Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Limburg.

348 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Limburg:

dinsdag 15 oktober 2019

Krachtstroom aanleggen in verband met inductiekoken

Ivm de mogelijke aanschaf van een inductiekookplaat (11,2 kW) wil ik graag weten wat het aanleggen van krachtstroom zou gaan kosten. De afmeting vanaf meterkast naar inductieplaat zou ongeveer 5 meter zijn, er is een kruipruimte aanwezig.
zondag 13 oktober 2019

Uitbreiding meterkast en nieuwe aansluitingen

Het betreft een uitbreiding v/d meterkast. Wasmachine aansluiting van badkamer boven, naar garage en samen met droger op 1 groep. daar moet een leiding worden aangelegd. De afstand tussen de meterkast en garage is 7 meter. Tevens extra groep tbv inductie kookplaat in keuken. De afstand tussen meterkast en kookplat bedraagt ongeveer 2,5 meter. Ik beschik nog niet over een perilex aansluiting.
zaterdag 12 oktober 2019

Kabel naar stoppenkast aanleggen

Ik heb een extra stroomkabel nodig voor de keramische kookplaat naar de stoppenkast. De afstand is 7 meter, er moet ook een nieuwe groep aangelegd worden en een 5 polige stopcontact. De stekker heb ik zelf.
vrijdag 11 oktober 2019

4 groepen toevoegen

Ik wil graag 4 groepen toevoegen en aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.
woensdag 2 oktober 2019

Aardpen slaan

Wat zijn de kosten voor het slaan van een aardpen incl.spreiding weerstandsmeeting. Aardlekschakelaar is aanwezig.
maandag 30 september 2019

Aardepen plaatsen en aansluiten

Graag een aardpen plaatsen en aansluiten aan huis netwerk. Ik verwacht dat de grond iets van zand of leem is, maar ik weet het niet zeker. ik weet wel dat het grondwater vrij hoog zit, ongeveer op 2 meter. Waarschijnlijk moet iedereen in mijn straat de aardpen opnieuw plaatsen. Er zijn meerdere mensen geïnteresseerd, dit zou maximaal misschien om 10 huizen gaan. Zou u hiervoor een groepskorting kunnen geven?
zondag 29 september 2019

Slaan van aardpen

Bij het vervangen van een groot industriële installatie, hebben we momenteel een aansluiting van 3x 63 amper meterkast. Hiervoor hadden we graag een nieuwe aarde geslagen en aangesloten op de bestaande installatie.
dinsdag 24 september 2019

Moderniseren meterkast

Ik heb nu een 1 fase aansluiting met 9 groepen en 3 aardlek schakelaars. Ik wil graag naar een 3 fasen aansluiting. Ik heb een aantal hobby machines zoals een zaag, frees, lintzaagje die ik graag op krachtstroom zou laten draaien. De machines zijn er geschikt voor. Ik gebruik maar 1 machine en een afzuiger tegelijk. Daarbij wil ik een fornuisgroep en aansluitmogelijkheid voor zonnepanelen en warmtepomp. Ik heb momenteel aan 9 groepen voldoende maar 1 groep extra zou fijn zijn. Ik kan een kast van 220 x 550 mm goed kwijt.
donderdag 19 september 2019

Aardpen slaan

Graag een aardpen in de grond slaan en aarding van het huis daar aansluiten.
zaterdag 14 september 2019

Ophangen van vier plafondventilators

Ik wil 4 plafondventilators met verlichting laten ophangen.
vrijdag 13 september 2019

Aardpen laten slaan en aansluiten

Het slaan van een aardpen in mijn woning. Aarding zit nu op waterleiding.
vrijdag 13 september 2019

Tussenmeter plaatsen bij bedrijfspand

Ik heb een bedrijfspand gehuurd wat onderverdeeld is in units. In onze unit is een meterkast aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter bij willen laten plaatsen zodat wij overzicht hebben op onze eigen kosten.
donderdag 5 september 2019

Moderniseren meterkast

Ik heb negen groepen in mijn huis waarvan 1 niet gebruikt. De kasten zijn nog van het oude type met draai en wipschakelaars. Die wil ik graag moderniseren. Ook wil ik graag 3 fasen laten aanleggen omdat ik voorbereid wil zijn op de toekomst en omdat ik in mijn timmerwerkplaatsje aan huis gebruik wil gaan maken van 380V machines. Mijn vraag is of de 3 fase dan genoeg is voor mijn huis. Ook denk ik over het plaatsen van zonnepanelen en i.p.v. gas een elektrisch fornuis (voor inductie). Airco en warmtepomp. Wat adviseert u mij en wat zijn ongeveer de kosten. Alles beperkt tot aansluiting in de meterkast i.v.m. toekomstige verbouwing. Wij hebben een slimme meter en de hoofdkabel heb ik al laten vervangen. Ik weet niet of er voldoende ruimte is in mijn meterkast.
zaterdag 31 augustus 2019

Wifi kabel trekken

Ik wil graag de wifi kabel laten doortrekken van de meterkast naar de derde verdieping. Het betreft een studentenhuis in hartje Maastricht en waarschijnlijk zit de loze buis vol. De meterkast staat helemaal beneden en mijn dochter woont met twee andere meiden op de derde en vierde verdieping. Aangezien dit te ver weg is van de meterkast kunnen ze nu geen behoorlijk wifi signaal ontvangen, vandaar dat de kabel naar boven moet, zodat we een eigen router kunnen aansluiten.
zaterdag 31 augustus 2019

Aardpen slaan, aardlekschakelaar toepassen en groepenkast aanpassen

In week 37 krijgen wij een nieuwe meterkast met 3 fase aansluiting. Onze oude had een 1 fase aansluiting met 4 groepen. De opdracht is: - inbouwen in meterkast van benodigde groepen, aardlekschakelaars etc. voor toekomstige apparatuur. - bijpassende aardpen slaan en aarde naar meterkast leggen. Noot: het huis wordt gerenoveerd en is op dit moment casco. Toekomstige apparatuur zijn wasmachine, droger, koel-vriezer, vriezer, oven, inductiekoken (2 fase), waterkoker, magnetron, elektrisch bijverwarming badkamer, warmtepomp, elektrische auto laden, zonnepanelen, bijgebouw (2x geen groot stroomverbruik)
vrijdag 30 augustus 2019

Groep voor elektrisch koken bij plaatsen

Een extra groep in de meterkast voor elektrisch koken, Kabel naar keuken Perilex monteren
woensdag 28 augustus 2019

Uitbreiden meterkast van 6 naar 11 groepen en aardlekschakelaars

Huidige meterkast heeft 6 groepen en 1 aardlekschakelaar. De wens is om dit uit te breiden naar 11 groepen en het bijbehorende aantal aardlekschakelaars.
dinsdag 27 augustus 2019

Stekkerdozen vernieuwen en aarden

Alles gelijkvloers - kelder onder huis met beperkte hoogte. Totaal 4 kamers - garage. Stekkerdozen vernieuwen en aarden. Momenteel 90% ongeaard. Alles gelijkvloers (bungalowtype).
zondag 18 augustus 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan t.b.v. nieuwe meterkast in garage voor plaatsing laadpaal voor een elektrische auto.
zaterdag 17 augustus 2019

Zekering in de kast vervangen

De zekering in de kast moet vervangen worden. De stroom is uitgevallen, maar de schakelaar staat nog omhoog.
woensdag 14 augustus 2019

Spanning op de waterleiding slaan van aardlekpen

Sinds kort hebben we stroom op de waterleiding, geen veranderingen aangepast in de electra. Vandaar moet er een aardlekpen geslagen
vrijdag 9 augustus 2019

Meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom

Voor het huis dat ik heb gekocht zou ik graag de ouderwetse meterkast groepen willen moderniseren. Ook zou ik extra groepen en krachtstroom willen toevoegen. Het gaat om 2 extra groepen. Graag zou ik ook de mogelijkheid willen hebben om met inductie te kunnen koken.
vrijdag 9 augustus 2019

uitbreiden meterkast voor perilex aansluiting en perilex aansluiting plaatsen

Voorziening in de meterkast maken (fasenaansluiting) en stroomkabel naar te maken perilex stopcontact in de keuken. Waarschijnlijk via de kruipruimte.
donderdag 8 augustus 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil graag een sleuf laten frezen van 2 meter, in een betonnen plafond. Het gaat om het verleggen van een stroompunt in het plafond.
vrijdag 26 juli 2019

Aanleg nieuwe meterkast

Aanleg van nieuwe meterkast 80A met ±10 / 15 groepen. Bestaande situatie die vanwege splitsing pand in woning en bedrijfsruimte plaats moet vinden.

Partners

Partners van Casius