Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoogezand te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoogezand heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoogezand u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoogezand of directe omgeving.

105 klanten uit Hoogezand bevelen een bij Casius in Hoogezand aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoogezand bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoogezand staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoogezand:

Vervangen groepenkast

Ik zoek een elektricien die een nieuwe groepenkast kan plaatsen in mijn woning. Ik heb nu 5 groepen en wil graag 12 groepen hebben. Dit is onder andere voor nieuw keukenapparatuur, zonnepanelen en de vloerverwarming. Naast het veranderen van de groepenkast moeten er ook kabels naar zolder en de keuken getrokken worden.

Aardpen slaan

Bij ons in de straat wordt de waterleiding vervangen en nu moeten wij een aardpen laten slaan. Wat zijn hier de kosten voor?

Extra groepen plaatsen

Ik zou graag een extra groep of twee willen plaatsen in mijn meterkast en ik zou willen weten wat de prijs hiervan zou zijn.

Krachtstroom in de meterkast realiseren

In mijn horecazaak heb ik krachtstroom nodig. De meterkast moet veranderd worden voordat Enexis aan de slag gaat. Ik ga een pizzeria beginnen en wil vijf apparaten op krachtstroom kunnen aansluiten. Wat is er voor nodig en wat gaat het kosten?

Bekabeling voor TV en internet aanleggen

In onze nieuwe woning hebben wij op dit moment geen kabelaansluiting. Graag willen wij deze zo snel mogelijk laten aansluiten. De afstand van de weg naar de woning toe is ongeveer 15 meter.

Led TL-armatuur ophangen

Ik wil graag een led TL-armatuur van 60 centimeter breed laten ophangen aan het plafond in de keuken. De benodigde aansluitingen zijn aanwezig. Ik kan zelf niet op een trap staan, daarom zoek ik iemand die dit voor mij kan doen.

CAT5 kabels aanleggen

Boven hebbend e slechte ontvangst. Ik wil graag nieuwe bekabeling naar boven, het liefst inclusie Cat5 tbv internet

Nieuwe bedrading in het appartement aanleggen

Ik wil in mijn appartement nieuwe bedrading laten aanleggen/controleren. Er zijn te weinig lichtschakelaars aanwezig, dit komt waarschijnlijk door een verbouwing die heeft plaatsgevonden in het verleden. Tevens heb ik geconstateerd dat de bedrading ook niet goed aangesloten is. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de elektra te bekijken en advies te ontvangen hierover.

3-fase stekker aansluiten

Het nieuw aangeschafte elektrisch fornuis dient te worden aangesloten. Het snoer en de 3-fase stekker zijn al aanwezig.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag de meterkast een meter of 2 verplaatsen. Buiten de werkzaamheden van de Netbeheerder moeten er natuurlijk ook leidingen worden omgelegd.

Nieuwe stoppenkast plaatsen en aansluiten

Werkzaamheden betreffende de groepenkast: -Verwijderen van oude stoppen kast. -Aanleveren nieuwe stoppen kast: 7 groepen x 16 Ampère. -Aansluiten nieuwe stoppenkast.

zekeringskast uitbreiden van 2 naar 5 ...

zekeringskast uitbreiden van 2 naar 5 groepen. Electra aanleggen naar de nieuwe keuken, voor koelkast,oven,combimagnetron en afzuiging. Stopcontacten aanleggen in de keuken.