Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zutphen of directe omgeving.

279 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zutphen:

Aardpen laten slaan

Aardpen laten slaan. Meterkast zit bij de voordeur.

Netwerkkabel doortrekken naar zolder

Ik wil graag een netwerkkabel naar zolder laten doortrekken door een stopcontact. (Het stopcontact hoeft verder niet meer gebruikt te worden)

Vervanging meterkast

De kast dient te worden uitgebreid van 6 naar 8 groepen. Daarnaast zal er 1 aardlekschakelaar bij geplaatst moeten worden. Kunnen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Groepenkast vervangen

Oude grepenkast vervangen +uitbreiding voor inductie kookplaat

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die in mijn woning op de tweede etage een extra groep in mijn meterkast kan aansluiten ten behoeve van een inductiekookplaat. De aansluiting met de keuken moet ook nog aangelegd worden, de afstand tussen keuken en meterkast is circa 5 meter.

Beeldscherm van de TV vervangen

Gister met stofzuigen met de stang de tv geraakt. Nu zitten er horizontale en verticale strepen in het beeld. SONY KDL-40W705C Beeldscherm stuk

Internetkabel naar zolder doortrekken

Ik heb een internetkabel op de eerste verdieping, maar wil deze graag doortrekken naar de zolderverdieping, vanwege een interne verhuizing. Dat betekent recht naar boven 1 verdieping hoger. De verdiepingsvloer is van beton. We hebben glasvezel.

Camerabeveiliging installeren

Ik woon in een halfvrijstaande woning en denk er over om aan de voorkant van het huis camerabeveiliging te laten installeren. Ik heb bij Gamma al diverse sets gezien, met 1 of met 2 camera's en overweeg die te kopen. Ik krijg graag advies over de beste keuze en laat het beveiligingssysteem daarna door u installeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Vervangen groepenkast en uitbreiden van elektra

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. De huidige kast heeft 4 groepen met aardlek. Wij willen dit uitbreiden naar 6 of 8 groepen.

Groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Ik heb een oude groepenkast van 3 groepen (stoppen) met 1 aardlekschakelaar. Ik wil graag 7 of 8 groepen (na gelang er in een kast kan worden geplaatst) en 3 aardlekschakelaars, een hoofdschakelaar, beltrafo en een stopcontact. Een groep op 1 aardlekschakelaars, deze is voor mijn nog aan te schaffen zonnepanelen en de andere groepen verdeeld over de andere 2 aardlekschakelaars. De groepenkast laten leveren en aansluiten door een elektricien. Mochten hierover vragen zijn dan verneem ik dat graag. Afhankelijk van de noodzaak extra bedrading trekken. Graag ontvang ik een offerte.

Spotjes in het plafond laten plaatsen

Er dienen 8 inbouwspots geplaatst te worden in een reeds verlaagd plafond + 2 opbouwspots bij het raam + 1 lichtpunt in het midden van de kamer. Tevens moeten er 2 schakelaars met dimfunctie komen (1 voor de inbouwspots + lichtpunt midden, en een aparte schakelaar voor de opbouwspots). De spots zijn 220 Volt (en al gekocht), al het overige materiaal (schakelaars, kabels etc.) dient door de vakman aangeleverd te worden.

Nieuwe aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen slaan. Het betreft een woonhuis.

Oude groepenkast uitbreiden

Mijn oude groepenkast heeft 3 groepen en 1 aardlekschakelaar. Ik wil deze uitbreiden naar 6 groepen om in de toekomst zonnepanelen en een inductiekookplaat aan te kunnen sluiten. Ik nodig bedrijven graag uit om hier de situatie te bekijken en ontvang daarna een offerte.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom laten aanleggen in de groepenkast. Het fornuis komt in de schuur te staan. De afstand tussen de meterkast en de schuur is ongeveer 6 a 7 meter. In de woonkamer heb ik laminaat liggen. Kan dit blijven liggen of dient het te worden verwijderd?

Meterkast vervangen

Omschrijving opdracht: - vervangen van de meterkast en aanleggen van nieuwe groepen in verband met een nieuwe keuken, waaronder inductiekookplaat en vaatwasser; - controleren van de aanwezige elektra. Graag zou ik een afspraak maken voor een offerte.

Vervangen van de hoofdzekering

Ik wil graag mijn hoofdzekering vernieuwd hebben, wat kost dit?

Kookgroep met aardlek aansluiten

Alleen een dubbele kookgroep met aardlek aansluiten ( bedrading ) in de meterkast. Het gaat om een 1 fase meterkast.

Groepenkast en bedrading vervangen

Het betreft een 3 kamer opknap appartement van 72 m2 uit 1964, er is gewone bedrading aanwezig maar wel oud (geen stoffen bedrading). Er is sprake van oude lichtknoppen en opbouwstopcontacten. In de meterkast een stoppengroep van 2 zonder aardlek. Wat er moet gebeuren: - stoppenkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars, voor: 3 kamers, een boiler 120 lt, een inductiekooplaat, oven, koelkast/vriescombi, afzuigkap, afwasmachine, wasmachine, droger, ventilatie badkamer/wc en de normale huishouding dus tv radio computer, etc etc. - bedrading getrokken worden door het appartement - nieuwe leidingen nodig omdat nu de stopcontacten midden op de muren zitten en we ze dichtbij de vloer willen. Er zal dus daarna een stukadoor moeten komen realiseren we ons. Graag de leveringstermijn in uw offerte vermelden alstublieft.

Perilex aansluiting in de keuken maken

Ik wil een perilex aansluiting in de keuken hebben waarvoor een kookgroep geplaatst moet worden. Voor de aansluiting moet bedrading getrokken worden naar de keuken vanaf de meterkast. Dit is ongeveer 15 meter wat van de meterkast beneden naar de keuken op de 1e verdieping aangelegd moet worden.

TV-kabel opnieuw aanleggen

Tv kabel moet vanuit buiten, binnen in het huis opnieuw gelegd worden ivm huidige slechte ontvangst (huidige kabel niet geschikt voor digitale tv ontvangst en via omweg aangelegd)

Meterkast verplaatsen

Het betreft het verplaatsen van de meterkast. De meterkast zit midden in de gang, op een zeer ongelukkige plaats.

Stopcontact in de meterkast aanleggen

I.v.m. asdl en telefonie wil ik een dubbel stopcontact in de meterkast aan laten leggen. Graag offerte, het is op kort termijn nodig.

COAX-kabel door laten trekken

Er moet een coax kabel getrokken worden van woonkamer naar MK

Stopcontact met hotelschakeling vervangen

Onder mijn huis heb ik een souterrain met garage. Ik heb zelf zitten rommelen met een stopcontact dat kapot was, resultaat is dat ik nu helemaal geen licht meer in de garage heb. Het stopcontact/schakelaar is kapot en moet via een hotelschakeling weer opnieuw aan de muur worden bevestigd.

Aardlekschakelaar plaatsen

Wat zijn de kosten voor de plaatsing van een aardlekschakelaar in oude meterkast van voor 1975 met 4 porseleinen stoppen?