Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

299 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis te Maarssen, installatie van domotica, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, elektra in de gehele woning vervangen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken, elektra vernieuwen in eengezinswoning, vervangen stoppenkast, schakelmateriaal en indien nodig leidingen, verplaatsen van de groepenkast, stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

maandag 13 augustus 2018

Stopcontact / schakelaar afmonteren

Ik heb een gecombineerd stopcontact / lichtschakelaar aangesloten maar ik krijg de twee onderdeel niet goed uitgelijnd om de het afdekplaatje en de schakelaar er goed op te krijgen. Het is voor een ervaren iemand een klus van nog geen half uurtje schat ik in. Daarnaast op zolder een lampcontactdoos beter bevestiging.
zondag 12 augustus 2018

Elektra klussen in achtertuin en binnenshuis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Graag wil ik de kortsluiting in de achtertuin laten maken. Dan zou ik graag een buitenlamp met sensor laten repareren en ook een buiten stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast zou ik graag hulp vragen bij het verwijderen van oude bekabeling.
woensdag 8 augustus 2018

Extra zekering

Ik wil graag een extra zekering in mijn meterkast, ik heb schakels als zekering.
zondag 5 augustus 2018

Stoppenkast vervangen

De oude (zwarte) stoppenkast vervangen voor een groepenkast (6 +2), dus aparte keukengroep. 1 fase. Geen verplaatsing, exact zelfde plek terug.
zaterdag 4 augustus 2018

Lamp ophangen

Ik wil een lamp " plafonier " laten op hangen in de keuken
zaterdag 4 augustus 2018

Groepenkast verplaatsen, verzwaren en uitbreiden

Van 1-fase 25A naar 3-fasen 25A. 3 fasen reeds aanwezig.
maandag 30 juli 2018

Groepenkast aanpassen voor jacuzzi

Meterkast aanpassen met krachtstroom voor de jacuzzi. Kabel licht er al. Alleen de kast en de stroom meter moet aangepast worden.
woensdag 25 juli 2018

Tefal stoomgenerator repareren

Stoomgenerator werkt niet. Aan/uit knop reageert niet.
donderdag 19 juli 2018

Aardlekschakelaar vervangen

Heel af en toe slaat de aardlekschakelaar er uit. Alles nagekeken en we kunnen niets vinden. Dus we denken nu dat de aardlekschakelaar het probleem is, en aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten, wat hiervan de kosten zijn.
donderdag 19 juli 2018

Electra aanleggen naar een machine op het terrein

Ik zoek een bedrijf wat een krachtstroomkabel legt van de meterkast (transformator) naar de machine op het terrein Voor september 2018 want dan komt men de machine plaatsen. Gaarne afspraak voor aankomende maandag om op de locatie te komen kijken voor de offerte
woensdag 18 juli 2018

Extra groepen in de meterkast maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van 2 extra groepen voor een vaatwasser van 1950 watt en een elektrische oven van 2780 watt.
dinsdag 17 juli 2018

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik heb een uitgebreide groepen kast, met 2 aardlekschakelaars en slimme meter(s). In totaal heb ik 6 groepen, waarvan 2 voor de keuken. Het huidigegasfornuis beschikt ook over een elektrische oven en een eigen stopcontact (weet niet of dat ook een aparte groep is) Ik wil een inductiefornuis met een bakoven gaan aanschaffen en heb daarvoor uiteraard een deugdelijke stroomaansluiting nodig. Wat kost het aanleggen van de juiste bedrading en stopcontact(en)
maandag 16 juli 2018

Klik aan klik uit systeem laten installeren

Wij willen graag het klik aan klik uit systeem installeren, maar het lukt ons niet. Het is voornamelijk bedoeld om de lampen aan en uit te kunnen zetten, voor we op vakantie gaan. Kan hier iemand voor langs komen?
zondag 15 juli 2018

Extra groep voor inductiekoken plaatsen

Ik wil graag een inductie kookplaat gaan gebruiken, dus daarvoor moet de groepenkast aangepast worden. Er moet namelijk krachtstroom komen en een perilex aansluiting. De afstand is rond de 5 meter.
dinsdag 10 juli 2018

Kookgroep uitbreiden

Ik wil graag een inductiekookplaat in mijn keuken. Een perilex wandcontactdoos heb ik niet, deze wil ik laten aanleggen. Wellicht moet hiervoor ook een extra kookgroep in de meterkast worden aangelegd. Wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn en of er een volledig nieuwe kabel getrokken moet worden vanuit de meterkast naar de keuken of dat een huidige kabel hiervoor gebruikt kan worden.
woensdag 4 juli 2018

Perilexaansluiting in de keuken laten maken

Ik wil graag een inductiekookplaat in mijn keuken. Een perilex wandcontactdoos heb ik niet - deze wil ik laten aanleggen. Wellicht moet hiervoor ook een extra kookgroep in de meterkast worden aangelegd. Wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn en of er een volledig nieuwe kabel getrokken moet worden vanuit de meterkast naar de keuken of dat een huidige kabel hiervoor gebruikt kan worden.
maandag 2 juli 2018

Groepen voor de garage bijplaatsen

Garage apart voorzien van 2 groepen. Garage zit nu ssamen met een gedeelte van de woonkamer.
maandag 2 juli 2018

Groepen bijplaatsen voor de garage

Ik zoek een partij die twee extra groepen kan plaatsen in mijn meterkast. Garage zit nu samen met woonkamer maar wil graag 2 groepen alleen voor de garage.
zondag 1 juli 2018

Elektricien nodig

Ik wil graag mijn grondspots laten aansluiten op de meterkast en in de achtertuin verlichting aan laten brengen. Mogelijk ook het aansluiten van een intercomsysteem met poortopener.
vrijdag 29 juni 2018

Groepenkast vernieuwen en verplaatsen

Voor een potentieel te kopen huis willen we verbouwen en hierbij de meterkast verplaatsen. De huidige is verouderd (stoppen ipv schakelaars) en niet handig gepositioneerd. We willen dus: - verplaatsen (+/- m) - vernieuwen naar huidige stand der techniek - extra groepen - mogelijk 3-fase Kunt u voor onze opsomming van verbouwingskosten een kostenindicatie opsturen voor de gevraagde verplaatsing en vernieuwing, met apart de prijs voor iedere extra groep en apart de prijs voor een 3-fase-aansluiting? Verzorgen jullie ook verplaatsing van telefoonaansluiting/bekabeling? Als waarschijnlijk wel begrepen is het niet mogelijk de huidige situatie te bekijken.
donderdag 21 juni 2018

Stopcontact verlagen en extra stopcontact plaatsen

Ik heb een stopcontact in de badkamer dat veel te hoog zit. De woningbouw heeft er een verlengkabel aan gehangen maar ik zou deze lager willen en een extra stopcontact willen laten aanleggen. Wat kost dit? Graag contact per mail in verband met een gehoorstoornis.
maandag 18 juni 2018

Perilex aanleggen en inductieplaat aansluiten

Ik zoek een partij die een perilex aansluiting kan aanleggen vanuit de meterkast via de kelder naar de keuken, dit ten behoeve van de kookplaat. Het gaat om een afstand van ongeveer 5 meter. De woning is goed bereikbaar.
zondag 17 juni 2018

Krachtstroom aansluiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inpandig aansluiten van de krachtstroom die Enexis in het pand heeft gebracht.
donderdag 14 juni 2018

Vervanging van de groepenkast

Ik wil graag een 1 fase met 4 groepen en aardlekschakelaar met hoofdschakelaar. Enexis heeft vandaag de slimme meters geplaatst. Dus alleen de oude groepenkast verwijderen en de nieuwe aansluiten.
dinsdag 12 juni 2018

Klik-aan klik-uit schakeling installeren

Betreft het installeren van een klik aan klik uit schakeling op de plaats van een trekschakelaar. Daarvoor moet er ook nog een min draad doorgetrokken worden heb ik begrepen. Die zit bij de lamp op ongeveer anderhalve meter afstand.

Partners

Partners van Casius