Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor uitbreiden meterkast voor perilex aansluiting en perilex aansluiting plaatsen:

uitbreiden meterkast voor perilex aansluiting en perilex aansluiting plaatsen

Voorziening in de meterkast maken (fasenaansluiting) en stroomkabel naar te maken perilex stopcontact in de keuken. Waarschijnlijk via de kruipruimte.
Onze klant uit Castenray (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden meterkast voor perilex aansluiting en perilex aansluiting plaatsen uit heel Nederland:

Uitbreiden meterkast

Gaarne offerte voor uitbreiding naar fase 3 met 8 of 9 groepen. Meterkast heeft nu 3 groepen. Dus ook kosten voor de meterkast. Op fase 2 of fase 3 vervangen worden. Dit hoort voor rekening van de netbeheerder te komen dus ik vraag mij af of u mij hierbij kan helpen of dat u weet welke weg ik hiervoor moet volgen.

Meterkast uitbreiden voor inductie koken

Er komt een inbouwkeuken met een elektrische kookplaat. daarvoor moeten we de groepenkast uitbreiden. qua werkzaamheden dus een groep extra aanmaken, en bedrading naar de keuken toe om de elektrische kookplaat te kunnen aansluiten. Perilexaansluiting is niet aanwezig. Kruipruimte is niet aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat zal ongeveer 3 a 4 meter worden.

Gehele woning electra vervangen

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vervangen en groepen uitbreiden. Nu 3 groepen aanwezig. Jaren '30 woning, nooit vervangen.

Uitbreiden meterkast tbv laadpaal elektrische auto

Uitbreiden meterkast met extra groep ten behoeve van het aansluiten van een laadpaal voor een elektrische auto.

Vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat

Ik zou graag mijn meterkast willen uitbreiden. Ik heb begrepen dat hiervoor de gehele meterkast vervangen moet worden voor een met een kopgroep, omdat mijn huidige meterkast te oud is. Graag laat ik deze door u regelen. De oude graag afvoeren. Ik beschik over een kruipluik.

Meterkast uitbreiden met krachtstroom voor elektrische auto

Ik wil de meterkast laten uitbreiden met krachtstroom 3f 25A. Hiermee kan ik spoedig elektrisch auto rijden.

Uitbreiden aantal groepen meterkast

Wij willen graag de meterkast uitbreiden in verband met een serre die we laten plaatsen

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Meterkast uitbreiden groep

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast uit kan breiden met een extra groep. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aanleggen elektra (inductie)keuken + uitbreiden meterkast

De keuken wordt verplaatst van locatie in de woning en gaat van gas naar inductie. De huidige keuken is een ouderwetse keuken, deze wordt vervangend oor een moderne keuken van Ikea. Waarschijnlijk is een Perilex aansluiting niet aanwezig. De afstand van de keuken naar de meterkast is ongeveer 10 m. Er is geen kruipluik, want het zit op de 1e verdieping. Elektra moet voor de nieuwe keuken (denk ik) verlegd worden. De meterkast moet ook uitgebreid worden, heeft momenteel maar 2 groepen, maar moeten er denk ik wel 5 of 6 worden, hier graag advies over. Tenslotte moeten de stopcontacten in de woning geaard worden. E.v.t. brandmelder plaatsen indien jullie dat ook doen. Graag z.s.m. reactie, zoek iemand op korte termijn. Hartelijk dank!

Partners

Partners van Casius