Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor coaxkabel vervangen:

Coaxkabel vervangen

Mijn coaxkabel is verouderd. Op advies van Ziggo moet deze vervangen worden. Zoals ik het kan zien loopt deze vanuit de meterkast, door de muur, naar de woonkamer.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coaxkabel vervangen uit heel Nederland:

Coax kabel vervangen

In een recreatiewoning wil ik de huidige coaxkabel laten vervangen aangezien deze niet storingsvrije beeldkwaliteit levert. Ik verwacht dat de totale lengte max 10 meter is. Ik wil graag het aansluitmateriaal en een inbouw wanddoos erbij gemonteerd hebben.

Coaxkabel vervangen met UTP patch-kabel

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn coaxkabel kan vervangen met een UTP patch-kabel. De coaxkabel bevindt zich in een buis, deze loopt door de woning. Onlangs is de coaxkabel losgeraakt en deze hangt nu los in de buis.

Glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding

In ons huis hebben we sinds kort glasvezel. Op dit moment loopt er een netwerkkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) door de gang naar de televisie in de woonkamer. Deze kabel willen we graag laten doortrekken door een bestaande coaxleiding (deze coax komt uit naast de tv en in de meterkast). De coaxkabel die er nu in ligt kan dan vervangen worden. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Coaxkabel vervangen door netwerkkabel

Ik wil de coaxkabel verwijderen en daarvoor in de plaats een cat7 netwerkkabel trekken en aansluiten (coaxkabel loopt door pvc buis en komt in de woonkamer uit de muur). Ook moet een netwerkkabel worden omgeleid (kruipruimte). Lengte zal ongeveer 10 meter zijn.

Coaxkabel vervangen

Ik wil mijn coaxkabel tussen de ingang in de meterkast en de muurcontactdoos laten vervangen. De lengte van de kabel is ongeveer 12 meter en zal door de kruipruimte gelegd moeten worden.

Glasvezelkabel doortrekken van woonkamer naar meterkast

Wij willen de glasvezelkabel (ongeveer 10 meter) doortrekken naar de meterkast. Loopt nog steeds een oude coaxkabel naar de meterkast. Liefst willen wij deze vervangen door glasvezelkabel. Eventueel ook van slaapkamer naar meterkast (10 meter). Ook daar zit een oude coax-kabelaansluiting. Wat kost dit?

COAX door bestaande leiding trekken

Huidige COAXkabel is verouderd en moet vervangen worden. Maximaal 15 meter.

COAX-kabel vervangen

De COAXkabel van de meterkast naar de tv is kapot. Ik wil deze laten vervangen, aangezien er nu een losse kabel door de woonkamer loopt. Het gaat om ongeveer 10 meter. Graag ook de kabels in andere ruimtes controleren.

Netwerkkabel trekken

Er moet een COAX - kabel vervangen worden voor twee netwerkkabels. De coaxkabel ligt door een loze leiding vanuit de meterkast naar de woonkamer (+/- 15m). Er is echter geen beweging te krijgen in de COAX -kabel. Ik heb zelf al een rol CAT6 FTP kabel.

UTP-kabels trekken

Ik wil graag het volgende: • 1 x vervangen van een telefoonkabel door een UTP kabel • 1 x vervangen van een coaxkabel door een UTP kabel • Beide afgemonteerd De kabels lopen door leidingen heen, de oude kabels kunnen verwijderd worden zodat er ruimte komt voor de nieuwe kabels. Se provider is ZIGGO; de woning is van 1997.

Partners

Partners van Casius