Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zevenaar of directe omgeving.

259 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen, groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase, vernieuwen groepenkast ivm zonnepanelen, extra elektragroep plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zevenaar:

Aardpen slaan ten behoeve van antennemast

Voor het aardpen van een aluminium zendmast ter beveiliging voor bliksem inslag wil ik graag een aardpen laten slaan. De aardpen komt bij voorkeur naast de mast, dus buiten. Plaatst is goed toegankelijk. De aardpen moet uiteraard gemeten worden zodat ik zeker ben van correcte aarding. (Voorkeur meeting uitslag op papier). Aardlekschakelaar is niet relevant voor deze situatie.

Vervangen draden en aanpassen groepen in groepenkast

Zolder aansluiten op groep Bepaalde apparatuur wisselen van groep naar jullie expertise Slaapkamers plus badkamer op een groep En verlichting begane grond op een groep Wasmachine Aparte groep Keuken aparte groep Zie onderstaand voor huidige indeling Graag offerte en of richtprijs afgeven Groep A Schuur Stopcontact buiten Groep B Lege groep Groep C Hal kapstok Wc beneden Trapkast Keuken Koelkast Vaatwasser Overloop Slaapkamer 1 Zolderverlichting Groep D Lege groep Groep E Tv Woonkamerverlichting 2 kleine spotjes Buitenlichtje Groep F Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Badkamer Ketel Wasmachine

Groepenkast vervangen en meerdere elektra klussen

- Vervangen van oude groepenkast door een nieuwe - Oplossen van een storing bij een stopcontact - Plaatsing van een schakelaar - Verwijderen van een aansluiting in de tuin

Bliksemafleider leveren en plaatsen

Wat kost een bliksemafleider op ons huis (semi bungalow) en in de meterkast? We wonen in Elten (bij Zevenaar). Afvoer van 50-60cm van een verwarmingsketel, lucht van de badkamer, de bungalow heeft een L vorm. Op 100meter afstand zit er een kleine kerk, vanuit hier is de inslag ontstaan, in het verleden stonden er ongeveer 10 meter hoge palen van staal in de grond rondom de kerk, deze zijn weggehaald hierdoor denken wij vatbaar te zijn voor inslag.

Acht groepen vervangen in een meterkast

Ik wil graag 8 groepen laten vervangen in een meterkast.

Aardpen slaan

Nieuwe aardpen aanbrengen ten behoeve van reeds verplaatste meterkast.

Kabels trekken in de nieuwbouwwoning

Ik zoek een elektricien die door 12 loze leidingen kabels kan trekken. Dit moet verdeeld over de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Het gaat om 1 telefoonkabel, 2 CAI (ziggo) kabels en 9 internet kabels.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil graag een nieuwe meterkast plaatsen (en dus de oude vervangen). Ook wil ik boven nieuwe draden laten trekken.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn 3 groepenkast vervangen voor een 8 groepen, 2 x 4 met 2 aardlekschakelaars.

Stopcontacten verzetten

Ik wil graag de bestaande opbouw stopcontacten op de muren verplaatsen en inbouw maken door middel van frezen. Het betreft 2 slaapkamers met elk 2 bestaande opbouw naar beneden zetten op de muur en elke kamer een dubbele inbouw bij maken.

Tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox

Ik heb een woning verhuurd. Bij de woning hoort ook een om de hoek gelegen garagebox. De stroomvoorziening komt uit de woning. Omdat ik de garage box apart ga verhuren moet er een aparte meter voor de stroom in de garage komen. Kan dit geheel apart? Of anders is een tussenmeter ook goed zodat huurder garagebox en huurder woning het verbruik kunnen verrekenen.

Aanleg van krachtstroom in rijtjeshuis

Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen van 380v in een rijtjeswoning ten behoeve van een lastrafo. Gaan dan ook de vastrecht ed. Omhoog?

Stroomaansluiting in de tuin aanleggen

Grondkabel vanuit meterkast door de kruipruimte naar achtertuin ten behoeve van tuinverlichting. De afstand is ongeveer 20 meter. Kunt u telefonisch een prijs aan mij geven, een indicatie is voldoende.

Stroomaansluiting in de tuin aanleggen

Ik wil graag een stroompunt in de tuin plaatsen voor tuinverlichting.

Nieuwe meterkast plaatsen

Wij zitten in het aankooptraject van een eengezinswoning, een hoekwoning uit bouwjaar 1969. Er is daar een verouderde groepenkast met maar 2 groepen. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de plaatsing van een nieuwe groepenkast, die aan de eisen van de moderne tijd voldoet. Er moet ook een krachtstroomaansluiting voor de garage in, omdat mijn partner daarvan gebruik zal maken voor laswerkzaamheden. De woning staat al leeg, de overdracht kan binnen korte tijd plaatsvinden.

Doorslaande stop in de groepenkast

Ik heb één automatische stop in de meterkast die steeds doorslaat (frituur, stofzuiger, wasdroger), waarschijnlijk omdat er teveel op deze groep is aangesloten. Ik wil graag weten of daar iets aan gedaan kan worden. En zo ja wat? En graag een kostenindicatie.

Verplaatsen stopcontacten

In onze nieuwbouwwoning dienen 3 stopcontacten opzij verplaatst te worden over ongeveer 15 cm. Tevens dient de mechanische ventilatie 15 cm opzij te verplaatsen. Stopcontacten zijn nu horizontaal geplaatst en dienen op de kopse kant van de muur verticaal geplaatst te worden. Waarschijnlijk is het een gipswand.

TL-armatuur laten vervangen

In de berging hangt een TL-buis aan het (schrootjes)plafond. De TL-buis wil ik vervangen hebben door een gewone plafondlamp.

Vervanging meterkast

Vervanging van de huidige stoppenkast door een nieuwe meterkast met als voornaamste reden de plaatsing van een nieuwe keuken. De nieuwe meterkast dient minimaal 2x aardlekschakelaren en 8x installatieautomaten met aarding te bevatten. In de keuken zijn de volgende zaken nodig t.b.v. de nieuwe apparatuur: * 1x 2x230V perilex wkd * 4x enkel wkd met randaarde op aparte groep * 4x enkel wkd met randaarde * 1x geschakelde wkd met randaarde * 4x dubbel wkd met randaarde

Uitbreiding stoppenkast

In verband met nieuwe keuken dient de bestaande stoppen kast te worden uitgebreid. Het aantal groepen moet worden vergroot. Minimaal 2 a 3 groepen toevoegen. Tevens aanleggen van de wandcontactdozen (draden trekken ed.). Klus uitvoeren midden van week 27 of 28 (2011)

Nieuwe groep meterkast

Nieuwbouw huis: extra groep voor keuken plaatsen. Ook aansluiten stopcontacten in de keuken.

Nieuwe keuken plaatsen: voorbereidingen ...

Nieuwe keuken plaatsen: voorbereidingen zoals 2 groepen erbij in meterkast en electrische punten in de keuken op de goede plaats maken. Het plaatsen van de keuken doet Ikea. 28 april krijgt mevr. de sleutel van het huis.

Ik wil een nieuwe woning kopen uit 1956 ...

Ik wil een nieuwe woning kopen uit 1956 waar de groepenkast uitgebreid dient te worden. Deze is oud en heeft te weinig groepen. Hoe duur is het plaatsen van een nieuwe groepenkast (8-10 groepen) ?

Aansluiten van een 2fasen stopcontact, ...

Aansluiten van een 2fasen stopcontact, en draad van keuken naar zekeringskast. tbv inductiekookplaat 7.2 kW. Volledig nieuwe aansluiting. niet in oude leiding trekken. (wordt later weggewerkt achter plafond en muur) overbruggen ongeveer 8 meter.

hanglamp monteren, verlichting in ...

hanglamp monteren, verlichting in badkamer repareren