Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

265 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast, groepenkast en bedrading vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

maandag 11 december 2017

Muurbevestiging en aansluiting van schemerschakelaar

Na bestudering van de handleiding blijkt dit een vakkundige elektricien te vereisen om het een en ander te monteren en aan de buitenmuur te bevestigen. Vanwege een oudere sensor die 25 jaar zonder problemen gewerkt heeft, zijn alle draden en doorvoer door de muur reeds aanwezig. De klus betreft dus slechts hernieuwde aansluiting van de nieuwe schemerschakelaar.
zondag 10 december 2017

Stoppenkast in meterkast vervangen

De bestaande meterkast heeft 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Wij willen deze oude meterkast laten vervangen voor een nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. Wij zouden graag willen weten wat de kosten gaan worden. Wij kunnen niet goed zien of het een fase 1 of fase 3 meterkast is. Het betreft de meterkast in de woning die wij vanaf 4 januari gaan kopen. Om die reden hebben wij niet de volledige informatie.
maandag 4 december 2017

Stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast

Wij hebben een nieuw huis en op sommige plaatsen zijn de stoffen bedrading reeds vervangen. Er moet wel nagekeken worden welke delen van het huis vervangen zijn. Daar waar stoffen bedrading nog is, moet vervangen worden. Er moet ook een nieuwe meterkast in: waarbij in de toekomst rekening gehouden moet worden met zonnepanelen en krachtstroom voor in de keuken. We laten ons graag hierover adviseren. De woning wordt pas na 20 maart geleverd.
woensdag 29 november 2017

Slaan van een aardpen

Hoe diep moet de pen de grond in?
dinsdag 28 november 2017

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in de hele woning vervangen en een nieuwe meterkast. Wij willen een woning aankopen maar deze is volledig voorzien van stoffe bekabeling en een oude meterkast. Graag een all in prijs.
dinsdag 28 november 2017

Groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten bijplaatsen om elektra naar de tuin op aan te sluiten. Leidingen en kabels liggen al.
maandag 27 november 2017

Beveiligingslampen aanbrengen

Aanbrengen van twee buitenlampen met sensor tegen een vrijstaande garage.
maandag 27 november 2017

Dimmer voor de verlichting monteren

Ik wil een dimmer monteren voor de verlichting in de huiskamer. Ik heb de dimmer al aangeschaft.
maandag 27 november 2017

Bestaande internetkabel vervangen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze infrastructuur opnieuw kan leggen in het gehele gebouw, naar CAT6 internetkabels. Ik weet niet precies hoeveel meter kabels er gelegd moet worden, het gaat om een herenhuis.
vrijdag 24 november 2017

Groepenkast vervangen

Graag mijn groepenkast vervangen. Wij hebben 6 groepen zonder aardlekschakelaar want die is er nog niet. Hartelijk
dinsdag 21 november 2017

Aardpen slaan

Aardpen inslaan en aansluiten op de meterkast
maandag 20 november 2017

Aardpen laten slaan

Het betreft het slaan van een aardpen.
dinsdag 14 november 2017

Groepenkast laten keuren

Ik heb een nieuw huis gekocht en hier zit een vrij nieuwe groepenkast in. Ik wil deze echter laten keuren in verband met de verzekering. Het betreft een 3 fasen groepenkast met 16 groepen.
maandag 13 november 2017

Aardingspen laten slaan

Het slaan van een aardpen, de metalen hoofdwaterleidingaanvoer wordt op korte termijn vervangen door een kunststof hoofdwaterleidingaanvoer.
zaterdag 11 november 2017

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande heeft 1 fase met 4 groepen en twee aardlekschakelaars met en stopcontact. De klant wil graag geïnformeerd worden door de vakman over de mogelijke.
vrijdag 10 november 2017

Lamp ophangen met schakelaar

Graag willen wij een lamp in de keuken laten ophangen en tevens een schakelaar hiervoor laten plaatsen. We hebben wel de lamp, maar nog geen schakelaar. We horen graag wat de kosten zijn.
donderdag 9 november 2017

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de huidige 4 groepenkast vervangen voor een 7 groepenkast en een kookgroep.
dinsdag 7 november 2017

Aardpen slaan en aansluiten op een bouwstroomkast

Wij starten met de nieuwbouw van onze woning. Dit doen we in eigen beheer. We hebben zelf een bouwstroomkast gekocht en een aansluiting voor stroom aangevraagd. Voorwaarde is dat deze is geaard. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.
maandag 6 november 2017

Krachtstroom aanleggen

In groepenkast uitbreiding naar krachtstroom, en de aanleg van een stopcontact voor de 3 fasen. Het gaat om 3* 25
zaterdag 4 november 2017

Groepenkast vervangen

De meterkast heeft op dit moment 8 groepen. De kast dient te worden vervangen en het aantal groepen mag gelijk blijven. Verder valt de stroom in de keuken regelmatig uit. Hier gaat het dan vooral om het licht. Daarnaast zijn er 3 stopcontacten die niet werken. De elektra in de keuken laat ik graag controleren en repareren.
donderdag 2 november 2017

Aardpen slaan en aansluiten

Een aardpen slaan en deze aansluiten in de meterkast. Graag een indicatieve prijs hiervoor.
woensdag 1 november 2017

Nieuwe groepenkast plaatsen

Nieuwe meterkast vervangen
vrijdag 27 oktober 2017

Aardpen slaan met afgifte certificaat

Van Enexis een schrijven ontvangen, dat de huidige drinkwaterleiding wordt vervangen door een kunststofleiding. Hierdoor geen aarding meer in de woning. Vraag wat gaat dit kosten om deze aardpen te laten slaan.
donderdag 26 oktober 2017

Meterkast verplaatsen

In het kader van de grote verbouwing die wij gepland hebben willen we de meterkast verplaatsen. Graag ontvangen wij informatie met betrekking tot de prijs.
zaterdag 21 oktober 2017

Aardpen slaan

Wat zou het kosten om een aardpen te slaan.

Partners

Partners van Casius