Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

300 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

donderdag 21 juni 2018

Stopcontact verlagen en extra stopcontact plaatsen

Ik heb een stopcontact in de badkamer die veel te hoog zit woningbouw heeft er een verlengkabel aan gehangen maar ik zou deze lager willen en een extra stopcontact wat kost dit?
maandag 18 juni 2018

Perilex aanleggen en inductieplaat aansluiten

Ik zoek een partij die een perilex aansluiting kan aanleggen vanuit de meterkast via de kelder naar de keuken, dit ten behoeve van de kookplaat. Het gaat om een afstand van ongeveer 5 meter. De woning is goed bereikbaar.
zondag 17 juni 2018

Krachtstroom aansluiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inpandig aansluiten van de krachtstroom die Enexis in het pand heeft gebracht.
donderdag 14 juni 2018

Vervanging van de groepenkast

Ik wil graag een 1 fase met 4 groepen en aardlekschakelaar met hoofdschakelaar. Enexis heeft vandaag de slimme meters geplaatst. Dus alleen de oude groepenkast verwijderen en de nieuwe aansluiten.
dinsdag 12 juni 2018

Klik-aan klik-uit schakeling installeren

Betreft het installeren van een klik aan klik uit schakeling op de plaats van een trekschakelaar. Daarvoor moet er ook nog een min draad doorgetrokken worden heb ik begrepen. Die zit bij de lamp op ongeveer anderhalve meter afstand.
maandag 4 juni 2018

Meterkast in zijn geheel verplaatsen

Verplaatsen van de meterkast, deze staat nu in de hal, naar de kelder of bijkeuken. Materialen voor de vakman.
vrijdag 1 juni 2018

Aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen, zonder aansluiting op de meterkast.
maandag 28 mei 2018

Groepenkast in de meterkast vervangen

Groepenkast in meterkast vervangen, huidige nog met porseleinen zekeringen. 4 groepen en 1 aparte groep voor kookplaat. Nieuwe situatie 6 groepen en 1 aparte voor kookplaat.
maandag 28 mei 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan in de meterkast. Het aansluiten op de groepenkast kan ik zelf.
zondag 27 mei 2018

Krachtstroom aanleggen voor een inductiefornuis

Het bekijken en eventueel aanleggen van krachtstroom voor inductie fornuis.
maandag 21 mei 2018

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan ten behoeve van een externe aarding van audiogroep.
zaterdag 19 mei 2018

Antennemast repareren

Na de storm op 18 januari j.l. heb ik nog niemand kunnen vinden die de stormschade in mijn antennemast kan herstellen ? De verzekering dekt in elk geval een deel van de schade. De hoofdbuis moet worden vervangen; de antennerotor is defect en over de toestand van het steunlager is nog niets bekend. Ik heb tweedehands-antennerotoren op voorraad, maar of die bruikbaar zijn ? Er is ook een dikwandige buis beschikbaar, nogal zwaar, ik krijg dat niet alleen tegen de muurbeugels.
vrijdag 18 mei 2018

Krachtstroom aanleggen

Afstand straat tot woning is 9 meter. Krachtstroom/3 fasen aanleggen tbv inductiekookplaat.
zaterdag 12 mei 2018

Nieuwe elektrabekabeling trekken

Huidige elektrabekabeling beschadigd met boren, ca. 12 meter van aan/uitschakelaar naar aansluitpunt overloop/gang. Graag prijsopgave incl. All-inn.
donderdag 10 mei 2018

Aansluiting voor een elektrische auto maken

Essent 1x 3 fase plug for electrical car charger. Placed 20 cm. form the meterkast or at the other side of the wall.
dinsdag 8 mei 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten. Het betreft nieuwbouw bedrijfspand met twee keer 4 units die moeten worden voorzien van aarding. De units hebben ieder een 3 x 25A hoofdaansluiting.
zondag 6 mei 2018

Video-intercom installatie voor VvE

Ik ben de huismeester en mede bestuurslid van appartementencomplex Chenille te Weert. Ons gebouw bestaat uit 19 appartementen, 4 verdiepingen van 4 appartementen. De bovenste verdieping bestaat uit drie appartementen. Ons gebouw is dit jaar 20 jaar oud geworden. Wij zijn toe aan een nieuwe, moderne, video intercominstallatie. Een verdieping is ongeveer 20 meter breed en het is goed bereikbaar.
zaterdag 5 mei 2018

Groep aanleggen

Wij hebben zonnepanelen laten installeren en nu zal de groepenkast aangepast moeten worden. Graag laten wij de vakman de kast beoordelen en aangeven hoeveel groepen er bij geplaatst moeten worden.
donderdag 3 mei 2018

Extra groep aansluiten en overig elektrawerk

Ik wil een extra groep laten aanbrengen en wil een inductiekookplaat laten aansluiten op een perilex contactdoos. Deze is nog niet aanwezig.
donderdag 3 mei 2018

Aardpen slaan

De aarding zit nu om de waterleiding gedraaid en dat moet aangepast worden.
dinsdag 1 mei 2018

Kabel leggen van tv naar meterkast

Ik wil graag een kabel aan laten leggen van voor de tv van de meterkast (ongeveer 40 meter) naar de woonkamer. Dit moet waarschijnlijk via de vloer worden gelegd.
donderdag 26 april 2018

Lampen ophangen

Graag wil ik hanglamp op de gang opgehangen en een , nog te aanschaffen buitenlamp, gemonteerd hebben.
maandag 23 april 2018

Aardpen slaan

Ik heb in mijn achtertuin een klein opnamestudiootje gebouwd. Nu is de aarding hiervan niet optimaal. Op oude buizen versterkers is een 50hz tik te horen. Deze versterkt of verzwakt als ik dichterbij of afstand neem. De ruimte ligt ongeveer 45 meter van de stoppenkast af en heeft een eigen groep af gezekerd op 16A. Graag zou ik hier advies voor hebben.
maandag 23 april 2018

Electra vervangen in de gehele woning

Electra vervangen in de gehele woning. Tevens ook vervangen van oude groepenkast
dinsdag 17 april 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en aansluiten. Buiten in de tuin slaan graag.

Partners

Partners van Casius