Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

299 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

maandag 23 april 2018

Aardpen slaan

Ik heb in mijn achtertuin een klein opname studio-tje gebouwd. Nu is de aarding hiervan niet optimaal. Op oude buizen versterkers is een 50hz tik te horen. Deze versterkt of verzwakt als ik dichterbij of afstand neem. De ruimte ligt +/- 45m van de stoppenkast af en heeft een eigen groep af gezekerd op 16a. Graag zou ik hier advies voor hebben.
maandag 23 april 2018

Electra vervangen in de gehele woning

Electra vervangen in de gehele woning. Tevens ook vervangen van oude groepenkast
dinsdag 17 april 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en aansluiten. Buiten in de tuin slaan graag.
zaterdag 14 april 2018

Groepenkast laten keuren

Ik wil mijn groepenkast laten keuren. Ik weet niet zeker in hoeverre die op orde was toen we het huis kochten. Daarnaast zijn we gaan koken op inductie.Er is een zonnepanelen installatie toegevoegd en binnenkort wordt een laadpaal geïnstalleerd. Iedereen installeert zijn eigen deel. Ik wil nu graag integraal een keer naar de veiligheid laten kijken door een gecertificeerd vakman. Op basis daarvan volgt wellicht opdracht voor de nodige aanpassingen. De foto's zijn van voor de installatie van de zonnepanelen.
vrijdag 13 april 2018

Perilex stekker aansluiten

Installatie van stopcontact voor Perilex stekker in een appartement voor een nieuw elektrisch fornuis. De woning is wat verouderd, maar er zit sinds maart een nieuwe meterkast in (zie foto), maar geen extra groep. Volgens mij ligt er wel al een (loze) elektriciteitsaansluiting achter fornuis, maar weet dit niet zeker, ook hiervan is een foto bijgevoegd (blauw klepje). De afstand van het fornuis naar de meterkast is ongeveer 1,60 meter, de hoofdaansluiting zit in de berging. De hoofdaansluiting is niet vernieuwd en heeft 2x een 16A aansluiting (porseleinen zekeringen), ook hiervan is een foto bijgevoegd. Ik hoor graag wat de eventuele kosten zouden zijn en alvast bij voorbaat
zaterdag 7 april 2018

Elektrawerk in de garage

Ik wil graag in de garage dat alle WCD'en en lichtschakelaars voorzien worden van aardekabel. Betreft op korte muur 1 x WCD 3 aansluitingen - 2 x WCD & 1 x lichtschakelaar en aparte dan 1 x losse WCD. De langs muur heeft 1 x dubbele WCD en 1 aparte lichtschakelaar. Verder dan ook gelijk de verlichten nakijken m.b.t. bekabeling. In overleg eventueel nieuwe WCD'S en lichtschakelaars plaatsen die vochtwerend zijn. Indicatie m.b.t. de geaarde kabel die nodig is 25 Meter. Nieuwe bedrading monteren even in overleg. Werkzaamheden uit te voeren na 16.00 uur of vanaf 15.00 uur i.v.m. eigen werk.
vrijdag 6 april 2018

Meterkast vernieuwen

Meterkast vernieuwen
vrijdag 6 april 2018

Aardlekschakelaar vervangen

Het betreft het vervangen van de aardlekschakelaar, de bestaande schakelaar blijft hangen.
donderdag 5 april 2018

Groepen uitbreiden en krachtstroom installeren

Oude woning , behoefte aan uitbreiding meterkast, krachtstroom, nieuwe draden naar keuken ivm inductie, indien mogelijk, bezoek vooraf
donderdag 5 april 2018

Extra groep meterkast installeren

Extra meterkast plaatsen
woensdag 4 april 2018

Extra groep naar zolder aanleggen

Op lege groep in groepenkast, extra kabeltrace aanleggen naar de zolder voor droger en wasmachine.
dinsdag 27 maart 2018

Stopcontacten geaard maken

Ik wil de bestaande stopcontacten geaard hebben. Het gaat om totaal 4 dubbel stopcontacten.
dinsdag 27 maart 2018

Verplaatsen en vervangen van de meterkast

Meterkast verplaatsen en vermeerdere van groepen
maandag 26 maart 2018

Elektra in woning vervangen

Electra in de hele woning vervangen, nieuwe leidingen en stopcontacten maken en een meterkast voor een uitgebreidere groep
zondag 25 maart 2018

Nieuwe meterkast plaatsen

Ik wil de oude meterkast met zekeringen laten vervangen voor een hedendaagse.
zondag 18 maart 2018

Electra aanleggen in casco bedrijfspand

Opdract betreft het aanleggen van nieuw electriciteitsnet in casco bedrijfspand. Dus vanaf meterkast.
vrijdag 16 maart 2018

Offerte aanvraag voor elektra

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van het volgende: 1 x Aardlek 25 Amp 30 mA 1 x Aardlek 25 Amp 300 mA 4 x automaat 2 polig 16 Amp 1 x automaat 4 polig 16 Amp Tevens moet er een kast geplaatst worden waar bovenstaande in geplaatst kan worden.
dinsdag 13 maart 2018

Veiligheidsaarding aanbrengen

Bij deze zou ik graag willen vragen of u mij een prijsopgave kunt doen van het aanbrengen van een veiligheidsaarding, aardpen. Naar aanleiding van een brief van netbeheerder Enexis heb ik te horen gekregen dat de veiligheidsaarding via de waterleiding niet meer voldoet. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten om deze weer adequaat te laten functioneren? De grootste groep betreft volgens mij 25 ampère. Alvast bedankt.
maandag 5 maart 2018

Vervanging van de hoofdzekering

Hoofdzekering vervangen voor meer vermogen ten bate van een inductieplaat.
vrijdag 2 maart 2018

Groepenkast vervangen

Vervangen voor zonnepanelen 3 fase
donderdag 1 maart 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten in mijn huis van bouwjaar 1963. Ik weet niet precies hoe diep, maar mijn grondwater zit rond 3.5 meter.
donderdag 1 maart 2018

Aardpen laten slaan

Graag zoek ik iemand die bij ons een aardpen kan komen slaan. Ik weet precies niet hoe diep.
zondag 25 februari 2018

Elektra nakijken

In de woonkamer valt geregeld de tv en randapp en het licht uit. Dit is nog geen seconde en dan springt alles aan. Je hoort een knetterend geluid en ook de meterkast maakt wat geluid. De meterkast werkt nog met stoppen. Graag zouden we de stroom/meterkast na laten kijken of deze nog in orde is
woensdag 21 februari 2018

Mantelbuis plaatsen voor nieuwe groepenkast

Ik wil mijn groepenkast helemaal laten vervangen en 60 cm verplaatsen. De huidige aansluiting heeft 4 groepen, aardlekschakelaar en smeltzekeringen. We willen dit uitbreiden tot 6 of 7 plus fornuisgroep voor inductiekookplaat en wandcontactdoos. Wij gaan ook zonnepanelen plaatsen en hiervoor moet de nieuwe meterkast ook geschikt zijn. We krijgen de sleutel van het huis op donderdag, 29 maart. Plaatsing liefst op die dag in de middag of anders op vrijdag, 30 maart.
vrijdag 16 februari 2018

Stopcontact veilig vernieuwen

We hebben nu een enkel stopcontact, met daarboven één enkele schakelaar. Er staat op alle 2 spanning, maar de schakelaar is niet in gebruik, omdat deze al 40 jaar oud is. We willen dit graag vakkundig vernieuwd hebben in verband met het aansluiten van een nieuwe airco.

Partners

Partners van Casius