Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

395 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

zaterdag 4 juli 2020

De stoppenkast laten vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik wil dit graag laten vervangen/vernieuwen. Overige wensen en eisen aan de meterkast bespreek ik graag met de specialist.
woensdag 1 juli 2020

Twee stopcontacten plaatsen

Ik zoek een elektricien die 2 stopcontacten kan plaatsen in een berging/zolder plus bedrading.
dinsdag 30 juni 2020

Modernisering/Uitbreiding meterkast

Meterkast uit 1972. Uitbreiding i.v.m. inductiekookplaat en aankoop zonnepanelen. Modernisering noodzakelijk? Is er voldoende ruimte? Hoofdschakelaar noodzakelijk? Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig maar geen perilex aansluiting.
maandag 29 juni 2020

Lichtpunt in woonkamer en keuken erbij maken

Eind september 2020 ontvang ik de sleutels van een nieuwbouwwoning in ELL. I.v.m. afgesproken stucwerk dan graag eerst zo spoedig mogelijk een plafondpunt in de eetkamer erbij laten maken. Er zal een sleuf gefreesd moeten worden in het plafond van dit punt naar een nieuwe schakelaar in de muur. En tevens een tweede nieuwe wandlichtpunt of plafondpunt in de keuken, tevens op een nieuwe schakelaar.
dinsdag 23 juni 2020

Verzwaring meterkast

Het gaat om een groepenkast van 440 breed, met 460 hoog, een inbouw stopcontact 1 stuk. 11 allemat automaten 16 ampere, een hoofdschakelaar linksonder, 24 elementen, links hoofdschakelaar 63 ampere, rechts selectieve automaat van 40 ampere 300 ampere, in de kast rechtsonder en links een groep van 20 ampere selectief automaat, rechts een groep een 16 ampere 300 mili. Dit allen omdat er zonnepanelen aankomen.
dinsdag 9 juni 2020

Vervangen oude electra incl stoppenkast

Gehele woning vervangen electra en stoppenkast vervangen. Badkamer niet is pas geheel gerenoveerd.. Eengezinswoning Inhoud 130 m3
donderdag 4 juni 2020

Exstra groep plaatsen

Aanschaf anderen oven moet er exstra groep geplaats worden. Terplaatsen kijken hoeveel groepen er bij geplaats moet worden. 1 voor de keuken(oven 230 volt 2500 wat) Meschien woonkamer apart groep maken
dinsdag 2 juni 2020

Groep schakelt uit bij aanzetten compressor

Ik zou graag willen dat de groep er niet uitspringt wanneer ik de compressor aan zet. De piekspanning is blijkbaar te hoog voor de groep. Er staan 2 kamers + een garage op 1 groep met 1 koelkast en 1 vriezer op de groep van de keuken doet de compressor het wel met een verlengkabel. Hoe zou dat opgelost kunnen worden?
dinsdag 2 juni 2020

Extra groep aanleggen stoppenkast

Wil willen in de keuken inductie gaan gebruiken maar hiervoor moet een extra groep in de stoppenkast geplaatst worden.
maandag 1 juni 2020

Verplaatsen stopcontacten

We hebben een woning op het oog waar de stopcontacten halverwege de muur geplaatst zijn. Graag willen we in de woonkamer 6 of 7 stopcontacten verplaatsen naar beneden. Wat zouden de kosten van deze werkzaamheden zijn? Groeten Joyce Maussen
zondag 31 mei 2020

Inductiefornuis aansluiten

Ik wil graag een inductie fornuis aan sluiten (elektrisch) en een perilex aansluiting toevoegen.
donderdag 28 mei 2020

uitbreiden groepenkast

huidige groepenkast heeft 6 groepen en deze moet naar 8 of 9 ivm airco en nieuwe keuken en inductiekookplaat
zondag 24 mei 2020

Nieuwe kabel trekken van groepenkast naar stopcontact

Moet een kabel getrokken worden van de groepen kast naar het stopcontact i.v.m. koken op electies. Kruipruimte is aanwezig, maar nog niet echt een idee of hier gebruik van gemaakt kan worden. Perilex stekker even in overleg
zaterdag 23 mei 2020

Krachtstroom + kabel voor inductie

Krachtstroom aanleggen in meterkast en een kabel naar de keuken(keuken zit naast de meterkast) kabel zou zeer makkelijk moeten zijn. Zal denk ook extra aardlekschakelaar nodig zijn.
woensdag 20 mei 2020

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.
dinsdag 19 mei 2020

Extra groep tbv PHEV auto

In de meterkast een extra groep plaatsen
maandag 11 mei 2020

Utp kabels met aansluitingen monteren

Ik wil graag de teloofaansluiting op de eerste verdieping laten vervangen door een utp kabel met wandcontactdoos. De kabel vertrekt in de meterkast via een pvc buis.
vrijdag 8 mei 2020

Verplaatsen meterkast

Complete meterkast verplaatsen en vervangen door een slimme meterkast, hierbij ook extra groepen realiseren. Hij komt 2 meter verderop, hij staat midden in de woning wij willen hem naar de muur verplaatsen bij de voordeur.
donderdag 7 mei 2020

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom tot 10kw Vervangen huidige elektra kast 35mtr kabel met stalen mantel
maandag 4 mei 2020

Vervangen van electra

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vernieuwen naar huidige standaarden. Het betreft een tussenwoning.
maandag 4 mei 2020

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan. Er loopt al kabel van meterkast naar buiten. Hoeft alleen pin de grond in.
zondag 3 mei 2020

Nieuwe meterkast

Wil graag advies en kostenindicatie voor een woning van 1970. Wil de meterkast vervangen hebben met 12 nieuwe groepen voor fornuis en zonnepanelen
zaterdag 2 mei 2020

Vervangen stoppenkast

Heb een stoppenkast met zekeringen deze wil ik graag geheel vernieuwen met schakelingen..
vrijdag 1 mei 2020

Vervangen electra

Grote renovatie, voorbereidingswerk doen we zelf, aansluiten nieuwe meterkast eea in overleg. (Bekijken welke aansluitingen kunnen blijven bestaan). Alles via plafond. Verder aanbrengen mechanische ventilatie badkamer en douche.
vrijdag 1 mei 2020

Extra keukengroep in meterkast en keuken realiseren

Ik zoek een elektricien die een extra keukengroep kan aanleggen in mijn meterkast. Dit is ten behoeve van een inductiekookplaat. Hiervoor moet ook een kabel via de kruipruimte naar de keuken getrokken worden. Hier moet dan volgens mij een aansluiting voor de kookplaat zitten.

Partners

Partners van Casius