Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

378 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

maandag 9 maart 2020

Meterkast vervangen en vervangen stoffen bedrading

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 4 groepen, een aardlekschakelaar en vervanging van stoffen bedrading
donderdag 5 maart 2020

Garagedeur opener plaatsen

Ik wil graag een garagedeur opener Chamberlain ML700EV plaatsen. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
donderdag 5 maart 2020

Hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil ivm plaatsing van nieuwe zonnepanelen een hoofdschakelaar laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 4 maart 2020

Vervangen van electra

Ik zoek iemand om de elektra van mijn hele woning te vervangen. Afmetingen zijn niet echt bekend bij me, gaat om de woonkamer, garage en een paar slaapkamers.
maandag 2 maart 2020

Coax kabel vervangen

Ik wil de coax kabel tussen de woonkamer en de meterkast vervangen via kruipruimte. Er moet een gaatje in de woonkamervloer (beton met eiken parket) geboord worden waar de kabel doorheen moet om vervolgens via de kruipruimte naar de meterkast in de hal geleid en verbonden te worden. Nieuwe kabel en koppelingen zijn aanwezig. Ik heb zelf geen geschikte boormachine en ben enigszins claustrofobisch waardoor ik de kruipruimte niet in durf.
woensdag 19 februari 2020

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen hoofdaansluiting en nieuwe meterkast aansluiten.
zondag 16 februari 2020

Dubbel buiten stopcontact

Wil graag een dubbel buiten stopcontact plaatsen onder overkapping. Buitenkabel al aanwezig ( buitenlamp)
vrijdag 7 februari 2020

Electrabel controleren netjes aansluiten

Ik heb een kleine kelder waar de stroom van gecontroleerd moet worden en netjes veiliger afwerken.
zondag 2 februari 2020

Glasvezel kast verplaatsen

Ik wil het kastje waar de glasvezel binnenkomt verplaatsen van de garage naar de meterkast. Afstand is ongeveer 5 meter en plafond ligt open dus kabel kan makkelijk worden getrokken. Voorbereiding met leidingwerk voor het trekken van de kabel naar de meterkast zal reeds zijn gedaan.
dinsdag 28 januari 2020

Vervangen van aardlekschakelaar en zo nodig vervangen bestaande groepenkast

Ik ben door Enexis geadviseerd om de huidige aardlekschakelaar te vervangen, dus ik zou graag hiervoor een offerte ontvangen. daarnaast zou ik graag willen weten wat het kost om de huidige groepenkast te vervangen met mogelijk uitbreiding van groepen. Op dit moment ik 5 groepen. Ik huur de woning.
zaterdag 11 januari 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op aardingsrail, te vinden in de Groepenkast. De grondsoort weet ik niet, deze zal ik opzoeken.
dinsdag 7 januari 2020

Moderniseren oude meterkast

Graag laat ik de huidige meterkast moderniseren. De oude meterkast heeft keramische stoppen en de aardlekschakelaar zit maar op 1 of 2 groepen. het is ongeveer 30 jaar oud en ik wil dit moderniseren. Er zijn nu 3fasen aanwezig, 3 x 16. Dubbele kookgroep aanwezig, perilex aanwezig, zonnepanelen aanwezig. De zonnepanelen zijn volledig buitenom de meterkast, maar bevindt zich wel in de meterkast. Er is een kookgroep aanwezig, maar deze moet naar 3fasen ipv 1fasen. De oven en kookplaat zitten op 1 stopcontact. Extra aansluitingen nodig in bijkeuken en garage. Afstand tussen meterkast en bijkeuken is 2 m, hier staat zowel witgoed, als dat er gereedschap gaat staan, dus krachtstroom nodig. De garage ligt op 6,5 meter afstand van de meterkast. hier moet een aansluiting komen voor het opladen van de elektrische auto. De kruipruimte is goed toegankelijk. Vloer bijkeuken heeft geen kruipruimte, hier lopen ook geen leidingen. Ik heb wat vragen rondom installatie wat handig is.
maandag 30 december 2019

Aardpen slaan

Aardpen buiten slaan, alles is voorbereid hoeft alleen geslagen en gemeten te worden.
zondag 29 december 2019

Vervangen elektra gehele woning

Vervangen gehele installatie, meterkast uitbreiden, aanleggen extra licht en stroompunten tijdens renovatie van een bungalow bouwjaar 1974.
zondag 29 december 2019

Aardpen slaan

Offerte voor het slaan van een aardpen. Buiten 1 m vanaf meterkast, hoeft niet aangesloten te worden, enkel slaan en meten aardpen.
vrijdag 27 december 2019

Installatieplan nieuwe keuken

Er dienen een aantal stopcontacten te worden verplaatst, en ook een perilex aansluiting tbv een inductiekookplaat, evt dient de groepenkast vervangen te worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 11 december 2019

Led spotjes laten plaatsen woonkamer, keuken, toilet en gang

Ik wil graag led spotjes laten plaatsen in het plafond van mijn woonkamer, keuken, toilet en gang. Ik wil ook dat de lichtbediening apart te bedienen is zodat ik elke ruimte apart kan belichten.
zondag 8 december 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor de inductie kookplaat en ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
zaterdag 7 december 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan in bestaande woning. De aarde is nu aangesloten op de waterleiding. Er is 6 meter aardpen aanwezig. (3 maal 2 meter)
donderdag 5 december 2019

Twee aardlekschakelaars in de meterkast plaatsen

Ik wil 2 nieuwe aardlekschakelaars in de meterkast laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 29 november 2019

Hoofdschakelaar installeren

Ivm geplande plaatsing zonnepanelen wil ik mijn Hager groepenkast voorzien van een hoofdschakelaar.
donderdag 28 november 2019

Inductie kookplaat installeren

Het betreft het installeren van een inductie kookplaat. Hiervoor moet er ook een perilex aansluiting komen. Ik woon in een flat dus bechik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt al gauw 6 a 7 meter.
woensdag 27 november 2019

Nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading

Volledig vernieuwen van de bedrading in het huis, incl. de buizen en het plaatsen van een nieuwe groepenkast met meer groepen. Het huis heeft 2 verdiepingen met een zolder, beneden verdieping is 100 m2 en boven 56 m2.
maandag 25 november 2019

aardlekschakelaar repareren of vernieuwen

Door controle gezien dat de aardlek schakelaar niet meer uitslaat , graag repareren of vernieuwen
zondag 24 november 2019

Oude meterkast vervangen door groepenkast

Oude meterkast met 5 groepen en 1 reserve, voorzien van 1 aardlekschakelaar vervangen door een nieuwe groepenkast bijv. 8, 9 of 10 groepen.

Partners

Partners van Casius