Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep in 3-fase kast maken voor de inductieplaat:

Extra groep in 3-fase kast maken voor de inductieplaat

Ik wil in mijn woning een inductieplaat aansluiten. Er moet in de groepenkast waarschijnlijk extra groep worden aangebracht. Ook moet er een extra kabel worden aangebracht. Wat zijn hiervoor de kosten om het een en ander aan te brengen en aan te sluiten.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep in 3-fase kast maken voor de inductieplaat uit heel Nederland:

Aardlek voor natte groepen en meterkast vervangen

Graag wil ik een paar zaken aan laten passen in de meterkast van mijn nieuwe woning, indien mogelijk, anders vervangen voor 7 groepen, en een 3 fase 16 amp: Vermoedelijke jaartal groepenkast 1972. Bestaat uit 6 groepen en 1 x 3 fase, 16 amp, voor kookplaat. Hoofdschakelaar is aanwezig en is aangesloten op een 'slimme' meter. Nodige aanpassingen : 1) Plaatsing aardlek natte groepen, 2 x + aardpen. 2) Plaatsen extra groep voor zolder verdieping. Heb hiervoor een PVC buis getrokken van meterkast tot zolder, bekabeling kan ik zelf door trekken en een wandcontact monteren, aansluiten meterkast uiteraard niet. 3) Er loopt een kabel deels zonder buis door het trapgat naar zolder. Lijkt me duidelijk verhaal Nieuwe PVC leiding heb ik al gelegen, bekabeling kan ik zelf trekken samen met wandcontact, dient dus alleen opnieuw aangesloten te worden. 4) 1 stukje PVC boven de meterkast is kapot, aan het aantal draden te zien de 3 fase. Overige vraag : Verder zie ik dat de afvoer van de douche boven de meterkast langs loopt. Deze is wel net vervangen en getest bij het plaatsen van de nieuwe badkamer. Dit was overigens net op tijd, de oude bewoners hebben zeg maar mazzel gehad! Is er iets warm

Meterkast vervangen

Een 9 groepen meterkast 1 kook groep En een tijd klok overplaatsen van de oude automaten kast naar de nieuwe 1 fase systeem

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.

Groepenkast uitbreiden

2 twee fase stop voor inductieplaat en airco, en 2 stoppen. 2 groepen en een normale groep aanbrengen. Ik heb nu een 25 ampère stop, ik kan dit verhogen naar 35 ampère maar ik weet niet of dit voldoende is. Graag ook advies.

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.

Nieuwe groepenkast aansluiten

Van 1 fase naar 3 fase de groepenkast veranderen en aansluiten op het net. Het is nu een kast van 1973 met daarin 50Hz en 220V. Er staat op het plaatje: CL 131 x F3. De nieuwe kast met 3 fase moet in ieder geval een aparte groep voor een kookplaat en de verwarmingsketel. Ook de stekker voor de kookplaat leveren en plaatsen, Perilex. De kast leveren en aansluiten. De bekabeling het huis in doe ik zelf.

Groepenkast vervangen

In mijn meterkast is vandaag een groep doorgebrand. We behelpen ons nu met verlengkabels om toch verwarming en internet te hebben. We willen een Eaton meterkast 1 fase en 2 aardlekschakelaars en 5 groepen.

Aanpassen van de groepenkast

vanwege de aanschaf van een keuken met inductie (7400 kw) zal mijn meterkast aangepast moeten worden naar minimaal 1 of 2 fase groep. De huidige meter is nog met ouderwetse stoppen. Conform mijn factuur van netwerkbeheerder Stedin, komt er bij mij 3 x 25A dan wel 1 x 80A binnen. Voldoende voor krachtstroom dacht ik. Graag een offerte voor vervangen meterkast met 3 x 4 groepen.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de meterkast voor een 3 fase meterkast met 9 groepen. De huidige voldoet niet aan de normen omdat er 7 groepen op 1 aardlekschakelaar aangesloten zijn. Van origine zaten er 6 op, er is een groep bij geplaatst in een later stadium. Huis is van 1991.

3 fasen in meterkast aanleggen

Ik wil ten behoeve van zonnepanelen 3 fase elektra in de meterkast hebben. De kosten van Enexis weet ik al, nu wil ik nog weten wat de kosten zijn van een specialist, die deze klus ook gaat uitvoeren. Bovendien hoop ik op advies waar ik rekening mee dien te houden. Een extra groep aanleggen is niet nodig (denk ik). Ik kan een foto aan u sturen.

Partners

Partners van Casius