Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor compleet nieuwe elektrische installatie:

Compleet nieuwe elektrische installatie

Ik wil graag in een groot oud huis 1000 m3 compleet nieuwe elektrische installatie inclusief groepenkast en schakel materiaal , 12 vertrekken.
Onze klant uit Sellingen (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet nieuwe elektrische installatie uit heel Nederland:

Compleet nieuwe CV installatie in buurthuis

Het is een houten gebouwtje van ongeveer 56 m2 met drie geïsoleerde muren en 1 wand bestaande uit een houten schuifdeur, met een puntdakje(hoogste punt 5 meter). Bovenin zit een hete lucht verwarming, die gebruikt kan worden om het warm te maken, maar maakt teveel herrie verder. Dus als bij-verwarming denken we aan elektrische radiatoren. Doel van gebruik is: buurthuis.

Compleet nieuwe elektrische CV installatie

Het betreft een 3-kamer appartement op de bovenste (3e) verdieping. Boven mijn woonlaag is een halfhoge vliering met dakpannen (niet geïsoleerd?). Dubbele beglazing. Nieuwe HR-Gasketel kan niet worden geplaatst wegens onvoldoende kwaliteit van de rookgasafvoer. Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor elektrisch verwarmen. Oppervlakte 80 m². Bouwjaar 1991.

Complete keuken laten plaatsen

Ik heb bij de Praxis een complete keuken van 2.50 meter breed en ruim 2 meter hoog aangeschaft. De keuken is compleet met koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap, spoelbak, kraan, werkblad en onderplint. Daarnaast moet er een elektrische kookplaat aangesloten worden. Voor zover ik weet, zitten de aansluitingen op de juiste plek, echter dient de vakman deze te controleren.

Compleet renoveren van de badkamer

Wij willen de badkamer laten renoveren, de volgende werkzaamheden (inclusief voorwerk) moeten worden uitgevoerd: - Afvoer douche verplaatsen - Elektrische vloerverwarming plaatsen - Vloer tegelen 4,4 m2 (is aangeschaft) - Douche achterwand plaatsen (is aangeschaft) - Douche deuren plaatsen (is aangeschaft).

Nieuwe badkamer compleet maken op slaapkamer

Wij willen een nieuwe badkamer laten maken op een van onze slaapkamers. Al het elektrawerk en de watertoevoer en ook afvoer moet gemaakt worden. We hebben alle materialen al gekocht, dus moet ingebouwd worden. Kamer is 300 x 200 cm ongeveer. De ruimte zal betegeld moeten worden (wand en vloer). Verder komt er een bad, een douche, een toilet en een wastafel. Ook komt er elektrische vloerverwarming in.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Ik heb vloerverwarming aan laten leggen in ons souterrain, deze wil ik graag verwarmen door middel van een elektrische CV. De CV is inmiddels opgehangen, het expansievat (moet nog opgehangen worden) en thermostaat zijn aangeschaft, nu moeten deze alleen nog gekoppeld worden aan waterleidingen.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Voor de benedenverdieping van mijn woning (110 m²) zitten we te denken aan CV. Koken: Ik zit echter niet aangesloten op het aardgasnet en ben dit met het oog op de gasprijzen in de toekomst ook niet van plan. Ik kook op propaan en ook daarvoor stap ik niet over want 1 m³ per 3 jaar is niet de moeite om te switchen. Warm water: Mijn warm water komt van een elektrische boiler en dat bevalt prima. Stroom: Ik wil graag CV op een elektrische ketel. Ik heb 14 zonnepanelen op het dak en de overige (wind-)energie koop ik bij “Van de Bron”. Een plattegrond met maten van zowel ramen en deuren en plafondhoogtes is aanwezig. Ook heb ik voorkeur voor de plaats van eventuele radiatoren en de ketel. Leidingen zullen langs de plafonds moeten lopen want alle vloeren zijn beton op zand. Mogelijk moet er voor het vermogen van de ketel een leiding worden getrokken naar de meterkast voor een aparte groep. Voor aanvullende gegevens ben ik u graag van dienst.

Elektrische installatie compleet vervangen

Het vervangen/moderniseren van de elektrische installatie van een oude woning. Inclusief vervangen/uitbreiden groepenkast van 3 naar 15 groepen. Circa 20 lichtpunten (waarvan 5 met hotelschakeling). Circa 50 wandcontactdozen. Ethernet netwerk in 1 woonkamer en 4 slaapkamers. 1 signaaldraad tussen CV (zolder) en thermostaat in woonkamer. Inclusief aanbrengen nieuwe mantelbuis ten behoeve van het verplaatsen van de meterkast. Zonder infrezen. Zonder leveren afmonteren wandcontactdozen en schakelaars.

Kleine badkamer renoveren en plaatsen

De badkamer is compleet leeg getrokken en dient te worden veranderd in een wederom functionele badkamer. Afmetingen badkamer: 241 cm x 93 cm x 277 cm. Wij zijn op zoek naar iemand die in goed overleg, met precisie en met liefde voor afwerkingen de badkamer kan opbouwen. Om dit te laten gebeuren moet het volgende worden opgepakt: 1. Vloer. Zwaluwstaart-platen moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Afvoerleidingen moeten worden omgelegd, oude leidingen moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Vloer moet opnieuw worden opgebouwd en geprepareerd voor een gietvloer die wordt aangelegd door een andere partij. Vloer bevat: - Douche afvoer, douchegoot moet verplaatst richting wand 4. - Afvoer wasbak, te verplaatsen, gedeeltelijk weggewerkt in wand 1. - Afvoer WC, te verplaatsen en weggewerkt in wand 2.2. Wanden Voor alle wanden zijn latten, isolatie/ isolatie tape, gipsplaten/ gipschroeven en tegels al aanwezig, elektrische aansluitingen liggen klaar en dienen alleen nog te worden vastgezet. Tegels bestaan uit matten van 10 x 10 cm witte keramiektegels, 9 tegels (3 x 3) per mat. Wand I, moet nog worden voorzien van latten om gipsplaten tegen aan te zetten. De latten dienen een rechte waterpas basis te vormen voor de gipsplaten die compleet worden betegeld. Wand I bevat: - Wasbak/wasmeubel, hangend aan de muur (is al aangeschaft). Leidingen en afvoer dienen hiervoor te worden weggewerkt in muur. - Spiegel met verlichting. (Al aangeschaft) - Lichtschakelaar spiegel. (Al aangeschaft) - Stopcontact. Deze weggewerkt in wasmeubel. (Al aangeschaft) Wanden 2, 3 & 4, hiervan staat al een basis van laten, deze wanden dienen te worden geïsoleerd, afgedekt met gipsplaten en compleet worden betegeld. Wand 2 bevat: - Bestaande standleiding, deze moet worden voorzien van betegelde koof. - WC (al aangeschaft), spoelbak is al geplaatst, boven het toilet moet een betegelde nis worden aangelegd.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij, hebben onlangs een nieuwe 'slimme' electriciteitsmeter gekregen en gisteren heeft een monteur van Eneco TOON bij ons thuis geïnstalleerd. Om de installatie van TOON compleet te maken moest de monteur een contactdoos installeren in de meterkast. Hierbij ontdekte de monteur dat wij nog een verouderd model groepenkast hebben waarbij de kammen niet zijn afgeschermd. En de zekeringen zijn alle 6 nog voor 220 volt terwijl dit tegenwoordig 230 volt is. Wij willen derhalve een nieuwe groepenkast met twee contactdozen (een voor TOON en een voor de lader van een zaklamp) Wij willen een nieuwe deugdelijke groepenkast geïnstalleerd door een erkende monteur. Deze groepenkast moet tzt kunnen worden uitgebreid en/of geschikt zijn voor terug gave van stroom ivm de (toekomstige) aanschaf van zonnepanelen. Ook willen we dat de groepenkast geschikt is voor het toevoegen van een extra groep en geschikt is voor een eventueel laadpunt van een elektrische auto. Met andere woorden voor als nog een deugdelijke groepenkast met 6 groepen van 230 volt / twee contactdozen (in de meterkast niet geïntegreerd in de groepenkast) Daarnaast willen we dat er nog een contactdoos (opzet doos) op de muur naast de groepenkast wordt geïnstalleerd voor de schemerlamp.

Partners

Partners van Casius