Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

299 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

maandag 23 april 2018

Krachtstroom aanleggen in de schuur

Ik wil graag een krachstroom stopcontact in de schuur. Een foto van de huidige meterkast is beschikbaar. De kabel van de meterkast tot in de schuur ligt er al ( grondkabel, 4 adres 2. 5 mm + aardemantel )
donderdag 12 april 2018

Extra groep in 3-fase kast maken voor de inductieplaat

Ik wil in mijn woning een inductieplaat aansluiten. Er moet in de groepenkast waarschijnlijk extra groep worden aangebracht. Ook moet er een extra kabel worden aangebracht. Wat zijn hiervoor de kosten om het een en ander aan te brengen en aan te sluiten.
woensdag 4 april 2018

UTP kabel doormeten, indien defect nieuwe kabel trekken en aansluiten

Kabel loopt vanuit de meterkast van de buurman naar het appartement. Er komt geen signaal door. Graag aansluiting nakijken en bij defect vervangen.
donderdag 29 maart 2018

Elektra aanleggen in bedrijfspand

Gehele pand voorzien nieuwe elektra.
woensdag 28 maart 2018

Uitbreiden groepenkast vanwege keukenapparatuur

Uitbreiden groepenkast inclusief een 2 fasen aansluiting voor een keramische kookplaat en voldoende capaciteit voor stoomoven en combi magnetron/oven en vaatwasser.
vrijdag 23 maart 2018

Extra elektrogroepen installeren

In verband met een nieuwe keuken dienen er 4 extra groepen aangebracht te worden in de meterkast.
zondag 18 maart 2018

Aanleggen van complete elektra in een kale woning

In een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 170 m2 dient er elektra aangelegd te worden. Dit zal gaan om 15 stopcontacten en alle benodigde lichtknoppen in de wanden en het plafond. De woning is nog leeg en de leidingen kunnen makkelijk gelegd worden.
dinsdag 13 maart 2018

Aanpassing meterkast voor elektrische saunakachel

In verband met de aanschaf van een elektrische sauna(kachel) is het nodig om onze meterkast uit te breiden. De kachel gebruikt maximaal 8KW en kan aangesloten worden op 220 volt en 380 volt. De groepen zijn niet ingericht voor 8KW. Het liefst sluit ik de kachel aan op groep 1. Een alternatief mag ook. In de bijlage de foto’s van de kast. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn, wat het kost en wanneer het aangelegd kan worden. Ik weet wel dat ik een 32 ampère aansluiting nodig heb.
dinsdag 13 maart 2018

Aansluiten krachtstroom

Ik wil een electrische saunakachel aansluiten van 8KW. Dit kan op 220 volt en 380. Er is geen separate 380 volt groep. Wat zijn de mogelijkheden
zondag 11 maart 2018

UTP-kabel door verstopte loze leiding trekken

Ik heb in een huis uit 2012 een coax kabel proberen te vervangen met een CAT6 utp kabel. Het vervangen van de kabel ging erg stroef, waarna de verbinding tussen de coax en utp kabel heeft losgelaten. Naderhand heb ik geprobeerd om met een trekveer de door de leiding te gaan en met een bolletje wol aan een kant en een stofzuiger aan de andere kant weet een draad door de kabel te krijgen, maar ik vermoed dat de leiding deels verstopt is. De leiding is zo'n 17 meter en de betreffende kabels en dergelijke zijn aanwezig.
woensdag 7 maart 2018

Vervangen van elektrakast

Er is een installatiebedrijf geweest om t te bekijken wat er moet gebeuren in verband met nieuwe keuken met onder andere een keramische kookplaat en nieuwe draden/kabels voor t aanleggen. Deze man gaf aan dat het een verouderde meterkast is. Zoek iemand die de meterkast in zijn geheel kan komen vervangen.
dinsdag 27 februari 2018

Oude bedrading vervangen

Oude bedrading in gehele woning vervangen.
maandag 26 februari 2018

Inductie fornuis aansluiten

De aansluiting voor ons inductiefornuis zit te laag. Wij hebben in onze nieuwe woning een inductie-aansluiting, daarvoor een inductiefornuis gekocht die zo'n kabel en stekker heeft. Echter zodra we de stekker in het stopcontact willen steken (inductieaansluiting), komt de kabel tegen de vloer aan en is het niet mogelijk om de stekker er ook in te steken. Wat we nu het beste kunnen doen weten we niet en we willen dit graag even met iemand erbij aansluiten. Graag zo spoedig mogelijk bericht gezien we momenteel daar al wonen.
maandag 26 februari 2018

Extra groep aanleggen in de meterkast

Extra groep aanleggen in de meterkast en kabel doortrekken naar zolder. In kort deze groep moet worden gebruikt voor de zolder waarbij de zolder wordt opgedeeld in twee extra slaapkamers en een washok.
zaterdag 24 februari 2018

Zekering vervangen en verzwaren

25 ampere voor 35 ampere zekering vervangen.
dinsdag 13 februari 2018

Electra keuring uit laten voeren

Ik verhuur mijn huis van het jaar 1990. Daar is de wasmachine en de CV-ketel op dezelfde stroomgroep/stopcontact aangekoppeld. Mijn huurder wilt de huurprijs (via de rechter) verlagen omdat hij vindt dat de wasmachine op een aparte groep moet staan. Ik wil graag een deskundig rapport van een geregistreerd bedrijf opstellen met betrekking tot de elektrische installatie en veiligheid in het huis. Graag ontvang ik offertes per e-mail.
maandag 5 februari 2018

Domotica installatie aanbrengen

Nieuwbouw woning voorzien van Domotica installatie.
dinsdag 30 januari 2018

Extra groep voor inductiekookplaat

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7kW) met daarbij een perilex aansluiting. Momenteel hebben wij 2 groepen in de meterkast.
zondag 28 januari 2018

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7 kW) met daarbij een perilex aansluiting. De losse leiding is aanwezig. Kabel doortrekken van ongeveer 5 meter. In de meterkast is ruimte voor meer groepen, er zijn reeds 2 aardlekschakelaars aanwezig.
dinsdag 23 januari 2018

COAX kabel vervangen

Ik heb een COAX-kabel lopen door een leiding van de meterkast naar de woonkamer, die bevindt zich op de begane grond. De kabel moet vervangen worden door een kabel van betere kwaliteit. Op de begane grond. Geen internet. Lengte ongeveer 10/11 meter, wat gaat dit kosten.
vrijdag 19 januari 2018

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Wij willen een Ikea inductieplaat aanschaffen en daarvoor is een 32 Ampère groep nodig of 2 groepen van 16 Ampère in de meterkast. Daar is nu 1 groep van 16 Ampère vrij. Kunt u deze 'upgraden' naar 32 Ampère of moet er een groep van 16 Ampère bijkomen? We willen graag offertes voor beide opties. Ik wil graag dat de vakman niet alleen de meterkast aanpast, maar ook graag dat hij de inductieplaat kan aansluiten.
donderdag 18 januari 2018

Vervangen groepenkast en elektra

De oude glasstoppenkast vernieuwen voor automaten voor een standaard woning. Aanleggen van aardpen en aardlekschakelaar en toevoegen van aardedraad aan bestaande electranetwerk voor de gehele woning.
vrijdag 12 januari 2018

Stoppenkast compleet vervangen

De oude stoppenkast dient te worden vervangen daar er 1 groep weggesmolten is. Er zijn nu 7 groepen maar wij hebben begrepen dat 6 groepen voldoende is. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
vrijdag 22 december 2017

Elektra aanpassen voor een inductieplaat

Ik wil een 2 fase aansluiting voor een inductiekookplaat. De doos mag in de meterkast blijven aangezien de meterkast aan de keuken grenst.
dinsdag 19 december 2017

Aardpen slaan bij vervangen waterleiding

Er moet een aardpen geslagen worden in verband met het vervangen van de waterleiding.

Partners

Partners van Casius