Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast verplaatsen incl vervangen:

Meterkast verplaatsen incl vervangen

Wij willen graag de meterkast laten verplaatsen van de gang naar de kelderkast, en meteen vervangen voor een moderne variant.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast verplaatsen incl vervangen uit heel Nederland:

Meterkast verplaatsen

Meterkast moet verplaats worden naar de kelder. Kelder is onder de trap. In de bijlage stuur ik de plattegrond met de huidige situatie. Met de rode pijl aangegeven waar de meterkast naar verplaatst moet worden.

Verplaatsen stoppenkast

Electra stoppen unit hangt te dicht bij de CV ketel, deze moet verplaatst worden. Ik zit er aan te denken om de meterkast dan op de verdieping er onder te laten plaatsen. Dit kan er bijna rechtstreeks onder terecht komen.

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de meterkast van de ene kant van de woning naar de andere kant. Circa 9 meter. Het betreft het herbouwen van een woning uit 1907. Dus wellicht moet de meterkast ook wat worden uitgebreid. Graag jullie advies hierin.

Verplaatsen meterkast

De meterkast in ons woonhuis uit 1988 staat eigenlijk midden in de woning. Wij willen deze graag laten verplaatsen. Ook graag advies over de de meest effectieve nieuwe locatie.

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.

Verplaatsen electra

Graag zou ik willen informeren wat een kosten indicatie is voor het verplaatsen van een meterkast op de begane grond van een appartementsgebouw in Amsterdam. Het gaat om het 1m horizontaal verplaatsen van de kast, aansluitingen zouden eventueel via de vloer/kruipruimte kunnen. Ik hoor het graag.

Verplaatsen meterkast

De meterkast moet verplaatst worden van de gang naar de garage. Graag 2 offerte 1 met alleen de meterkast verplaatsen en 1 met meterkast en gas mee verplaatsen. Als jullie dat doen ook.

Verplaatsen meterkast

Wij willen de meterkast van de gang naar de direct aansluitende schuur laten verplaatsen en een extra electra groep ivm inductie koken/oven.

Partners

Partners van Casius