Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

290 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

zondag 15 oktober 2017

Krachtstroom aanleggen

Ik krijg volgende week de sleutel voor mijn huurwoning. Ik wil daar graag door een erkende elektricien krachtstroom laten aanleggen voor diverse elektra in de keuken. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Buitenlamp met bewegingsmelder monteren

Ik wil mijn oude buitenlamp laten verwijderen en daar een nieuwe buitenlamp met bewegingsmelder laten monteren. De materialen heb ik al gekocht. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Groepenkast en elektra vervangen

Elektra vervangen, moderniseren. Vanaf de bouw eind jaren 70, is er niets gebeurt. Door moderne apparaten werken wij nu met verlengsnoeren om niet steeds de stoppen te hoeven vervangen. Freeswerk is niet nodig, wij hebben een houten huis.
donderdag 12 oktober 2017

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Voordat half november onze nieuwe keuken wordt geleverd, willen wij onze groepenkast laten vervangen en uitbreiden van 3 naar 6 groepen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 11 oktober 2017

Bestaande groepenkast vervangen

Vervangen van de bestaande groepenkast. Gewenste situatie 8(+) lichtgroepen, 1 fornuisgroep en 2 x een krachtgroep.
zondag 8 oktober 2017

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor aarding meterkast. Ivm verplaatsing van de meterkast, hebben wij een nieuwe aardpen nodig. Het gaat om een meterkast met 16 groepen, 3 fase.
zondag 8 oktober 2017

Aardpen voor aarding laten slaan

De bestaande groepenkast heeft nog geen aardpen (wegens verplaatsing) Het gaat om een 3 fase kast met 16 groepen en 5 groepen krachtstroom. Zo spoedig mogelijk aardpen slaan.
vrijdag 29 september 2017

Extra groep plaatsen in de meterkast

Door een verbouwing is er een extra groep nodig.
donderdag 28 september 2017

UTP-kabel trekken naar zolder en slaapkamer en aansluiten

Graag ontvangen wij een offerte voor het doortrekken van een UTP kabel naar de zolder en naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een buis aanwezig in de meterkast waar nu de tv kabel doorheen loopt. We willen graag op zolder en in de slaapkamer internet via de kabel. Alles moet ook even goed worden aangelegd en aangesloten.
dinsdag 26 september 2017

Coax aanleggen in woonkamer en slaapkamer

Ik wil graag een coaxkabel laten trekken van het aansluitpunt in de meterkast naar het uitgiftepunt in de woonkamer en de slaapkamer.
maandag 18 september 2017

Groepenkast aanpassen

Groepenkast aanpassen in verband met nieuwe keuken. Koken op gas wordt vervangen door inductie. Tevens komt er een vaatwasser. De aansluitpunten in de keuken worden gedaan. Betreft dus alleen de groepen, check en eventueel geschikt maken. Er zijn nu 5 groepen.
zaterdag 16 september 2017

Uitbreiden van de groepenkast

Wij hebben een nieuwe groepenkast, echter bevat deze momenteel 'maar' 4 groepen. We willen deze graag uitbreiden naar 6 groepen en eventueel meer. Op de huidige groepen kast is ruimte voor 6. We willen sowieso uitbreiden naar 6 groepen en eventueel uitbreiden naar meer, daar willen wij echter eerst advies over.
zaterdag 16 september 2017

Halogeenlampen aansluiten in keuken

Waarschijnlijk heeft ongedierte de bedrading door geknaagd in onze keuken. Daardoor werken de drie inbouwspots halogeen niet meer. Deze moeten dus opnieuw worden aangesloten.
zaterdag 16 september 2017

Tv kabel doortrekken

Ik wil graag een extra tv aansluiting op zolder, er moet dan een kabel doorgetrokken worden vanuit de meterkast.
dinsdag 5 september 2017

Groepenkast uitbreiden

Ik wil graag een inductie kookplaat laten installeren. Hiervoor heb ik of een extra groep of krachtstroom voor nodig. Kunt u een indicatie geven voor deze kosten?
maandag 4 september 2017

Internetkabel aanleggen

Ik heb op de eerste verdieping mijn computer staan die ik graag aan zou willen aansluiten op een bedraad netwerk. Dit omdat ik nogal vaak films en series stream, online game en Skype met vrienden. Maar met de Wi-Fi verbinding die ik nu heb is dat vaak niet allemaal (goed) mogelijk. Daarom zou ik graag een internet kabel naar de eerste verdieping willen hebben, maar wel graag uit het zicht.
dinsdag 22 augustus 2017

Loze leidingen voorzien van tv en internet kabel

Nieuwbouw woning
donderdag 17 augustus 2017

Krachtstroom aansluiten

Van 1 fase 1 x 25A naar 3 x 25A (krachtstroom aansluiting).
dinsdag 8 augustus 2017

Lichtsensor en LED-spots monteren

Bij onze achtergevel zijn drie inbouwspots in een overkapping gemonteerd. Ik wil die inbouwspots graag laten vervangen door 3 spots voor led-verlichting en daar bovendien een dag/nacht-sensor op laten aansluiten. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.
vrijdag 4 augustus 2017

Groepenkast vervangen en extra stroom aanleggen

Groepenkast met 8 groepen plaatsen en extra stroom aanleggen voor nieuwe keuken
zondag 30 juli 2017

Stopcontact aanleggen in de meterkast

Wandcontactdoos in meterkast plaatsten vanaf de groepen.
dinsdag 25 juli 2017

Extra groep in stoppenkast aanleggen

1. In een jaren 80 huis, waar nog nooit iets met de meterkast is gedaan: een nieuwe groep leggen tbv een vaatwasser in een nieuwe keuken. Ook de elektra van de meterkast naar de keuken toe. 2. In de keuken 4 wand stopcontacten verplaatsen (wat zou de meerprijs zijn in combinatie met klus 1) Ik heb helaas geen nog foto van de huidige meterkast. Het huis is tot nu toe onder voorbehoud verkocht aan ons.
donderdag 20 juli 2017

COAX door bestaande leiding trekken

Coax kabel trekken door bestaande leiding. Het zal zo'n 10 a 12 meter. Vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. Er zit nu een kabel in, deze moet vervangen worden door een dikkere kabel. Ik weet niet precies hoe de kabel loopt, misschien via de kruipruimte. Eventueel is er ook een telefoonleiding die gebruikt kan worden.
woensdag 19 juli 2017

Verplaatsen van een meterkast

Het betreft het verplaatsen van de meterkast. De kast dient in het zelfde pan ongeveer 20 meter verplaatst te worden. Er is geen kruipruimte aanwezig. Graag zouden wij willen weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 18 juli 2017

3 Fasen groepenkast plaatsen

Vanwege het opladen van een elektrische auto dient de 1-fase verzwaard te worden naar 3-fase. Er is een nieuwe groepenkast reeds aanwezig.

Partners

Partners van Casius