Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Beek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Beek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Beek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Beek of directe omgeving.

82 klanten uit Beek bevelen een bij Casius in Beek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Beek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, groepenkast vervangen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Beek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Beek:

Aansluiting krachtstroom

Ik wil in de keuken graag krachtstroom hebben. En wil hier graag een prijsopgave van hebben. De keuken en de meterkast zijn ong. 10 mtr van elkaar verwijderd.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan in de meterkast. Het aansluiten op de groepenkast kan ik zelf.

Aardlekschakelaar vervangen

Het betreft het vervangen van de aardlekschakelaar, de bestaande schakelaar blijft hangen.

Extra groep meterkast installeren

Extra meterkast plaatsen

Vervangen van elektra en metalen buizen

Elektra vervangen en metalen buizen hele huis, nieuwe meterkast met meer groepen.

Elektrische installatie laten doormeten

Op advies van Enexis de binnen installatie laten doormeten. Er is een afwijking in het verbruik gevonden.

Lichtschakelaar verplaatsen

Ik wil graag een lichtschakelaar verplaatsen. Deze wil ik aan de achterkant van een niet dragende muur. Het is dezelfde muur waar de lichtschakelaar zich bevindt alleen aan de achterzijde.

Groepenkast met groepen installeren

Er dient een groepenkast met 7 groepen geïnstalleerd te worden.

Aarde via aardpen realiseren

Meterkast nu geaard via waterleiding maar moet nu geaard worden via een aardpen. Graag een schriftelijke offerte.

Veiligheidsaarding voor de meterkast

Het betreft de veiligheidsaarde voor de meterkast. Alles is nu geaard op de waterleiding maar dit moet geaard worden op een aardpen.

CAI-kabels en elektrawerk in huis

Cai kabels vervangen en doormeten ; 2 lampen ophangen ; ventilator vervangen ; cai woonkamer aansluiting vervangen

Inductiekookplaat installeren

De kookplaat valt op twee plaatsen om de haverklap uit waardoor ik twee keer langer doe over het koken.

Elektra werkzaamheden

Extra groep maken voor inductie, eleckra voor nieuwe keuken omleggen en 2 extra stopcontacten dubbel aanleggen. Dit in verband met een grote verbouwing die volgend jaar in juni ongeveer zal plaats vinden.

Aansluiten alarmsysteem

We hebben enkele weken geleden een alarmsysteem (ELRO HA68) aangeschaft. De gebruiksaanwijzing is zo onduidelijk dat het aansluiten niet wil lukken. Aanvraag is een week geleden ook al eens ingediend.

Elektriciteit in bijgebouwen

Aanleg van licht en stopcontacten in schuur en bijgebouwen plus buitenverlichting, in combinatie met beveiligingssysteem voor buiten.