Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarding slaan:

Aarding slaan

ik wil graag een aardpen laten slaan, aansluiten doe ik zelf. gaat alleen om het slaan.
Onze klant uit Vlagtwedde (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarding slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

meten of er reeds een aarding aanwezig is, zo niet aardpen slaan

Wij zijn sinds een paar weken verhuisd, na een grote renovatie van het huis. Hierbij heeft Stedin onder meer ook de groepenkast verplaatst. Onze aannemer kan geen aarding vinden. Onze vraag is dus: meten of er reeds een aarding aanwezig is. Zo niet, een aardpen slaan.

Aardpen slaan

Aarding blijkt te zijn aangesloten op oud stukje koperen waterleiding dat niet meer in gebruik is. Aardpen slaan en aardkabels erop aansluiten

Aardpen slaan

Ik wil een nieuwe aarding aansluiten op zekeringkast en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Weerstand elektra constateren en eventueel aardpen slaan

Tijdens het vervangen van onze groepenkast heeft de monteur de aarding gemeten en hij kwam op weerstand van 1492 ohm. Ik zoek een vakman die na kan gaan wat er mis is met onze aarde en indien nodig een nieuwe aardpen kan slaan. Graag offerte voor controle en voor de eventuele nieuwe aardpen. Het betreft een hoekwoning.

Aardpen slaan met afgifte certificaat

Er moet een pen geslagen worden t.b.v. de aarding van de groepenkast. De pen kan onder de woning geslagen worden, in de zogenaamde kruipruimte van onze dijkwoning. Deze ruimte is voorzien van schelpenisolatie. Na realisatie zou ik graag een verklaring (certificaat) willen ontvangen dat een en ander conform de juiste eisen is geaard.

Aardpen slaan en aansluiten

Uit ons huis zijn loden water leidingen vervangen door kunststof. De aarding vanuit de meterkast was op deze loden leidingen aangesloten, nu is de groepenkast dus niet meer geaard. Dit zou ik graag oplossen door een aardpen te laten slaan en aansluiten. Ons huis is gefundeerd op een betonnen plaat, de aardpen zal denk ik dus in de tuin geslagen moeten worden.

Slaan van een aardelektro

Het slaan en aansluiten van de aardelektrode op een groepenkast. Het zit bij een gat onder de meterkast dus kan direct de grond in, de aarding zit op de waterleiding aangesloten.

Aardpen in de grond slaan

Graag een offerte voor een aardpen voor 3 etage woning. Deze wil ik graag bij de meterkast bij de voordeur komt, de platen hebben wij al weggehaald. De aarpen moet ongeveer 6/7 m diep komen. Er is zandgrond. Ik ben de aannemer in het pand, ik heb gemerkt dat er geen aarding is, vandaar de aanvraag. De opdrachtgever dient eerst akkoord te gaan met de prijs, voordat er gestart kan worden.

Aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten

Hallo er moet bij mij een nieuwe aardpen geslagen worden. Er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig in het huis (het is een klushuis). Er moet eigenlijk een geheel nieuwe groepenkast geplaatst worden met 10 groepen en een kookgroep. De aarding hebben we weggehaald, dus ik ben bang dat we te weinig aarding hebben. Hiervoor moet dus een aardpen geplaatst worden, ik weet alleen niet hoe diep deze geslagen moet worden. Wij hebben zandgrond. Na plaatsing groepenkast en aardpen graag alles doormeten op eventuele lekken. Ik zoek iemand die deze klus in zijn geheel voor mij kan uitvoeren, zonder andere partijen in te huren. Graag heb ik hier voor een prijs.

Partners

Partners van Casius