Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

289 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

maandag 11 december 2017

Elektra kabels en wanddozen vervangen

Electra kabels in hele huis vervangen, groepenkast is al vernieuwd. Appartement is pas gekocht en er is al het een en ander vervangen. Het is een appartement gelegen op 7 hoog. Bouwjaar is 1970. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor het laten vervangen van alle oude kabels en wanddozen door nieuwe.
zondag 10 december 2017

Elektra en verlichting nalopen

Onze overlooplamp gaat niet meer aan en de stopcontacten op zolder zijn bruin aan de binnenkant. Wat is er aan de hand?
vrijdag 8 december 2017

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen en mogelijk laten verplaatsen. Deze heeft 6 groepen en een aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact, uitgevoerd met 3-fasen met een kookgroep. De groepenkast wil ik laten leveren door de elektricien. Ik wil de kosten van netbeheerder Essent om de aansluiting van 2-fasen naar 3-fasen te wijzigen graag apart vermeld zien als deze bij u bekend zijn. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 7 december 2017

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Ik ben op zoek naar een vakman die de meterkast kan vervangen en een aardpen kan slaan. Op dit moment heeft de kast 4 groepen en de nieuwe kast dient 9 groepen te krijgen.
dinsdag 5 december 2017

Trekschakelaar aansluiten in de badkamer

In onze badkamer zit een trekschakelaar en daar moet een wasmachine op aangesloten worden. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
vrijdag 1 december 2017

Krachtstroom aansluiten

Ik wil krachtstroom laten aansluiten voor in de keuken voor mijn zware keuken apparatuur te laten werken.
donderdag 30 november 2017

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning ongeveer 7 lampen laten ophangen. Het gaat om plafondlampen en een enkele hanglamp. Ik zal de lampen zelf aanschaffen en wil die veilig laten plaatsen. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
maandag 20 november 2017

Aardpen slaan en in de meterkast aansluiten

Er dient een aardpen geslagen te worden en aangesloten op de meterkast.
woensdag 15 november 2017

LCD televisiescherm vervangen

Er zitten barsten in het LCD-paneel nadat de t.v. voor-over op het scherm gevallen is. De rand van het paneel is aan de zijkant een klein beetje uit de omlijsting gesprongen. Het gaat om de 4k televisie van Samsung, de ue50ku6000.
dinsdag 14 november 2017

TL plafondlamp vervangen

Ik heb een nieuwe tl lamp gekocht voor in de keuken. De ophanging van de oude tl lamp moet verwijdert worden en de nieuwe gemonteerd. Het betreft TL AQ. IP54 2x36W BL.
zondag 12 november 2017

Nieuwe bedrading laten trekken

De overlooplamp, 1e verdieping, is stuk en de stopcontacten op zolder zijn bruin van binnen
woensdag 1 november 2017

UTP kabel trekken

Voor de WIFI versterker in de werkkamer op de eerste etage moet er een UTP kabel getrokken worden vanuit de meterkast in de hal beneden naar de werkkamer op de eerste verdieping. Er is een doorvoerbuis aanwezig waar nu een telefoniekabel vanuit de meter kast doorloopt. Ik heb geen KPN aansluiting (alles via Ziggo) dus die kabel kan er uit.
vrijdag 27 oktober 2017

Groepenkast compleet vervangen

Vervangen van een groepenkast (8 groepen) naar een nieuwe groepen kast (reeds aanwezig).
maandag 23 oktober 2017

380-volt stopcontact aanleggen

Het aanleggen van een 380 volt stopkontakt
zondag 15 oktober 2017

Krachtstroom aanleggen

Ik krijg volgende week de sleutel voor mijn huurwoning. Ik wil daar graag door een erkende elektricien krachtstroom laten aanleggen voor diverse elektra in de keuken. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Buitenlamp met bewegingsmelder monteren

Ik wil mijn oude buitenlamp laten verwijderen en daar een nieuwe buitenlamp met bewegingsmelder laten monteren. De materialen heb ik al gekocht. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Groepenkast en elektra vervangen

Elektra vervangen, moderniseren. Vanaf de bouw eind jaren 70, is er niets gebeurt. Door moderne apparaten werken wij nu met verlengsnoeren om niet steeds de stoppen te hoeven vervangen. Freeswerk is niet nodig, wij hebben een houten huis.
donderdag 12 oktober 2017

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Voordat half november onze nieuwe keuken wordt geleverd, willen wij onze groepenkast laten vervangen en uitbreiden van 3 naar 6 groepen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 11 oktober 2017

Bestaande groepenkast vervangen

Vervangen van de bestaande groepenkast. Gewenste situatie 8(+) lichtgroepen, 1 fornuisgroep en 2 x een krachtgroep.
zondag 8 oktober 2017

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor aarding meterkast. Ivm verplaatsing van de meterkast, hebben wij een nieuwe aardpen nodig. Het gaat om een meterkast met 16 groepen, 3 fase.
zondag 8 oktober 2017

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
vrijdag 29 september 2017

Extra groep plaatsen in de meterkast

Door een verbouwing is er een extra groep nodig.
donderdag 28 september 2017

UTP-kabel trekken naar zolder en slaapkamer en aansluiten

Graag ontvangen wij een offerte voor het doortrekken van een UTP kabel naar de zolder en naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een buis aanwezig in de meterkast waar nu de tv kabel doorheen loopt. We willen graag op zolder en in de slaapkamer internet via de kabel. Alles moet ook even goed worden aangelegd en aangesloten.
dinsdag 26 september 2017

Coax aanleggen in woonkamer en slaapkamer

Ik wil graag een coaxkabel laten trekken van het aansluitpunt in de meterkast naar het uitgiftepunt in de woonkamer en de slaapkamer.
maandag 18 september 2017

Groepenkast aanpassen

Groepenkast aanpassen in verband met nieuwe keuken. Koken op gas wordt vervangen door inductie. Tevens komt er een vaatwasser. De aansluitpunten in de keuken worden gedaan. Betreft dus alleen de groepen, check en eventueel geschikt maken. Er zijn nu 5 groepen.

Partners

Partners van Casius