Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lampen ophangen :

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning ongeveer 7 lampen laten ophangen. Het gaat om plafondlampen en een enkele hanglamp. Ik zal de lampen zelf aanschaffen en wil die veilig laten plaatsen. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen ophangen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in de woning laten doen. Keuken, 2x woonkamer en hal lamp ophangen. Totaal 4 lampen. 2x spot, 2x plafoniere. In de keuken 1x rolgordijn ophangen 150 cm breed. En een wand behangen 5 rollen behang.

Lampen ophangen en ventilator inbouwen

Ik zou graag 14 lampen op laten hangen in ons nieuwe huis. Ook zou ik graag een ventilatortje in de badkamer willen laten inbouwen. Ik hoor graag hoeveel dat zou kosten.

Lampen, spiegels en jaloezie ophangen

Ik wil horizontale aluminium jaloezieën ophangen. Ik heb zelf al alles opgemeten en de beugels al gemonteerd, maar de cassette hangt er niet goed in en ik weet niet hoe dat komt. Eenzelfde jaloezie heb ik eerder zonder problemen opgehangen. Ook moeten er twee plafondspots opgehangen worden en twee spiegels aan de muur bevestigd worden.

Lampen ophangen

Het ophangen van 2 lampen, splitsen van het stroompunt, gaten boren, bedrading afwerken en eventueel muur dimmer installeren.

Lampen op laten hangen

Wij hebben 2 lampen gekocht bij Praxis, Hanglamp Jesper XL Industrial. Nu hebben wij iemand nodig die de lampen kan ophangen, inclusief monteren vanaf elektrapunt naar lampen. Elektradoos zit niet boven eettafel waar de lampen opgehangen moeten worden. Dus gaatjes boren voor de lampen + verlengen van elektriciteitsdraad. En het plaatsen van plafondstrip over de draden. De (plak)strip en extra elektradraad hebben wij niet in huis. Het is ongeveer 2 meter vanaf Elektradoos

Lampen ophangen

Graag wil ik hanglamp op de gang opgehangen en een , nog te aanschaffen buitenlamp, gemonteerd hebben.

Gordijnrails en lampen monteren

Een gordijnrails van ongeveer 5 meter monteren aan het plafond en 2 lampen ophangen.

Vinyl leggen en lampen ophangen

Als ik voor via jullie vinyl aanschaf 48 vierkante meter + 3 lampen monteren wat zou dit kosten?

Lampen ophangen

Graag wil ik 6 hanglampen aan laten sluiten in huis Haarlem + 2 spots op 1 plek. Voor de spots ook een dimknop aansluiten a.u.b.. Lampen zijn reeds aanwezig. Graag elektricien die met verstand kan aansluiten.

Lampen ophangen

In een woonhuis 10 lampen ophangen

Partners

Partners van Casius