Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor compleet nieuwe elektrische installatie:

Compleet nieuwe elektrische installatie

Ik wil graag in een groot oud huis 1000 m3 compleet nieuwe elektrische installatie inclusief groepenkast en schakel materiaal , 12 vertrekken.
Onze klant uit Sellingen (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet nieuwe elektrische installatie uit heel Nederland:

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Groepenkast ombouwen ten behoeve van een elektrische auto

Wij gaan binnenkort een elektrische auto aanschaffen, waarbij deze op 3 fasen kan laden. Onze meterkast bestaat nu uit 1-fasen. Nu ben ik zelf even gaan kijken wat er allemaal nodig is voor deze uitbreiding. Uiteraard zal de hoofdaansluiting door enexis worden aangepast, nadat de meterkast is omgebouwd. Ik vroeg me af of u me advies kunt geven over de mogelijkheden en kosten voor deze installatie. Er wordt deze week een kabel getrokken naar de parkeerplaats waar de laadpaal moet komen. De auto kan tot 11 Kwh (3x16A) laden. In de bijlage vindt u een opzet, maar dit is puur na wat lezen op fora e.d.. Ik hoop dat u me een goed beeld kunt geven van de kosten, wanneer u de complete installatie uitvoert. Mocht u een compleet ander advies hebben hoor ik dat uiteraard ook graag. De aansluiting van de laadpaal hoort eventueel ook bij de werkzaamheden. Kosten, graag in en exclusief groot materiaal.

Compleet nieuwe CV installatie in buurthuis

Het is een houten gebouwtje van ongeveer 56 m2 met drie geïsoleerde muren en 1 wand bestaande uit een houten schuifdeur, met een puntdakje(hoogste punt 5 meter). Bovenin zit een hete lucht verwarming, die gebruikt kan worden om het warm te maken, maar maakt teveel herrie verder. Dus als bij-verwarming denken we aan elektrische radiatoren. Doel van gebruik is: buurthuis.

Compleet nieuwe elektrische CV installatie

Het betreft een 3-kamer appartement op de bovenste (3e) verdieping. Boven mijn woonlaag is een halfhoge vliering met dakpannen (niet geïsoleerd?). Dubbele beglazing. Nieuwe HR-Gasketel kan niet worden geplaatst wegens onvoldoende kwaliteit van de rookgasafvoer. Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor elektrisch verwarmen. Oppervlakte 80 m². Bouwjaar 1991.

Complete keuken laten plaatsen

Ik heb bij de Praxis een complete keuken van 2.50 meter breed en ruim 2 meter hoog aangeschaft. De keuken is compleet met koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap, spoelbak, kraan, werkblad en onderplint. Daarnaast moet er een elektrische kookplaat aangesloten worden. Voor zover ik weet, zitten de aansluitingen op de juiste plek, echter dient de vakman deze te controleren.

Compleet renoveren van de badkamer

Wij willen de badkamer laten renoveren, de volgende werkzaamheden (inclusief voorwerk) moeten worden uitgevoerd: - Afvoer douche verplaatsen - Elektrische vloerverwarming plaatsen - Vloer tegelen 4,4 m2 (is aangeschaft) - Douche achterwand plaatsen (is aangeschaft) - Douche deuren plaatsen (is aangeschaft).

Nieuwe badkamer compleet maken op slaapkamer

Wij willen een nieuwe badkamer laten maken op een van onze slaapkamers. Al het elektrawerk en de watertoevoer en ook afvoer moet gemaakt worden. We hebben alle materialen al gekocht, dus moet ingebouwd worden. Kamer is 300 x 200 cm ongeveer. De ruimte zal betegeld moeten worden (wand en vloer). Verder komt er een bad, een douche, een toilet en een wastafel. Ook komt er elektrische vloerverwarming in.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Ik heb vloerverwarming aan laten leggen in ons souterrain, deze wil ik graag verwarmen door middel van een elektrische CV. De CV is inmiddels opgehangen, het expansievat (moet nog opgehangen worden) en thermostaat zijn aangeschaft, nu moeten deze alleen nog gekoppeld worden aan waterleidingen.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Voor de benedenverdieping van mijn woning (110 m²) zitten we te denken aan CV. Koken: Ik zit echter niet aangesloten op het aardgasnet en ben dit met het oog op de gasprijzen in de toekomst ook niet van plan. Ik kook op propaan en ook daarvoor stap ik niet over want 1 m³ per 3 jaar is niet de moeite om te switchen. Warm water: Mijn warm water komt van een elektrische boiler en dat bevalt prima. Stroom: Ik wil graag CV op een elektrische ketel. Ik heb 14 zonnepanelen op het dak en de overige (wind-)energie koop ik bij “Van de Bron”. Een plattegrond met maten van zowel ramen en deuren en plafondhoogtes is aanwezig. Ook heb ik voorkeur voor de plaats van eventuele radiatoren en de ketel. Leidingen zullen langs de plafonds moeten lopen want alle vloeren zijn beton op zand. Mogelijk moet er voor het vermogen van de ketel een leiding worden getrokken naar de meterkast voor een aparte groep. Voor aanvullende gegevens ben ik u graag van dienst.

Elektrische installatie compleet vervangen

Het vervangen/moderniseren van de elektrische installatie van een oude woning. Inclusief vervangen/uitbreiden groepenkast van 3 naar 15 groepen. Circa 20 lichtpunten (waarvan 5 met hotelschakeling). Circa 50 wandcontactdozen. Ethernet netwerk in 1 woonkamer en 4 slaapkamers. 1 signaaldraad tussen CV (zolder) en thermostaat in woonkamer. Inclusief aanbrengen nieuwe mantelbuis ten behoeve van het verplaatsen van de meterkast. Zonder infrezen. Zonder leveren afmonteren wandcontactdozen en schakelaars.

Partners

Partners van Casius