Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Veendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Veendam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Veendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Veendam of directe omgeving.

304 klanten uit Veendam bevelen een bij Casius in Veendam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Veendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Veendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Veendam:

Vervangen gehele elektra netwerk en een nieuwe meterkast

Ik zoek iemand voor het vervangen van de elektra in de hele woning (155 m2) + meterkast.

Groepenkast vervangen en stopcontacten plaatsen

Ik wil graag de bestaande groepenkast laten vervangen: van 4 naar 8 en er zit geen aardlekschakelaar in. Daarnaast wil ik graag 1 of 2 stopcontact in de meterkast hebben.

Aanleggen netwerk

Ik wil graag een thuisnetwerk laten aanleggen. Wij hebben maar 1 provider en deze kan nergens WiFi garanderen. Daarom kregen wij het advies om een netwerk aan te leggen. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 woonlagen.

Groepenkasten verplaatsen, samenvoegen en vernieuwen

Ik en mijn partner hebben net een huis gekocht, een oud huis. Heel vroeger was deze woning een twee onder 1 kap, dus heeft dit huis op twee plekken een groepen kast (beide zeer verouderd) maar de vorige bewoners hebben dat altijd zo laten zitten. Wij willen alles graag op een plek hebben, en bovendien zit 1 groepenkast op een muur die we eruit willen hebben. Dus eigenlijk moet alles verlegd en vernieuwd worden.

Extra groep(en) plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen ivm een gasfornuis met een elektrische oven en op termijn een droger. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten

Vervangen groepenkast en elektra

De oude glasstoppenkast vernieuwen voor automaten voor een standaard woning. Aanleggen van aardpen en aardlekschakelaar en toevoegen van aardedraad aan bestaande electranetwerk voor de gehele woning.

Buitenlamp met bewegingsmelder monteren

Ik wil mijn oude buitenlamp laten verwijderen en daar een nieuwe buitenlamp met bewegingsmelder laten monteren. De materialen heb ik al gekocht. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Nieuwe meterkast plaatsen 1 fase Eaton 8 groepen 16 amp 2 aardlek 1 hoofdschakelaar. Plaatsen 1 dubbele wandcontactdoos. 4 aparte groepen tbv wasmachine, droger, vaatwasser en oven plus aan brengen 4 x wcd. Plus installatie

Krachtstroom aansluiting maken voor de inductiekookplaat

Wij willen graag van gas naar inductie koken. Hiervoor hebben wij een krachtstroom aansluiting nodig in de keuken. Onze meterkast is voorzien van 6 groepen van 16 ampère. Is het mogelijk om de keuken te voorzien van een krachtstroom aansluiting en kunt u hiervan een vrijblijvende offerte maken.

TV-scherm vervangen

Barsten in ons beeldscherm.. Dienst vervangen te worden. Graag een opgave van de prijs.. Het gaat om een Toshiba 40TL933

Aardpen laten slaan

Graag wil ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Het betreft een huis uit 1859 met pannendak, 9 groepen van 16A, 1-Fase. Er is een aardlekschakelaar aanwezig. De hoofdstop is 25 AM.

Electrische haard en spotje monteren

Electrische haard ophangen en spotje in de hal

Aansluiten van een keramische kookplaat

Keramische kookplaat aansluiten er zijn al twee groepen en een speciale aansluiting stekker +snoer zijn er ook. Het snoer is ook lang genoeg dus het gaat alleen om het aansluiten van de plaat aan het snoer en de stekker weer in het stopcontact plaatsen.

Meterkast vervangen

Groepen meterkast vervangen

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen voor de keuken / combi-oven. Gat boren onder door de vloer van de meterkast, circa 3,5 meter kabel door kruipruimte naar keukenvloer brengen. Extra groep aanleggen naast bestaanden oude stoppen met aardlekschakelaar. Graag totaal prijs.

Noodverlichting in een bedrijfspand

Het aanbrengen van 56 noodverlichtings LED-armaturen. 42 stuks in een hal en 14 op de eerste verdieping van een kantoor. Noodverlichting moet aan gesloten worden op een aparte groep. Groep en aansluitingen ook aanleggen.

Bedrading/verplaatsen wandcontacten

Bedrading aanbrengen volgens tekening in 5 reeds aangebrachte wanddozen, dicht bij elkaar.

Op zolder moet electriciteit aangelegd ...

Op zolder moet electriciteit aangelegd worden naar drie dubbele wandcontactdozen en 1 wandcontactdoos + schakelaar. PVC buis is al aanwezig en komt uit boven het plafond waar ook een verdeeldoos zit voor de electriciteit. Plafond is eenvoudig bereikbaar middels uitneembaar paneel. 2 dubbele wandcontactdozen zijn al aanwezig. 1 dubbele wandcontactdoos + combi van schakelaar en wandcontactdoos nog niet. Ook moet er electriciteit + een aansluitpunt voor licht komen midden op zolder. Dit is eenvoudig bereikbaar.