Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

305 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

woensdag 8 juli 2020

Aanleggen perilex voor inductiekookplaat

Ik wil opzoek naar een vakman die een inductie plaat kan installeren, hiervoor zal een perilex aansluiting moeten worden geinstaleerd.
donderdag 2 juli 2020

Extra groep met randaarde

Er moet een extra groep aangelegd worden. Twee stopcontacten. Ongeveer 6 meter leiding.
maandag 22 juni 2020

Groepenkast vervangen

We zouden graag een offerte willen voor het vervangen van de meterkast, uitbreiding groepen, mogelijkheid tot zonnepanelen aansluiten, verplaatsing uit het trapgat naar een betere locatie (graag in overleg wat de beste, doch goedkoopste oplossing is).
maandag 1 juni 2020

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in meterkast.
dinsdag 26 mei 2020

Extra groepen aanleggen

Ik heb maar twee groepen en heb een elektrische kookplaat aangeschaft en wil in drie kamers elektrische verwarming ik denk dat ik te kort kom
vrijdag 8 mei 2020

380 van 2 naar 3 fasen

Er ligt 380 met 2 fasen in mijn loods en ik wil er 380 met 3 fasen van hebben + een extra stopcontact met 3 fasen.
vrijdag 8 mei 2020

Vervangen groepenkast

Groepenkast: Het moet aangepast worden van 3 naar 12 groepen. Ik wil graag weten wat dit kost.
dinsdag 5 mei 2020

Buitenlamp en video-deurbel vervangen

Ik zoek een elektricien die de deurbel en lamp kan vervangen/installeren. Dit werkt met een video systeem. Dit systeem is al aangeschaft.
dinsdag 28 april 2020

3 extra stroomgroepen ( ruimte al aanwezig in kast )

We hebben nu 4 stroomgroepen en willen dat uitbreiden naar 8. 1 daarvan moet gereserveerd worden tbv de zonnepanelen. Er zouden nog 3 aangelegd moeten worden en voorzover ik het kan beoordelen is daar ook ruimte voor in de huidige groepenkast.
dinsdag 21 april 2020

Verplaatsen groepenkast naar de kelder en uitbreiden

Het gaat om het verplaatsen van de groepenkast naar eventueel de kelder, dit is ongeveer 4 meter. En wij zouden de meterkast willen uitbreiden van 2 groepen naar 6 groepen. 15 mei krijgen we de sleutel, vanaf dan zou het kunnen. We gaan de houtenvloer ook vervangen voor beton, dus het liefst zoeken we wel iemand die daarvoor de meterkast kan verplaatsen.
dinsdag 14 april 2020

Perilex stopcontact, extra groepen plaatsen in de meterkast en extra stopcontacten maken

Wij zijn opzoek naar een elektricien voor extra groepen, een perilex stopcontact en eventueel extra stopcontacten. De meterkast staat tegen de scheidingswand waar aan de andere kant de keuken staat. Door ze muur zal bekabeling getrokken kunnen worden. We hebben het idee dat we te weinig stoppen in de meterkast hebben, dus daar willen we naar laten kijken. Ook gaan we elektrische vloerverwarming aanleggen dus de aansluiting daarvoor willen we ook laten maken. In de keuken moet een geaard stopcontact komen en mogelijk ook een in de slaapkamer. Verder over meerdere stopcontacten zijn we nog even aan het kijken.
maandag 13 april 2020

inbouwstopcontact plaatsen

Op slaapkamer zoon wil ik het platte opbouwstopcontact laten vervangen door een inbouwstopcontact (moet dus worden ingefreesd). Volgens mij is de bedrading al aanwezig (geaard)
maandag 6 april 2020

Elektra aanleggen tuin

Nu een zomervakantie naar Tuinesië steeds aannemelijker wordt willen wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een elektrapunt achter in de tuin, dit zodat we onder de overkapping een lamp kunnen aansluiten en een apart stopcontact hebben voor een wifi versterker/muziek o.i.d. Het betreft een woning uit 2017. In principe zit er nog ruimte op de groep van de bijkeuken en zou het vanuit daar "naar buiten" kunnen.
dinsdag 31 maart 2020

Aardpen nieuwe meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan in/bij een nieuwe meterkast. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 26 maart 2020

Aardpen slaan bij een bouwkast

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen voor een bouwkast.
woensdag 25 maart 2020

Perilex in keuken en meterkast

Ik wil graag een perilex stopcontact achter het fornuis en een aanpassing in de meterkast. Er is al een dubbel stopcontact (wcd) achter het fornuis. Deze kan vervallen.
vrijdag 6 maart 2020

Aansluiting maken voor een inductiekookplaat

We koken nu op gas. We willen graag een aansluiting vanuit de meterkast naar de keuken laten maken voor een nieuwe inductiekookplaat.
vrijdag 21 februari 2020

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil mijn lichtpunt in het plafond van de kamer verplaatsen, heb een sleuf in het beton van 1,5 m nodig en gat voor plaatsen van de contactdoos. Ik wil 2 april graag beginnen.
woensdag 19 februari 2020

Opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast

Stoppenkast is nu onlogisch aangesloten (sommige groepen hebben stopcontacten in de woonkamer en boven). Opnieuw aansluiten van groepen met goede indeling 1/ Beneden 2/ boven 3/ keuken (nu al goed, is later aangelegd) 4/ bijkeuken 1 (nu al goed, is later aangelegd) [kan als punt gebruikt worden voor (6/7)] 5/ bijkeuken 2 (nu al goed, is later aangelegd) 6/ Tuin 1 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) 7/ Tuin 2 (Kabel van de bijkeuken naar tuin ligt er al, doortrekken naar stoppenkast) Stopvervangen (na kortsluiting op 1 stopcontact doet 1 stop het niet meer voor meerdere stopcontacten beneden en boven)
dinsdag 18 februari 2020

Aardpen slaan en aansluiten plus keuren groepenkast

Ik ben opzoek naar een vakman die een aardpen kan slaan en aansluiten plus keuren van de groepenkast
donderdag 13 februari 2020

Vervangen groepenkast en aardpen en zo van huis uit 1965

Aarden met pen en nieuwe groepen kast 8 groepen aanleggen per 27 of 30 of 31 maart. Dwarslaan 5 in Muntendam graag hiervoor een offerte van u. Aardlekschakelaar niet aanwezig.
vrijdag 7 februari 2020

Groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase

Ik wil mijn groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase (3x25amp) en dit moet gebeuren voor donderdag 27 februari 2020. De aanvraag voor verzwaring is al ingediend bij Enexis. Deze klus heeft wel enig spoed.
vrijdag 7 februari 2020

Internetkabel trekken

Ik wil een internetkabel laten trekken door een bestaande leiding, vanuit de meterkast naar de woonkamer, tbv de internetverbinding voor streaming van audio.. Voor de hand ligt waarschijnlijk de telefoonleiding. Het gaat om ongeveer 20 à 25 meter, afhankelijk van hoe de leiding onder de grond loopt. Volgens de audiospecialist moet het een utp kabel cat 6 SE zijn. Het gaat ons vooral om het trekken van de kabel door de leiding en dan moet er daarna uiteraard een stekkertje aan voor verbinding met de audiostreamer. Het deel dat door de kamer loopt, doen we zelf (we kunnen precies meten hoeveel dat moet zijn).
donderdag 6 februari 2020

Het slaan van 6 aardpennen in 6 recreatiewoningen

Voor de aansluiting van 6 nieuwbouw recreatie woningen moeten de aardpennen nog geslagen worden. In de woningen zijn inductie kookplaten voorzien. Het wordt een 3 x 25 fase groepenkast.
zondag 2 februari 2020

Aanleggen krachtstroom/fase 3

Voor de sauna hebben we krachtstroom nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius