen electra, vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand, vervangen van electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heerlen:

Plafondventilator ophangen woonkamer

De bestaande plafondventilator vervangen door een nieuwe die nog in de doos zit. Merk: Westinghouse, 13 KG

Extra groep aanleggen in meterkast

Ten behoeve van de zonnepanelen zou ik graag een extra groep aanleggen in een huis uit 1995. Ik zou graag meer informatie willen hierover wat er nodig is en of er voorwerk nodig is.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik overweeg mijn gaskookplaat te vervangen door een inductiekookplaat. Ik heb nog geen perilex aansluiting in de keuken zitten. Wat zijn de kosten voor het uitbreiden van de groepenkast met een kookgroep en het verzorgen van een aangesloten perilex aansluiting in de keuken? Afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 8 meter (rechtstreeks).

Vervangen van elektra in de hele woning

De volledige elektra in mijn oude woning uit 1945 moet vervangen worden. Inclusief stopcontacten, schakelaars en dimmers. Er is nu géén stoffen bedrading, dus wat dat betreft niet verouderd. Draden liggen in metalen buizen en zijn niet geaard. Gaat om de begaande grond, 1e etage en de zolder.

Aanbrengen krachtstroom

Vanuit de meterkast dient er een aansluiting voor krachtstroom gemaakt te worden voor de sauna in de slaapkamer.

Aardpen slaan en groepenkast vernieuwen

Ik wil de groepenkast laten vervangen. Ik wil een groepenkast met 8 groepen met de mogelijkheid om er meer in te kunnen plaatsen op een later moment. En er moet een aardpen geslagen worden.

Vervanging van de groepenkast

Ik wil graag een 1 fase met 4 groepen en aardlekschakelaar met hoofdschakelaar. Enexis heeft vandaag de slimme meters geplaatst. Dus alleen de oude groepenkast verwijderen en de nieuwe aansluiten.

Groep aanleggen

Wij hebben zonnepanelen laten installeren en nu zal de groepenkast aangepast moeten worden. Graag laten wij de vakman de kast beoordelen en aangeven hoeveel groepen er bij geplaatst moeten worden.

Nieuwe meterkast plaatsen

Ik wil de oude meterkast met zekeringen laten vervangen voor een hedendaagse.

Oorzaak kortsluiting opsporen en verhelpen

Ik heb een kortsluiting gehad, er kwam een steekvlam uit het stopcontact, ook rook en een verbrande rubbergeur. De aardlekschakelaar heeft niet gereageerd. Misschien zouden de leidingen doorgemeten kunnen worden om te zien of er een isolatie defect is en eventueel een gedeelte van de bekabeling vervangen moet worden.

Lekstroom nakijken en meterkast vervangen

Een aantal werkzaamheden dienen door de vakman te worden uitgevoerd. We hebben een lekstroom gehad bij de vaatwasser en de wasmachine. Verder is de meterkast aan vervanging toe en moeten er 1 of 2 groepen worden bijgeplaatst. Verder zijn niet alle stopcontacten geaard, dit willen wij ook graag laten aanpakken. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn?

Stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast

Wij hebben een nieuw huis en op sommige plaatsen zijn de stoffen bedrading reeds vervangen. Er moet wel nagekeken worden welke delen van het huis vervangen zijn. Daar waar stoffen bedrading nog is, moet vervangen worden. Er moet ook een nieuwe meterkast in: waarbij in de toekomst rekening gehouden moet worden met zonnepanelen en krachtstroom voor in de keuken. We laten ons graag hierover adviseren. De woning wordt pas na 20 maart geleverd.

Dubbel stopcontact vervangen door enkelvoudige

Ik wil graag een enkelvoudig stopcontact in plaats van een dubbele.

Inductiekookplaat aansluiten op de meterkast

Ik wil een nieuwe inductieplaat (7400w) aansluiten in een bestaande keuken. Heb tenminste 1 groep vrij in de meterkast, en 1 groep die gebruikt mag worden voor de inductieplaat in plaats van de trekschakelaar aansluiting voor de wasmachine. Is dit voldoende? En wat zou het kosten? Er is geen kruipruimte de leidingen liggen in de muur.

Dubbel stopcontact buiten aanleggen

Binnen is een stopcontact aanwezig en ik wil via dit stopcontact door muur op de buitenmuur een dubbel stopcontact voor verlichting tuin.

Siemens combimagnetron repareren

Type Siemens Combi magnetron HB86Q560N. Klacht draaiplateau draait niet meer. Soms maakt het nog wel een halve slag en blijft dan stil staan. Zonder plateau draait het wieltje nog wel dus het lijkt erop dat het niet genoeg kracht meer heeft om het plateau rond te laten draaien.

Meterkast vervangen en verplaatsen

Meterkast vervangen en verplaatsen. Groepen uitbreiden. Eventueel electra vervangen.

UTP kabel leggen

De breedbandverbinding/router ligt op de begane grond aan de meest zuidelijke kant van het huis. Er moet één UTP kabel vanuit daar naar de meest noordelijke kant, een verdieping omhoog getrokken worden. Van zuid-muur tot noord-muur is de afstand ongeveer 10 meter. Er is een kelder aanwezig. Geen loze leidingen beschikbaar. Afwerking gewenst.

Stopcontact voor een inductieplaat ombouwen en alles aansluiten

Wij willen van koken op gas naar koken op inductie overstappen. We hebben daar allerlei materialen voor aangeschaft. Er is door een behulpzame kennis geprobeerd de elektra-aansluiting te verzorgen via een loze leiding, maar helaas zitten de draden nu muurvast. We willen graag een goede aansluiting laten verzorgen door een elektriciën en zo alles werkend krijgen. Er is al een bestaand stopcontact in de buurt, dat hier wellicht voor aangepast kan worden. We horen graag of dit mogelijk is en wat de kosten zijn.

3-fasen krachtstroom aanleggen

Het aanleggen van 3 fasen in de meterkast ten behoeven van een inductie kookplaat.

COAX-kabel trekken

Een COAX-kabel trekken van meterkast naar appartement op dezelfde verdieping. De afstand van de meterkast is op de gang, net naast mijn appartement. Naar de hoofdkamer is het 25 meter en naar slaapkamer 20 meter. De kabels lopen door vaste leidingen. Ik heb al vanaf het begin slecht signaal in huis door mijn inziens verkeerde kabels. Steeds problemen met tv (haperend signaal) Provider Telfort heeft al meerdere malen een nieuw modem gestuurd, maar dit lost niets op. In appartement is er een draadloos netwerk via stopcontacten. Nu loopt mijns inziens het signaal van de meterkast naar het appartement via de telefoonkabel. Gaarne hulp eventueel doormeten signaalsterkte en/of vervangen kabels. Graag maak ik een afspraak met u.

Internetkabel naar boven doortrekken

Internetkabel doortrekken van onder het modem naar boven de slaapkamer, inclusief boren en wegwerken van de kabel. De afstand is ongeveer 5-7 meter.

Elektrakabel voor het gasfornuis verlengen

Ik heb een 2e hands Etna gasfornuis gekocht, maar de elektriciteitskabel naar het stopcontact (boven het aanrechtblad) is te kort. De oven van het fornuis werkt elektrisch. Ik wil graag de kabel laten verlengen.

Badkamerventilator plaatsen en lamp aansluiten

In mijn badkamer zit een opening in het plafond. Ik wil daar graag een badkamerventilator met hygrostaat op laten aansluiten. Er moet ook een elektra-kabel voor worden geplaatst. Verder wil ik in mijn woonkamer een lamp laten ophangen. Daarvoor moet het elektra worden doorgetrokken naar een andere plek, waarbij ook door een plafondbalk moet worden geboord. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Intercom leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe intercom geplaatst hebben. De oude is defect. Nu wil ik graag een nieuwe geplaatst hebben. Een compleet nieuw systeem. Een nieuwe buitenpost en één nieuwe binnenpost.