Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor aarding laten slaan:

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
Onze klant uit Ter Apelkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor aarding laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Meterkast vervangen

Meterkast is oud en moet vervangen worden, wegens verbouwing. Heeft nu 2 groepen. Als de verbouwing klaar is moet het 4 groepen hebben en een kook-groep. Verder is de aarding op de waterleiding aangesloten, volgens mij moet dat tegenwoordig via een aardpen? Als dat het geval is moet dat ook worden gemaakt. (Is op begane grond het appartement met tuin) Het huis komt uit de jaren '30. Meterkast kan op zelfde plek blijven. Zou mooi zijn als het begin november kan

Aarding op waterleiding vervangen door aardpen

Woning is geaard op de waterleiding, moet een aardpen komen.

Aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast

Wij hebben bericht gehad van de waterleverancier dat onze koperen waterleidingen vervangen gaan worden. We willen in verband daarmee een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen en aansluiten van de aarding in de groepenkast.

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.

Aardpen plaatsen

Mijn huis gebruikt op dit moment de waterleiding om stroom naar de grond te leiden. Doordat de loden waterleiding vervangen wordt door een van kunststof, moet deze aarding vervangen worden door een aardpen. Ik woon op de 1e verdieping in een portiekwoning, boven een garage. Handigst is denk ik overdag af te spreken, zodat de garage beneden open is.

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor aarding meterkast. Ivm verplaatsing van de meterkast, hebben wij een nieuwe aardpen nodig. Het gaat om een meterkast met 16 groepen, 3 fase.

Aardpen slaan en aarde naar meterkast trekken

Bestaande meterkast met 16 ampère groepen afgezekerd achter aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Aardpen dient buiten geslagen te worden en kan via de kelder (maximaal 10 meter draad) op de groepenkast afgemonteerd worden. Kelder loopt tot onder de meterkast. Graag een offerte gebaseerd op het totaal. Op 14 oktober wordt een nieuwe groepenkast gemaakt en ik ga nog even controleren of er geen aarding is.

Controle aarding en indien nodig aardpen slaan

Ik wil de aarding controleren en indien nodig een aardpen slaan in de meterkast. Dit moet met goedkeuringsrapport voor Enexis.

Aardpen / aarding elektrode slaan

Graag wil ik in mijn woning van 1960 een aardpen aangelegd hebben. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius