Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Groningen.

294 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Groningen:

dinsdag 13 februari 2018

Electra keuring uit laten voeren

Ik verhuur mijn huis van het jaar 1990. Daar is de wasmachine en de CV-ketel op dezelfde stroomgroep/stopcontact aangekoppeld. Mijn huurder wilt de huurprijs (via de rechter) verlagen omdat hij vindt dat de wasmachine op een aparte groep moet staan. Ik wil graag een deskundig rapport van een geregistreerd bedrijf opstellen met betrekking tot de elektrische installatie en veiligheid in het huis. Graag ontvang ik offertes per e-mail.
maandag 5 februari 2018

Domotica installatie aanbrengen

Nieuwbouw woning voorzien van Domotica installatie.
dinsdag 30 januari 2018

Extra groep voor inductiekookplaat

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7kW) met daarbij een perilex aansluiting. Momenteel hebben wij 2 groepen in de meterkast.
zondag 28 januari 2018

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7 kW) met daarbij een perilex aansluiting. De losse leiding is aanwezig. Kabel doortrekken van ongeveer 5 meter. In de meterkast is ruimte voor meer groepen, er zijn reeds 2 aardlekschakelaars aanwezig.
dinsdag 23 januari 2018

COAX kabel vervangen

Ik heb een COAX-kabel lopen door een leiding van de meterkast naar de woonkamer, die bevindt zich op de begane grond. De kabel moet vervangen worden door een kabel van betere kwaliteit. Op de begane grond. Geen internet. Lengte ongeveer 10/11 meter, wat gaat dit kosten.
vrijdag 19 januari 2018

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Wij willen een Ikea inductieplaat aanschaffen en daarvoor is een 32 Ampère groep nodig of 2 groepen van 16 Ampère in de meterkast. Daar is nu 1 groep van 16 Ampère vrij. Kunt u deze 'upgraden' naar 32 Ampère of moet er een groep van 16 Ampère bijkomen? We willen graag offertes voor beide opties. Ik wil graag dat de vakman niet alleen de meterkast aanpast, maar ook graag dat hij de inductieplaat kan aansluiten.
donderdag 18 januari 2018

Vervangen groepenkast en elektra

De oude glasstoppenkast vernieuwen voor automaten voor een standaard woning. Aanleggen van aardpen en aardlekschakelaar en toevoegen van aardedraad aan bestaande electranetwerk voor de gehele woning.
vrijdag 12 januari 2018

Stoppenkast compleet vervangen

De oude stoppenkast dient te worden vervangen daar er 1 groep weggesmolten is. Er zijn nu 7 groepen maar wij hebben begrepen dat 6 groepen voldoende is. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
vrijdag 22 december 2017

Elektra aanpassen voor een inductieplaat

Ik wil een 2 fase aansluiting voor een inductiekookplaat. De doos mag in de meterkast blijven aangezien de meterkast aan de keuken grenst.
dinsdag 19 december 2017

Aardpen slaan bij vervangen waterleiding

Er moet een aardpen geslagen worden in verband met het vervangen van de waterleiding.
maandag 11 december 2017

Elektra kabels en wanddozen vervangen

Betreft elektra kabels in het hele huis vervangen. De groepenkast is al vernieuwd. Het appartement is pas gekocht en er is al het een en ander vervangen. Het is een appartement gelegen op 7 hoog. Bouwjaar is 1970 ,appartement bestaat uit woonkamer, keuken badkamer en twee slaapkamers. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het laten vervangen van alle oude kabels en wanddozen door nieuwe.
zondag 10 december 2017

Elektra en verlichting nalopen

Onze overlooplamp gaat niet meer aan en de stopcontacten op zolder zijn bruin aan de binnenkant. Wat is er aan de hand?
vrijdag 8 december 2017

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen en mogelijk laten verplaatsen. Deze heeft 6 groepen en een aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact, uitgevoerd met 3-fasen met een kookgroep. De groepenkast wil ik laten leveren door de elektricien. Ik wil de kosten van netbeheerder Essent om de aansluiting van 2-fasen naar 3-fasen te wijzigen graag apart vermeld zien als deze bij u bekend zijn. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 7 december 2017

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Ik ben op zoek naar een vakman die de meterkast kan vervangen en een aardpen kan slaan. Op dit moment heeft de kast 4 groepen en de nieuwe kast dient 9 groepen te krijgen.
dinsdag 5 december 2017

Trekschakelaar aansluiten in de badkamer

In onze badkamer zit een trekschakelaar en daar moet een wasmachine op aangesloten worden. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
vrijdag 1 december 2017

Krachtstroom aansluiten

Ik wil krachtstroom laten aansluiten voor in de keuken voor mijn zware keuken apparatuur te laten werken.
donderdag 30 november 2017

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning ongeveer 7 lampen laten ophangen. Het gaat om plafondlampen en een enkele hanglamp. Ik zal de lampen zelf aanschaffen en wil die veilig laten plaatsen. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
maandag 20 november 2017

Aardpen slaan en in de meterkast aansluiten

Er dient een aardpen geslagen te worden en aangesloten op de meterkast.
woensdag 15 november 2017

LCD televisiescherm vervangen

Er zitten barsten in het LCD-paneel nadat de t.v. voor-over op het scherm gevallen is. De rand van het paneel is aan de zijkant een klein beetje uit de omlijsting gesprongen. Het gaat om de 4k televisie van Samsung, de ue50ku6000.
dinsdag 14 november 2017

TL plafondlamp vervangen

Ik heb een nieuwe tl lamp gekocht voor in de keuken. De ophanging van de oude tl lamp moet verwijdert worden en de nieuwe gemonteerd. Het betreft TL AQ. IP54 2x36W BL.
zondag 12 november 2017

Nieuwe bedrading laten trekken

De overlooplamp, 1e verdieping, is stuk en de stopcontacten op zolder zijn bruin van binnen
woensdag 1 november 2017

UTP kabel trekken

Voor de WIFI versterker in de werkkamer op de eerste etage moet er een UTP kabel getrokken worden vanuit de meterkast in de hal beneden naar de werkkamer op de eerste verdieping. Er is een doorvoerbuis aanwezig waar nu een telefoniekabel vanuit de meter kast doorloopt. Ik heb geen KPN aansluiting (alles via Ziggo) dus die kabel kan er uit.
vrijdag 27 oktober 2017

Groepenkast compleet vervangen

Vervangen van een groepenkast (8 groepen) naar een nieuwe groepen kast (reeds aanwezig).
maandag 23 oktober 2017

380-volt stopcontact aanleggen

Het aanleggen van een 380 volt stopkontakt
zondag 15 oktober 2017

Krachtstroom aanleggen

Ik krijg volgende week de sleutel voor mijn huurwoning. Ik wil daar graag door een erkende elektricien krachtstroom laten aanleggen voor diverse elektra in de keuken. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Partners

Partners van Casius