Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bliksemafleider leveren en plaatsen:

Bliksemafleider leveren en plaatsen

Wat kost een bliksemafleider op ons huis (semi bungalow) en in de meterkast? We wonen in Elten (bij Zevenaar). Afvoer van 50-60cm van een verwarmingsketel, lucht van de badkamer, de bungalow heeft een L vorm. Op 100meter afstand zit er een kleine kerk, vanuit hier is de inslag ontstaan, in het verleden stonden er ongeveer 10 meter hoge palen van staal in de grond rondom de kerk, deze zijn weggehaald hierdoor denken wij vatbaar te zijn voor inslag.
Onze klant uit Zevenaar (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bliksemafleider leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Bliksemafleider installeren

Ik zoek een elektricien die een bliksemafleider kan leveren en installeren bij onze woning. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Het gaat om woning met een eerste-, tweede- en eerste verdieping.

Aanbrengen bliksemafleider

Wat zijn de kosten voor het leveren en installeren van een bliksemafleider op ons huis?

Plaatsen van bliksemafleider

Graag ontvangen we een offerte voor het leveren en plaatsen van een bliksemafleider. We wonen in een 2 onder 1 kap woning.

Aardpen leveren en slaan

Het betreft een buitenterrein van een nieuwbouw woning. Er dient een aardpen geslagen te worden van 2,5 meter ten behoeve van een DogWatch Hidden Fences systeem, honden afschrikdraad in de grond. Het bedrijf dat dit geleverd heeft, geeft aan een aardpen te slaan van 2,5 meter als bliksemafleider voor het systeem.