Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

300 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

donderdag 21 juni 2018

Elektra uitbreiden voor de inductiekookplaat

In 3 fasen meterkast aansluiting voor inductie realiseren, eventueel gebruikmakend van bestaande groepen, in keuken een perilex stopcontact aanleggen.
zondag 17 juni 2018

Nieuwe meterkast plaatsen

Ik zoek een vakman die een nieuwe meterkast met 5 of 6 groepen kan komen plaatsen.
dinsdag 5 juni 2018

Extra groep(en) plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen ivm een gasfornuis met een elektrische oven en op termijn een droger. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten
dinsdag 5 juni 2018

TV-kabel van de hoofdaansluiting naar de contactdoos vervangen

Om mijn nieuwe horizonbox van Ziggo goed te laten werken moet er een nieuwe kabel vanuit de meterkast naar de tv getrokken worden door de kruipruimte. Dit betreft ongeveer 8 meter. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen.
zaterdag 2 juni 2018

Groepenkast, aardlek en aardpen aanbrengen

De elektra is in mijn hoekwoning al volledig vervangen en op orde. Echter wil ik de groepenkast graag laten vervangen door een kast met 3 groepen en een aardlek. Daarnaast dient er een aardpen geslagen te worden en aangesloten.
zaterdag 2 juni 2018

Uitbreiding van de krachtstroom

In verband met inductie koken wijziging elektriciteitsaansluiting / aanleggen van krachtstroom en aansluiten kookplaat Kabel kan onder vloer doorgetrokken
woensdag 30 mei 2018

Groepenkast vervangen

Vervangen groepenkast met 2 extra groepen en aardlekschakelaar
dinsdag 22 mei 2018

Stopcontacten verplaatsen

Het betreft een kamer van 16 m2 die binnenkort wordt verbouwd. Hierbij moeten de stopcontacten ook worden verplaatst, omdat ze nu op een rare plek zitten. Dit betekent dat 2 stopcontacten moeten worden verwijderd en dat er 3 stopcontacten moeten worden toegevoegd op een andere plek.
zondag 13 mei 2018

Aardlekschakelaars laten vervangen

Het betreft het vervangen van 4 aardlekschakelaars plus extra aardlekschakelaar, 1 polig.
maandag 7 mei 2018

3-fase of krachtstroom aanleggen

Voor activiteiten in de schuur zoals lassen hebben we te weinig stroom. Het betreft een 230V lasapparaat maar wordt beperkt door de zekering van 16 ampère. Ook zit op die groep een diepvries. Lasapparaat werkt niet als hij meer vraagt. Is er hiervoor een fase of 2 beter of kan ik beter krachtstroom nemen en wat kost dat?
dinsdag 1 mei 2018

Elektra uitbreiden voor inductiekookplaat

Graag een extra groep aanleggen in de meterkast in verband met een inductiekookplaat.
maandag 23 april 2018

Krachtstroom aanleggen in de schuur

Ik wil graag een krachtstroom stopcontact in de schuur. Een foto van de huidige meterkast is beschikbaar. De kabel van de meterkast tot in de schuur ligt er al (grondkabel, 4 adres 2.5 mm + aardemantel).
donderdag 12 april 2018

Extra groep in 3-fase kast maken voor de inductieplaat

Ik wil in mijn woning een inductieplaat aansluiten. Er moet in de groepenkast waarschijnlijk extra groep worden aangebracht. Ook moet er een extra kabel worden aangebracht. Wat zijn hiervoor de kosten om het een en ander aan te brengen en aan te sluiten.
woensdag 4 april 2018

UTP kabel doormeten, indien defect nieuwe kabel trekken en aansluiten

Kabel loopt vanuit de meterkast van de buurman naar het appartement. Er komt geen signaal door. Graag aansluiting nakijken en bij defect vervangen.
donderdag 29 maart 2018

Elektra aanleggen in bedrijfspand

Gehele pand voorzien nieuwe elektra.
woensdag 28 maart 2018

Uitbreiden groepenkast vanwege keukenapparatuur

Uitbreiden groepenkast inclusief een 2 fasen aansluiting voor een keramische kookplaat en voldoende capaciteit voor stoomoven en combi magnetron/oven en vaatwasser.
vrijdag 23 maart 2018

Extra elektrogroepen installeren

In verband met een nieuwe keuken dienen er 4 extra groepen aangebracht te worden in de meterkast.
zondag 18 maart 2018

Aanleggen van complete elektra in een kale woning

In een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 170 m2 dient er elektra aangelegd te worden. Dit zal gaan om 15 stopcontacten en alle benodigde lichtknoppen in de wanden en het plafond. De woning is nog leeg en de leidingen kunnen makkelijk gelegd worden.
dinsdag 13 maart 2018

Aanpassing meterkast voor elektrische saunakachel

In verband met de aanschaf van een elektrische sauna(kachel) is het nodig om onze meterkast uit te breiden. De kachel gebruikt maximaal 8KW en kan aangesloten worden op 220 volt en 380 volt. De groepen zijn niet ingericht voor 8KW. Het liefst sluit ik de kachel aan op groep 1. Een alternatief mag ook. In de bijlage de foto’s van de kast. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn, wat het kost en wanneer het aangelegd kan worden. Ik weet wel dat ik een 32 ampère aansluiting nodig heb.
zondag 11 maart 2018

UTP-kabel door verstopte loze leiding trekken

Ik heb in een huis uit 2012 een coax kabel proberen te vervangen met een CAT6 utp kabel. Het vervangen van de kabel ging erg stroef, waarna de verbinding tussen de coax en utp kabel heeft losgelaten. Naderhand heb ik geprobeerd om met een trekveer de door de leiding te gaan en met een bolletje wol aan een kant en een stofzuiger aan de andere kant weet een draad door de kabel te krijgen, maar ik vermoed dat de leiding deels verstopt is. De leiding is zo'n 17 meter en de betreffende kabels en dergelijke zijn aanwezig.
woensdag 7 maart 2018

Vervangen van elektrakast

Er is een installatiebedrijf geweest om t te bekijken wat er moet gebeuren in verband met nieuwe keuken met onder andere een keramische kookplaat en nieuwe draden/kabels voor t aanleggen. Deze man gaf aan dat het een verouderde meterkast is. Zoek iemand die de meterkast in zijn geheel kan komen vervangen.
dinsdag 27 februari 2018

Oude bedrading vervangen

Oude bedrading in gehele woning vervangen.
maandag 26 februari 2018

Inductie fornuis aansluiten

De aansluiting voor ons inductiefornuis zit te laag. Wij hebben in onze nieuwe woning een inductie-aansluiting, daarvoor een inductiefornuis gekocht die zo'n kabel en stekker heeft. Echter zodra we de stekker in het stopcontact willen steken (inductieaansluiting), komt de kabel tegen de vloer aan en is het niet mogelijk om de stekker er ook in te steken. Wat we nu het beste kunnen doen weten we niet en we willen dit graag even met iemand erbij aansluiten. Graag zo spoedig mogelijk bericht gezien we momenteel daar al wonen.
maandag 26 februari 2018

Extra groep aanleggen in de meterkast

Extra groep aanleggen in de meterkast en kabel doortrekken naar zolder. In kort deze groep moet worden gebruikt voor de zolder waarbij de zolder wordt opgedeeld in twee extra slaapkamers en een washok.
zaterdag 24 februari 2018

Zekering vervangen en verzwaren

25 ampere voor 35 ampere zekering vervangen.

Partners

Partners van Casius