Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen of directe omgeving.

2983 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledig vervangen elektra, vervangen bedrading verouderde woning en groepen in orde maken, aanleggen 3-fase krachtstroom, verplaatsen elektra meters, elektrische installatie appartement updaten, 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, extra groepen aanleggen en perilex aansluiting + gewone in keuken, groepen aansluiten in meterkast, groepenkast vervangen, extra groepen aanleggen en Netwerk kabels trekken, enkele trekschakelaar vervangen voor dubbele trekschakelaar of dubbel stopcontact in badkamer., nalopen van elektra installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

Aardpen aanbrengen

graag een aardpen slaan voor mijn woning aangezien ie niet aanwezig. Ik monteer zelf vanaf de aardpen naar de meterkast. De aardpen kan geslagen worden in huis bij de watermeter. Hoofdschakelaar 40 Ampere Eindgoepen 16 Ampere b aardlek.

Verplaatsen meterkast gas en stroom

Zoek een vakman voor het verplaatsen van de meterkast. Zowel de gas als stroom. Hij moet 10 meter worden verplaatst.

Internetkabel laten trekken

We hebben Ziggo internet, dat op zich prima werkt. Mijn werkkamer ligt te ver van de router, dus had ik eerst een repeater en toen een booster geplaatst: niet goed genoeg nu ik veel thuis werk. Daarom graag offertes voor het leggen van een kabel. het is een houten huis, dus is boren niet zo'n probleem. afstand naar schatting 25 meter.

Aanleggen perilex voor inductiekookplaat

Ik wil opzoek naar een vakman die een inductie plaat kan installeren, hiervoor zal een perilex aansluiting moeten worden geinstaleerd.

Extra groep met randaarde

Er moet een extra groep aangelegd worden. Twee stopcontacten. Ongeveer 6 meter leiding.

Groepenkast vervangen

We zouden graag een offerte willen voor het vervangen van de meterkast, uitbreiding groepen, mogelijkheid tot zonnepanelen aansluiten, verplaatsing uit het trapgat naar een betere locatie (graag in overleg wat de beste, doch goedkoopste oplossing is).

380 van 2 naar 3 fasen

Er ligt 380 met 2 fasen in mijn loods en ik wil er 380 met 3 fasen van hebben + een extra stopcontact met 3 fasen.

Vervangen groepenkast

Groepenkast: Het moet aangepast worden van 3 naar 12 groepen. Ik wil graag weten wat dit kost.

Buitenlamp en video-deurbel vervangen

Ik zoek een elektricien die de deurbel en lamp kan vervangen/installeren. Dit werkt met een video systeem. Dit systeem is al aangeschaft.

Perilex stopcontact, extra groepen plaatsen in de meterkast en extra stopcontacten maken

Wij zijn opzoek naar een elektricien voor extra groepen, een perilex stopcontact en eventueel extra stopcontacten. De meterkast staat tegen de scheidingswand waar aan de andere kant de keuken staat. Door ze muur zal bekabeling getrokken kunnen worden. We hebben het idee dat we te weinig stoppen in de meterkast hebben, dus daar willen we naar laten kijken. Ook gaan we elektrische vloerverwarming aanleggen dus de aansluiting daarvoor willen we ook laten maken. In de keuken moet een geaard stopcontact komen en mogelijk ook een in de slaapkamer. Verder over meerdere stopcontacten zijn we nog even aan het kijken.

inbouwstopcontact plaatsen

Op slaapkamer zoon wil ik het platte opbouwstopcontact laten vervangen door een inbouwstopcontact (moet dus worden ingefreesd). Volgens mij is de bedrading al aanwezig (geaard)

Aardpen nieuwe meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan in/bij een nieuwe meterkast. Graag ontvang ik een offerte.

Aansluiting maken voor een inductiekookplaat

We koken nu op gas. We willen graag een aansluiting vanuit de meterkast naar de keuken laten maken voor een nieuwe inductiekookplaat.

Opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast

Stoppenkast is nu onlogisch aangesloten (sommige groepen hebben stopcontacten in de woonkamer en boven). Opnieuw aansluiten van groepen met goede indeling 1/ Beneden 2/ boven 3/ keuken (nu al goed, is later aangelegd) 4/ bijkeuken 1 (nu al goed, is later aangelegd) [kan als punt gebruikt worden voor (6/7)] 5/ bijkeuken 2 (nu al goed, is later aangelegd) 6/ Tuin 1 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) 7/ Tuin 2 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) Stopvervangen (na kortsluiting op 1 stopcontact doet 1 stop het niet meer voor meerdere stopcontacten beneden en boven)

Groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase

Ik wil mijn groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase (3x25amp) en dit moet gebeuren voor donderdag 27 februari 2020. De aanvraag voor verzwaring is al ingediend bij Enexis. Deze klus heeft wel enig spoed.

Internetkabel trekken

Ik wil een internetkabel laten trekken door een bestaande leiding, vanuit de meterkast naar de woonkamer, tbv de internetverbinding voor streaming van audio.. Voor de hand ligt waarschijnlijk de telefoonleiding. Het gaat om ongeveer 20 à 25 meter, afhankelijk van hoe de leiding onder de grond loopt. Volgens de audiospecialist moet het een utp kabel cat 6 SE zijn. Het gaat ons vooral om het trekken van de kabel door de leiding en dan moet er daarna uiteraard een stekkertje aan voor verbinding met de audiostreamer. Het deel dat door de kamer loopt, doen we zelf (we kunnen precies meten hoeveel dat moet zijn).

Groepenkast uitbreiden

Ik wil de groepenkast uitbreiden omdat ik een inductie kookplaat ga gebruiken. Ik weet niet of er al een perilex aansluiting zit. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Kickspace vervangen

De kickspace vervangen. De drukplint is ongeveer tussen de 25/ 30 cm.

Het verplaatsen van meerdere wandcontactdozen

Er moeten drie wandcontactdozen verticaal verplaatst worden. Nu zitten ze op circa 1.30 meter en ik wil ze op 20 cm boven de vloer hebben. Het betreft een betonnen muur. Graag ontvangen we een prijsopgave. Eind februari willen we graag beginnen.

Stopcontact meterkast

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom laten aanleggen in verband met de aanschaf van een tesla. Ik ga bij tesla een laadpaal bestellen, deze dient installer te worden en hiervoor is een krachtstroom nodig. 3 Meter of 5 meter is de afstand van de meterkast naar de paal, afhankelijk van waar ik hem plaats.

Aansluiting voor inductie realiseren

Wij schaffen een inductie kookplaat van 6600 watt aan en zijn opzoek naar iemand die de aansluitingen kan regelen. We hebben voor zover we weten geen perilex stopcontact. De afstand tussen meterkast en de kookplaat is: 5 meter en we beschikken over een kruipluik.

leidingen inductiekookplaat plaatsen

in verband met de aanschaf van een inductiekookplaat moet een stopcontact in onze keuken onder het blad worden voorzien van een 3 fasen perilex aansluiting. Volgens de netwerkbeheerder zit er al een 3 fasen aansluiting in onze meterkast. Afstand van de kookplaat tot de meterkast is 3 a 4 meter, er is een kruipruimte aanwezig.

Electrisch fornuis laten aansluiten

Ik wil mijn elektrische fornuis laten aansluiten, hij word geleverd met snoer en perilex stekker.

Vervangen stoppenkast en het uitbreiden van het aantal groepen

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van de stoppenkast en hierbij vermoedelijk ook het aantal groepen uitbreiden. Dit moet naar 3 fase ter voorbereiding op mogelijk een elektrische auto.