Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor aarding laten slaan:

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
Onze klant uit Ter Apelkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor aarding laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen laten slaan

Vitens heeft onze watermeter vervangen met als advies onze aarding te controleren. Graag laten wij dit door de vakman doen en daar waar nodig ook aanpassen.

Aardpen slaan

Onlangs heb ik de meterkast grotendeels vervangen en vrijwel alle elektra vervangen. De aarding van de meterkast zat voorheen op de waterleiding. Aangezien de leidingen grotendeels vervangen zijn, wil ik graag laten testen of de aarding nog voldoet. Als de aarding niet voldoen wil ik graag een aardpen laten slaan. Graag een offerte toesturen voor het testen van de aarding en het slaan van de aardpen. Als er een aardpen nodig is, dient deze in de kruipruimte of achtertuin te komen.

Aarding van de elektrische installatie nakijken

Ik heb een brief ontvangen van Brabant water waarin staat dat ik mijn elektrische installatie moet laten controleren of deze onafhankelijk functioneert van het waterleidingnet en voldoet aan NEN 1010. Ik ben van mening dat dit niet het geval is en dat er wellicht een aardpen geslagen moet worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze controle en eventueel het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan

De meterkast is verplaatst, maar er is geen goede aarding in de buurt. Daarom wil ik een nieuwe aardpen laten slaan en aan laten sluiten op de meterkast.

Aardpen slaan

Mijn aarding is momenteel aangesloten op de waterleiding. Ik wil graag dat deze via een aardpen aangesloten wordt. De aansluiting op de waterleiding is bereikbaar vanuit de kruipruimte. De kruipruimte is maximaal ongeveer 1 meter hoog.

Aardpen slaan voor nieuwe aarding

In verband met vervanging waterleiding aarding vervangen naar aardpen.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slaan van een aardpen. Er schijnt namelijk geen aarding te zijn.

Aardpen slaan in meterput

Een aardpen slaan, liefst in de meterput onder de voordeurmat. De aarding zit nu op de waterleiding die ook in de meterput loopt. De put is goed toegankelijk, ongeveer een halve meter diep.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten. De meterkast zit vlak voor de voordeur, aarding gaat nu nog via de waterleiding. Eventueel voor meer buren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik zou graag de groepenkast willen vervangen en uitbreiden met aardlekschakelaar. Daarnaast zou ik ook graag een aardpen willen laten slaan, omdat de aarding voorheen op de oude waterleidingbuizen zat. Ik stuur een foto van de huidige groepenkast mee. Kunt u daar een offerte voor opgeven?

Partners

Partners van Casius