Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor aarding laten slaan:

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
Onze klant uit Ter Apelkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor aarding laten slaan uit heel Nederland:

Stoppenkast vervangen en indien nodig aardpen slaan

Wij willen de oude stoppenkast laten vervangen en aarding laten controleren, indien nodig moet er een aardpen worden geslagen door de vakman.

Controle aarding watermeter en mogelijk een aardpen slaan

Onze watermeter is vervangen door Vitens, waarbij de aarding onderbroken is geweest. De monteur heeft uit voorzorg een geleide overbrugging bij de watermeter aangebracht, waardoor de situatie is hersteld. Ze adviseren nu de aarding te laten controleren door een externe elektricien en indien nodig een aardpen te laten slaan. Deze klus kan vanaf 1 december worden uitgevoerd. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen slaan en aansluiten

Binnenkort worden onze oude waterleidingen vervangen. Daarop is nu nog de aarding bevestigd. Ik wil graag op heel korte termijn een aardpen laten slaan en laten aansluiten in de groepenkast. Ik moet voor 5 december bericht versturen dat dit in orde is gemaakt, dus er is wel wat haast bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Aarding van de elektrische installatie nakijken

Ik heb een brief ontvangen van Brabant water waarin staat dat ik mijn elektrische installatie moet laten controleren of deze onafhankelijk functioneert van het waterleidingnet en voldoet aan NEN 1010. Ik ben van mening dat dit niet het geval is en dat er wellicht een aardpen geslagen moet worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze controle en eventueel het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan, aansluiten en doormeten

Aardpen slaan aansluiten en doormeten. De huidige aarding loopt via de waterleiding. Het waterbedrijf gaat echter haar leidingen vervangen voor kunststof leidingen, waardoor goede aarding noodzakelijk is. Voor het einde van het jaar moet het uitgevoerd zijn. Kan vlak langs de meterkast (AARDLEK) in de ruimte bij de watermeter.

Aardpen slaan aansluiten en doormeten

De huidige aarding loopt volgens mij via de waterleiding. Het waterbedrijf gaat echter haar leidingen vervangen voor kunststof leidingen, waardoor goede aarding noodzakelijk is. In de eerste week van januari moet het uitgevoerd zijn.

Aardpen laten slaan voor aarding

In het huis is geen aard pen geslagen en deze is wel verplicht voor de verzekering. Graag verzoek voor een offerte voor een aard pen die aangesloten word op de meterkast.

Aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR

Onze huisinstallatie is niet voorzien van veilheidsaarding. De kruipruimte onder meterkast is van beton. Wij willen graag een kostenopgave voor het slaan van aardpen in tuin en gemeten opleveren. Aarding aan te sluiten op te leveren HAR. Groepenkast aansluiten op HAR. De de rekenen lengte van de aardleiding 10 meter (groen gele 16 vierkante millimeter). In aanwezige meterkast geleidende delen aansluiten (gasleiding) op HAR (potentiaalvereffening). Aardverspreidingsweerstand dient kleiner dan 1,9 Ohm te zijn. Afgaande groepen 3x aardlekautomaat (16A, 30mA, B-kar) en 1 x automaat (16A, B-kar).

Aarding controleren en zo nodig aardpen slaan

Ik wil de aarding van onze woning laten testen en zo nodig een aardpen laten slaan. Ik kan nu niet ontdekken of die aanwezig is. Graag uw prijsopgave.

Hoofdaarding van aardpen tot meterkast

Voor een klant van me wil ik graag de aarding laten aanleggen. Ik neem aan dat er een aardpen geslagen moet worden in de tuin en vandaar naar de meterkast. Het is een het is een oude woning jaren 30. De meterkast zit bij de vooringang.

Partners

Partners van Casius