Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen:

Groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen

Ik en mijn partner hebben net een huis gekocht, een oud huis. Heel vroeger was deze woning een twee onder 1 kap, dus heeft dit huis op twee plekken een groepen kast (beide zeer verouderd) maar de vorige bewoners hebben dat altijd zo laten zitten. Wij willen alles graag op een plek hebben, en bovendien zit 1 groepenkast op een muur die we eruit willen hebben. Dus eigenlijk moet alles verlegd en vernieuwd worden.
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen uit heel Nederland:

Gas, water en elektra verplaatsen

In verband met de verbouwing willen wij graag onze meterkast (gas, water, elektriciteit) laten verplaatsen. We hebben al goedkeuring om de meterkast te verplaatsen. De nieuwe meterkast zal ongeveer 5 tot 6 meter verderop komen. We zijn op zoek naar een erkende installateur die voor ons alle leidingen, groepenkasten etc. wil verplaatsen. Het gas en water kan via de tuin verlegd worden en de elektra via het plafond. De werkzaamheden dienen eind juni of eerste week juli uitgevoerd te worden. Wij wonen in Eindhoven en wensen offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wens gaat kosten!