Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

344 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

zondag 18 augustus 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan t.b.v. nieuwe meterkast in garage voor plaatsing laadpaal voor een elektrische auto.
woensdag 14 augustus 2019

Spanning op de waterleiding slaan van aardlekpen

Sinds kort hebben we stroom op de waterleiding, geen veranderingen aangepast in de electra. Vandaar moet er een aardlekpen geslagen
vrijdag 9 augustus 2019

Meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom

Voor het huis dat ik heb gekocht zou ik graag de ouderwetse meterkast groepen willen moderniseren. Ook zou ik extra groepen en krachtstroom willen toevoegen. Het gaat om 2 extra groepen. Graag zou ik ook de mogelijkheid willen hebben om met inductie te kunnen koken.
vrijdag 9 augustus 2019

uitbreiden meterkast voor perilex aansluiting en perilex aansluiting plaatsen

Voorziening in de meterkast maken (fasenaansluiting) en stroomkabel naar te maken perilex stopcontact in de keuken. Waarschijnlijk via de kruipruimte.
donderdag 8 augustus 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil graag een sleuf laten frezen van 2 meter, in een betonnen plafond. Het gaat om het verleggen van een stroompunt in het plafond.
vrijdag 26 juli 2019

Aanleg nieuwe meterkast

Aanleg van nieuwe meterkast 80A met ±10 / 15 groepen. Bestaande situatie die vanwege splitsing pand in woning en bedrijfsruimte plaats moet vinden.
donderdag 25 juli 2019

Bestaande stopcontacten in vloer vervangen en deurbel loskoppelen

In onze parketvloer zitten 2 stopcontacten, deze steken uit boven de vloer en zijn nu zwaar beschadigd. Opdracht is het vervangen van deze voor nieuwe welke niet uitsteken boven de vloer. Daarnaast hebben we nog een oude deurbel op het elektranet die we losgekoppeld willen hebben.
dinsdag 23 juli 2019

Verplaatsen van meterkast

Ik ben op zoek naar iemand voor het verplaatsen van de meterkast en groepen erbij zetten. Daar waar op de foto het cirkeltje omheen is daar hangt hij nu. En willen hem graag verplaatsen naar de kelder aan de wand van de trap.
maandag 15 juli 2019

Elektra gereed maken voor inductie en zonnepanelen

Ik wil een bestaande 1 fase Hager groepenkast aanpassen naar 3 fasen. Tevens uitbreiden met 3 krachtgroepen voor elektrisch koken. Perilex aansluiting moet nog gerealiseerd worden. Afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 6 meter. Ik beschik niet over een kruipruimte, wel over een loze leiding. PV systeem (toekomstig) en laden elektrische auto. Hiervoor een aparte KWH meter ivm verrekening.
vrijdag 12 juli 2019

Stroomkabels trekken van overkapping naar kruipruimte, naar meterkast

Op zoek naar elektricien, die in bestaande overkapping , nieuwe kabels kan trekken. Deze worden door kruipruimte geschoten, en aangesloten in meterkast. Kabel heb ik reeds (100m)
dinsdag 9 juli 2019

Verplaatsen stopcontact en lichtschakelaar

Ik zoek een elektricien voor een aantal werkzaamheden. Het gaat om: 1x infrezen lichtschakelaar 1x verplaatsen lichtschakelaar 1x verlagen stopcontact 1x verplaatsen lichtpunt De wanden zijn hoogstwaarschijnlijk gemetseld of van beton.
vrijdag 5 juli 2019

Elektra in een vrijstaande woning vervangen

Ik zoek een elektricien die alle elektra in een gehele woning kan vervangen. Daarnaast gaat het ook om de uitbreiding van de groepen naar vermoedelijk 15 en de meterkast moet verplaatst worden. De woning heeft een oppervlakte van 180 m2. Alle bestaande kabels zijn gedateerd.
dinsdag 2 juli 2019

Stopkontakt in meterkast t.b.v. KPN

In de meterkast moet een stopcontact voor de KPN internet aansluiting worden gemaakt, vóór 9 juli. De kast heeft houten achter- en zijwand.
zondag 30 juni 2019

Geaard stopcontact voor jacuzzi en aparte groep

Ik had graag een geaard stopcontact en aparte groep voor mijn opblaas jacuzzi wil natuurlijk niet geëlektrocuteerd worden als ik instap ons zoontje gaat soms ook mee erin en omdat ik al veel gelezen heb over mensen die dit is gebeurd wil ik een veilige aansluiting.
woensdag 26 juni 2019

Vervangen van meterkast

De bestaande meterkast is 1 x 25 A met oude zekeringen. Wel alle bedrading 3 jaar geleden vervangen. Nu de meterkast in zijn geheel vervangen naar 3 fase 3 x 25A. Zijn nu 7 groepen, maar er kunnen groepen samengevoegd worden.
maandag 24 juni 2019

Vervangen elektra in huis

Er is momenteel in het huis nog maar een groep die werkt en daar is zo'n beetje alles op aangesloten.
zondag 16 juni 2019

Vervangen meterkast

De meterkast vervangen en een extra groep toevoegen voor de airco. De afzekerwaarde die de leverancier voorschrijft is 20 Ampère traag. Deze extra groep aansluiten op een dubbele contactdoos in de meterkast.
woensdag 12 juni 2019

Lichtpunten, groepen en stopcontacten toevoegen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning bestaat gedeeltelijk uit prefab betonnen wanden. Kunnen hier nog achteraf stopcontacten en lichtpunten worden aangebracht? Vanuit de bestaande stopcontacten wil ik er 2/3 verlengen. Ook willen we 2 groepen erbij hebben. Is dit mogelijk en zou ik een indicatie kunnen ontvangen wat een schakelaar lichtpunt en wandcontactdoos kost.
maandag 10 juni 2019

Uitbreiding groepenkast

Ivm aankoop spa voor tuin extra groepen nodig in bestaande meterkast. Nodig: 2 x 220 V 16 ampère of 2 x 220 V 20 ampère. Nodig voor jacuzzi 5 aderige kabel 2,50 mm2. kabel moet via meterkast (gang) via garage naar achtertuin worden geleid over een afstand van +/- 15 meter.
woensdag 29 mei 2019

Kabel TV kabels vervangen

Vanuit meterkast de bestaande kabel naar de verdeeldoos in de woonkamer vervangen.Het signaal wordt geleverd door Ziggo. Nu, na 10 jaar stoort de tv (blokken sluier niet naar te kijken). Blijkbaar moet de kabel vervangen worden. Afhankelijk van de extra kosten ook kabels vervagen naar de boven verdieping. Er liggen nu kabels die door pvc pijpen worden geleid.
dinsdag 28 mei 2019

Krachtstroom op aparte groep bijmaken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom ten behoeve van een zonnebank kan realiseren in mijn meterkast. Er moet waarschijnlijk ook perilex aansluiting komen. Daarnaast moet er een kabel naar de kamer getrokken worden waar de zonnebank komt (1 verdieping omhoog). Wellicht moeten er ook extra groepen komen in de meterkast.
woensdag 15 mei 2019

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil graag 2 groepen bijplaatsen + stopcontact in meterkast en aansluitingen maken in de keuken voor inductie kookplaat en oven. Graag een offerte.
vrijdag 10 mei 2019

Automatische deuropener met sensor installeren

Als belangenbehartiger voor mijn zus (in Limburg) zoek ik voor WMO een bedrijf dat een offerte aanlevert voor het installeren van een automatische deuropener met sensor (geluidsarm) in de algemene ruimte van appartementen complex van de galerij naar de liften hal op de 2e verdieping. En elektriciteit aanleggen. Welk bedrijf kan op korte termijn een offerte aanleveren ?
maandag 6 mei 2019

Extra groep inductie kookplaat

Wil graag over stappen van gas naar inductie en willen de prijs weten wat een extra groep gaat kosten.
zaterdag 4 mei 2019

Aardpen slaan in luik bij de voordeur

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen. De aarddraad ligt gekoppeld aan waterleiding. Komt uit onder luik achter voordeur. Hier kan ook de aardpen geslagen worden. In de meterkast zitten alle zekeringen achter 4 aardlekschakelaren.

Partners

Partners van Casius