Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

309 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

donderdag 26 maart 2020

Aardpen slaan bij een bouwkast

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen voor een bouwkast.
woensdag 25 maart 2020

Perilex in keuken en meterkast

Ik wil graag een perilex stopcontact achter het fornuis en een aanpassing in de meterkast. Er is al een dubbel stopcontact (wcd) achter het fornuis. Deze kan vervallen.
vrijdag 6 maart 2020

Aansluiting maken voor een inductiekookplaat

We koken nu op gas. We willen graag een aansluiting vanuit de meterkast naar de keuken laten maken voor een nieuwe inductiekookplaat.
vrijdag 21 februari 2020

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil mijn lichtpunt in het plafond van de kamer verplaatsen, heb een sleuf in het beton van 1,5 m nodig en gat voor plaatsen van de contactdoos. Ik wil 2 april graag beginnen.
woensdag 19 februari 2020

Opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast

Stoppenkast is nu onlogisch aangesloten (sommige groepen hebben stopcontacten in de woonkamer en boven). Opnieuw aansluiten van groepen met goede indeling 1/ Beneden 2/ boven 3/ keuken (nu al goed, is later aangelegd) 4/ bijkeuken 1 (nu al goed, is later aangelegd) [kan als punt gebruikt worden voor (6/7)] 5/ bijkeuken 2 (nu al goed, is later aangelegd) 6/ Tuin 1 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) 7/ Tuin 2 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) Stopvervangen (na kortsluiting op 1 stopcontact doet 1 stop het niet meer voor meerdere stopcontacten beneden en boven)
dinsdag 18 februari 2020

Aardpen slaan en aansluiten plus keuren groepenkast

Ik ben opzoek naar een vakman die een aardpen kan slaan en aansluiten plus keuren van de groepenkast
donderdag 13 februari 2020

Vervangen groepenkast en aardpen en zo van huis uit 1965

Aarden met pen en nieuwe groepen kast 8 groepen aanleggen per 27 of 30 of 31 maart. Dwarslaan 5 in Muntendam graag hiervoor een offerte van u. Aardlekschakelaar niet aanwezig.
vrijdag 7 februari 2020

Groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase

Ik wil mijn groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase (3x25amp) en dit moet gebeuren voor donderdag 27 februari 2020. De aanvraag voor verzwaring is al ingediend bij Enexis. Deze klus heeft wel enig spoed.
vrijdag 7 februari 2020

Internetkabel trekken

Ik wil een internetkabel laten trekken door een bestaande leiding, vanuit de meterkast naar de woonkamer, tbv de internetverbinding voor streaming van audio.. Voor de hand ligt waarschijnlijk de telefoonleiding. Het gaat om ongeveer 20 à 25 meter, afhankelijk van hoe de leiding onder de grond loopt. Volgens de audiospecialist moet het een utp kabel cat 6 SE zijn. Het gaat ons vooral om het trekken van de kabel door de leiding en dan moet er daarna uiteraard een stekkertje aan voor verbinding met de audiostreamer. Het deel dat door de kamer loopt, doen we zelf (we kunnen precies meten hoeveel dat moet zijn).
donderdag 6 februari 2020

Het slaan van 6 aardpennen in 6 recreatiewoningen

Voor de aansluiting van 6 nieuwbouw recreatie woningen moeten de aardpennen nog geslagen worden. In de woningen zijn inductie kookplaten voorzien. Het wordt een 3 x 25 fase groepenkast.
zondag 2 februari 2020

Aanleggen krachtstroom/fase 3

Voor de sauna hebben we krachtstroom nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
woensdag 22 januari 2020

Groepenkast uitbreiden

Ik wil de groepenkast uitbreiden omdat ik een inductie kookplaat ga gebruiken. Ik weet niet of er al een perilex aansluiting zit. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 januari 2020

Kickspace vervangen

De kickspace vervangen. De drukplint is ongeveer tussen de 25/ 30 cm.
dinsdag 14 januari 2020

Het verplaatsen van meerdere wandcontactdozen

Er moeten drie wandcontactdozen verticaal verplaatst worden. Nu zitten ze op circa 1.30 meter en ik wil ze op 20 cm boven de vloer hebben. Het betreft een betonnen muur. Graag ontvangen we een prijsopgave. Eind februari willen we graag beginnen.
zondag 12 januari 2020

Verouderde stoppenkast inspecteren en eventueel vervangen

Onze stoppenkast is oud. Soms valt in een deel van het huis de stroom uit en gaat even later weer aan. Gtaag zouden we dit oplossen voordat het erger wordt.
vrijdag 3 januari 2020

Stopcontact meterkast

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
zaterdag 28 december 2019

Controleren weerstandswaarde aarde plus aanpassen indien nodig

Electra deels vervangen (oa nieuwe meterkast) en uitgebreid. Weerstand is momenteel te hoog en de aarde lijkt onvoldoende.
woensdag 18 december 2019

Vervangen van de meterkast en perilex stopcontact aanleggen

We gaan volgende week verhuizen en hebben al een nieuwe keuken met inductie kookplaat besteld. Naast inductieplaat hebben we een droger, wasmachine, waterkoker, vaatwasser, oven en combi magnetron. We willen de meterkast graag vervangen. Wij zaten te denken aan een 3-fase aansluiting met genoeg groepen (liever iets te ruim gerekend voor eventuele uitbreiding in de toekomst). We laten ons graag adviseren. Voorkeur datum: ergens in de week van 13 januari. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 3 meter, er staat een muur tussen. Er is een kruipruimte. Ik vraag mij af of de meterkast voor het plaatsen ven de keuken vervangen moet zijn. Mocht dit zo zijn dan moet het voor 13 januari gedaan zijn. Anders zou de meterkast erna vervangen kunnen worden.
woensdag 4 december 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom laten aanleggen in verband met de aanschaf van een tesla. Ik ga bij tesla een laadpaal bestellen, deze dient installer te worden en hiervoor is een krachtstroom nodig. 3 Meter of 5 meter is de afstand van de meterkast naar de paal, afhankelijk van waar ik hem plaats.
maandag 2 december 2019

Vervangen groepenkast door een 9 groepenkast met 1 groep voor inductie

Ik wil de groepenkast vervangen door een 9 groepenkast waarvan 1 groep geschikt voor inductiekookplaat. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is nog niet zeker. de keuken komt mogelijk boven of beneden. De afstand ligt dan tussen 6-10 meter ongeveer. Het is een dijkwoning. Er is geen kruipruimte, maar wel een soort kelder.
zondag 3 november 2019

EXTRA GROEP AANLEGGEN IN METERKAST

Wij hebben een extra groep nodig voor een kookplaat, daarnaast moet er ook een perilex aansluiting komen. Het zal ongeveer +/- 12 meter afstand van meterkast naar nieuwe kookplaat.
maandag 28 oktober 2019

Aanleg elektra

Ik wil elektra in de gehele woning aanleggen en ik wil graag weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 22 oktober 2019

Krachtstroom aansluiting groepenkast

Ik wil een nieuwe krachtstroomaansluiting in de groepenkast en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 6 oktober 2019

Aarding slaan

ik wil graag een aardpen laten slaan, aansluiten doe ik zelf. gaat alleen om het slaan.
donderdag 3 oktober 2019

Oude electra vervangen

Ik wil in het gehele huis de oude electra vervangen en misschien extra groepen plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius