Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor aarding laten slaan:

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
Onze klant uit Ter Apelkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor aarding laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan vanwege vervanging waterleiding

Momenteel is de aarding via de waterleiding. Deze koperen leidingen worden vervangen door kunststof. Er moet een aardpen worden geslagen vanuit de meterkast naar de tuin. Kan eventueel via de wc-ruimte naar de voortuin worden geleid. Vanwege werkzaamheden telefonisch moeilijk bereikbaar. Offerte graag via email.

Aardpen slaan voor een combiketel

Voor een combiketel is een aarding nodig, graag zo snel mogelijk. Gaat om een vakantiehuisje in de duinen. Dus ergens naast het huisje in de duin de aardpen slaan als dat kan.

Aardpen slaan en op groepenkast aansluiten

Recent groepenkast vervangen, hierbij bleek er geen goede aarding te zijn. Een aardpen zal geslagen en aangesloten moeten worden.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan ten behoeve van een externe aarding van audiogroep.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen en aansluiten van de aarding.

Aarding op waterleiding controleren en eventueel vervangen

Ik wil graag laten controleren of de aarding van het huis nog goed is. Denk dat die nu op de waterleiding zit. Graag wil ik de kosten weten van het controleren en eventueel plaatsen van een aardpen.

Aardpen slaan

Aardpen slaan i.v.m. vervanging van ijzeren waterleiding (waaraan de aarding op dit moment is bevestigd). Graag een totale prijs indicatie.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten. Het betreft nieuwbouw bedrijfspand met twee keer 4 units die moeten worden voorzien van aarding. De units hebben ieder een 3 x 25A hoofdaansluiting.

Aardpen slaan

De aarding zit nu om de waterleiding gedraaid en dat moet aangepast worden.

Slaan van een aardpen

Graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven, daar de huidige aarding op de waterleiding is aangesloten. Kunt u dan tevens een voorstel voor een geschikte datum geven?

Partners

Partners van Casius