Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardingsvoorziening:

Aardingsvoorziening

Aarding is nu aan gesloten in de kelder aan de waterleiding
Onze klant uit Elsloo (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardingsvoorziening uit heel Nederland:

Aardingsvoorziening realiseren

Eigen aardevoorziening tbv elektrische installatie realiseren. (huidige is op waterleiding aangesloten)

Aardingsvoorziening aanpassen

De waterleiding wordt vervangen door kunststof. Nu vindt aarding plaats via de waterleiding. De aarding moet aangepast worden. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten?

Aardingsvoorziening aanpassen

De waterleiding wordt vervangen door kunststof. Nu vindt aarding plaats via de waterleiding. Dit moet aangepast worden. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten?

Aardingsvoorziening aanpassen

Momenteel is de aardingsvoorziening aangesloten op de waterleiding. Dat is niet meer toegestaan. De aarding wil ik zo dicht mogelijk bij de meterkast, aan de voorkant van het huis, hebben. Kelder zit eronder.

Aardingsvoorziening woonhuis aanpassen

Onze huidige aardingsvoorziening voldoet niet, blijkt uit een meting uitgevoerd door Vitens. Hun advies is de aardpen weer aan te sluiten, er is een koperen kabel doorgeknipt vlak voordat de kabel de grond in gaat en alle leidingen aan een centraal aardpunt aan te sluiten. De gemeten waarden in Ohm zijn wel in orde. Meetrapport aanwezig.

controleren aardingsvoorziening

Ivm vervangen van metalen waterleiding door kunststof door Waterleiding Maatschappij Limburg in de straat moet de aardings-voorziening gecontroleerd worden en eventueel vervangen indien het op de waterleiding is geaard. Wij vermoeden dat dit het geval is.

Keuken,huiskamer: -Verplaatsen ...

Keuken,huiskamer: -Verplaatsen schakelaars(3X) -aanleggen, verplaatsen wantcontactdozen ( 5 enkele(1 op aparte groep 230V16A), 4 dubbele (1 op aparte groep 230V16A)). Badkamer: -Aanpassen electrische installatie badkamer (trekschakelaar vervangen en verlichting badkamermeubel aansluiten. -Controle aardingsvoorziening. Zolder: -2x Enkele of 1x dubbele randaarde wandcontactdoos voor wasmachine en droger. Groepenkast: -Vervangen huidige groepenkast voor 8 tweepolige installatieautomaten 16A en twee tweepolige aardlekschakelaars 40A/30mA. (eventueel extra (2x) stopcontacten toevoegen aan een bestaande schakelaar (huiskamer en overloop) en infrezen en verplaatsen bestaande stopcontacten huiskamer).