Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

294 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

woensdag 21 februari 2018

Mantelbuis plaatsen voor nieuwe groepenkast

Ik wil mijn groepenkast helemaal laten vervangen en 60 cm verplaatsen. De huidige aansluiting heeft 4 groepen, aardlekschakelaar en smeltzekeringen. We willen dit uitbreiden tot 6 of 7 plus fornuisgroep voor inductiekookplaat en wandcontactdoos. Wij gaan ook zonnepanelen plaatsen en hiervoor moet de nieuwe meterkast ook geschikt zijn. We krijgen de sleutel van het huis op donderdag, 29 maart. Plaatsing liefst op die dag in de middag of anders op vrijdag, 30 maart.
vrijdag 16 februari 2018

Stopcontact veilig vernieuwen

We hebben nu een enkel stopcontact, met daarboven één enkele schakelaar. Er staat op alle 2 spanning, maar de schakelaar is niet in gebruik, omdat deze al 40 jaar oud is. We willen dit graag vakkundig vernieuwd hebben in verband met het aansluiten van een nieuwe airco.
zaterdag 3 februari 2018

TV kabels wegwerken in muur en stopcontact aanleggen

Ik wil de kabels van de televisie weg laten werken in de muur. Tevens wil ik een extra stopcontact laten aanbrengen in een andere muur. Verder een stopcontact buiten laten aanleggen.
donderdag 1 februari 2018

Lichtschakelaar vervangen door stopcontact

Ik heb een dubbele lichtschakelaar waarvan ik er maar eentje gebruik. Op de plek van de ongebruikte schakelaar wil ik graag een stopcontact hebben.
maandag 29 januari 2018

Twee groepen bijplaatsen

Het betreft het bijplaatsen van 2 16 ampere groepen in meterkast. Het gaat enkel om de automatische zekeringen plaatsen, en leiding en draden tot in de meterkast aansluiten.
zaterdag 27 januari 2018

Groepen bijmaken in de meterkast

Ik wil graag 2 groepen bij laten maken in de meterkast. 1 Voor een combi stoomoven en 1 voor een koffiezetautomaat. Het doortrekken naar de stopcontacten (waarvan er op dit moment maar 1 stopcontact is) kan via de kruipruimte en is ook een onderdeel van de opdracht.
woensdag 24 januari 2018

Meterkast ombouwen naar 3 fasen

Meterkast ombouwen van 1 fase naar 3 fase i.v.m. inductie koken.
maandag 22 januari 2018

Keuken en garage van krachtstroom voorzien

Vervangen hoofdzekering door 3 fasen aansluiting. Uitbreiding meterkast evt uitbreidingskast plaatsen. Aansluiten aanwezige (3 fasen) bedrading naar keuken en garage. Ik wil graag de hoofdzekering vervangen door een 3 fasen aansluiting. Vervolgens moet de meterkast uitgebreid worden of eventueel een uitbreidingskast plaatsen. Daarna wil ik de drie fasen aansluiting aansluiten op de bedrading van de keuken en garage.
zondag 21 januari 2018

Aardpen(nen) slaan

Er moet een aardpen geslagen worden. Omdat de waterleiding vervangen wordt voor een kunststofleiding. Ook bij de buren is dit het geval.
donderdag 18 januari 2018

Elektra in hele huis vervangen

De elektra in het hele huis moet vervangen. Er moet een aardlek geslagen worden. De stoppenkast moet vervangen en het aantal groepen moet van 4 naar 8 worden uitgebreid
woensdag 17 januari 2018

Freeswerk in nieuwbouw woning

Ik wil freeswerk in de nieuwbouwwoning laten uitvoeren. Wij hebben een digitale tekening voor de maatvoering, deze kan ik doorsturen. Ik wil alleen de elektra leidingen gefreesd hebben, want de waterleidingen worden gefreesd afgeleverd.
dinsdag 16 januari 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten in meterkast
maandag 15 januari 2018

Extra groep plaatsen voor inductie koken

Ik wil een extra groep plaatsen in de meterkast en eventueel een inductie kookplaat leveren en plaatsen. De afstand tussen de meterkast en het gasfornuis is ongeveer 5 meter.
zaterdag 13 januari 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen van 3 meter slaan en aansluiten op de oude aardleiding lengte kabel 2 a 3 meter.
zaterdag 13 januari 2018

Aardpen slaan voor nieuwe aarding

In verband met vervanging waterleiding aarding vervangen naar aardpen.
maandag 8 januari 2018

Groepenkast compleet vervangen

Wij hebben een huis gekocht in Maastricht (niet bovenstaand adres). In deze woning is nog een oude stoppenkast te vinden. Deze zouden we graag willen vervangen. Tevens een mogelijkheid om alle stopcontacten te voorzien van geaarde stopcontacten. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?
maandag 8 januari 2018

Diverse elektra klussen in nieuwbouw

Heer, mevrouw, Medio juni 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Na oplevering willen wij mogelijk een elektricien extra werkzaamheden laten verrichten: 1. Keuken: a. In de keuken dienen we stopcontacten te verleggen b. Dienen we een extra aardlek en Pirilex aansluiting te maken c. Zoeken we een installateur die na oplevering van de keuken de apparatuur aansluit. 2. In de woning: a. In de woning krijgen we standaard verticale stopcontacten (dubbel in 1 inbouwdoos). Graag wil ik deze horizontaal laten maken (met dus 2 inbouwdozen). B. Daarnaast wil ik graag extra WCD’s in de woning laten aanleggen c. Willen we loze leiding(en) voorzien van CAT5 bekabeling d. Et Cetera Omdat mijn mening is dat het meerwerk absurd duur is, wil ik vergelijken wat de kosten zijn, wanneer we dit na oplevering zelf gaan uitvoeren. Is het mogelijk om hier mee te denken. Kunnen wij in contact komen?
maandag 8 januari 2018

UTP-kabel voor internetaansluiting trekken

Ik wil vanuit kruipruimte een UTP kabel trekken naar de eerste verdieping. Er is een telefoon aangesloten die ook vanuit de kruipruimte loopt en die kan gebruikt worden. De telefoonleiding kan dus weg.
maandag 8 januari 2018

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.
zondag 7 januari 2018

Veiligheidsaarding controleren en aanpassen

In de straat van mijn moeder wordt de metalen waterleiding vervangen door een kunststoffen leiding. Nu is volgens mij alles geaard via de drinkwaterleiding in de kelder van het woonhuis. Zoals ik zelf kan beoordelen zal hiervoor een aardpen geslagen moeten worden. De waterleiding zal vervangen worden.
zaterdag 6 januari 2018

Oorzaak kortsluiting opsporen en verhelpen

Ik heb een kortsluiting gehad, er kwam een steekvlam uit het stopcontact, ook rook en een verbrande rubbergeur. De aardlekschakelaar heeft niet gereageerd. Misschien zouden de leidingen doorgemeten kunnen worden om te zien of er een isolatie defect is en eventueel een gedeelte van de bekabeling vervangen moet worden.
donderdag 4 januari 2018

Keuren van de elektrische installatie

Wij gaan onze meterkast laten verplaatsen (dichter bij de voordeur) en stroom, gas en water opnieuw laten aansluiten. Ik heb begrepen dat de installatie in de nieuwe meterkast gekeurd moet worden, hier ontvang ik graag een offerte voor. Is deze keuring overigens verplicht of alleen nodig vanwege verzekering? Betreft allen het verplaatsen van een bestaande installatie naar een nieuw te maken meterkast.
zondag 31 december 2017

Lekstroom nakijken en meterkast vervangen

Een aantal werkzaamheden dienen door de vakman te worden uitgevoerd. We hebben een lekstroom gehad bij de vaatwasser en de wasmachine. Verder is de meterkast aan vervanging toe en moeten er 1 of 2 groepen worden bijgeplaatst. Verder zijn niet alle stopcontacten geaard, dit willen wij ook graag laten aanpakken. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn?
woensdag 27 december 2017

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten. De meterkast zit vlak voor de voordeur, aarding gaat nu nog via de waterleiding. Eventueel voor meer buren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 23 december 2017

COAX-kabel vervangen en krachtstroom checken

Ik heb van Ziggo een nieuwe kabel gekregen. Omdat zij niet in staat zijn om deze te vervangen en omdat ik dit zelf ook niet kan zou ik dit graag willen laten uitvoeren. Blijkbaar moet de oude kabel vervangen worden als ik goed beeld wil hebben in de woonkamer. Kabels via de bestaande leidingen hebben uiteraard mijn voorkeur. Graag zou ik advies willen hebben van een expert. Naast dit zit er onder mijn gaskookplaat een grijze stekkerdoos. Aangezien ik zonnepanelen heb aangeschaft wil ik overstappen op inductie met krachtstroom echter weet ik niet of dit mogelijk is. Graag ook advies hierover.

Partners

Partners van Casius