Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verlichting monteren:

Verlichting monteren

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.
Onze klant uit Zaltbommel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlichting monteren uit heel Nederland:

Badkamer spiegel mee verlichting en douche kit vernieuwen

Ik wil een badkamer spiegel met verlichting laten monteren oude laten afvoeren en drie kit randen vernieuwen.

Badkamer betegelen/meubelen monteren

Klus 1: we willen graag de aangekochte tegels over de huidige tegels heen laten betegelen in onze kleine badkamer; tot aan het plafond, deels om het ligbad heen (zie foto's). Wij hebben ongeveer 16 m2 tegels besteld en de badkamer is wat kleiner. Klus 2: vervolgens zouden we ook een nieuwe wastafel, wastafelkastje onder wastafel, spiegelkastje, verlichting, douchekop+stang, handdoek rekken willen laten monteren. We verwachten alle materialen in huis te hebben rond 22 december (of misschien eerder). Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, eventueel in Kerstvakantie, of januari.

Verlaagde plafond en kastplanken monteren

In onze woning zijn een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer van 5 bij 7 meter willen wij een verlaagd plafond laten maken, inclusief spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische openhaard laten inbouwen. Het meubel zal 2,50 meter hoog en 2,50 meter breed moeten worden; -Op zolder hebben wij een inloopkast gemaakt van 4 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog. Echter dient het interieur van de kast nog gerealiseerd te worden.

Dimmer voor de verlichting monteren

Ik wil een dimmer monteren voor de verlichting in de huiskamer. Ik heb de dimmer al aangeschaft.

Portiekverlichting repareren

Onze portiek verlichting is kapot. Toen de lamp werd aangedraaid deed ie het een nacht maar daarna niet meer. Oorspronkelijk werd het verzorgd door lichtservice, maar die heeft een aantal jaren geleden het contract opgezegd, omdat er te weinig aansluitingen waren en er een keer iets fout was gegaan met de betaling. Het is een portiek waar 4 huizen aan grenzen. Graag zouden we led verlichting met bewegingssensor voor het hele portiek laten monteren.

Verlichting onder keukenkastjes monteren

Het gaat om Bruynzeel keuken uit 2004. Verlichting (12 volt) werkt prima, maar 1 dimmer moet vervangen worden door een vergelijkbare platte dimmer en 1 lampje van deze 4 dimmers werkt niet meer. Ook ben ik geïnteresseerd in prijsopgave vervanging alle 4 spotjes door led-spotjes. Optioneel: Ophangen 2e lamp en aansluiting boven eettafel in woonkamer.

Sanitair in de badkamer installeren en verlichting monteren

Over enkele weken ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar een aantal klussen laten verzorgen. Ik heb foto's en informatie in bijgevoegd document gezet. Ik wil graag uw gedetailleerde offerte ontvangen voor de volgende onderdelen: 1) een Plieger duoblok compact plaatsen in de badkamer 2) een badkamermeubel monteren van 60 tot 90 cm breed en aansluiten op de afvoer en waterleiding 3) een 120 cm brede spiegel monteren in de badkamer 4) in de woonkamer en badkamer Philips Quatrospot Dyna Led verlichting monteren Ik wil de klus graag laten verzorgen in de 3e week van december of de 3e week van januari. Ik zal zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil graag diverse montageklussen laten verzorgen in mijn badkamer. Ik heb een nieuwe douchedeur en een spiegelkastje met verlichting besteld bij Praxis en die zullen binnenkort geleverd worden. Verder heb ik een douchekraan gekocht. Zodra alle spullen binnen zijn, laat ik die graag monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Verlichte spiegel en badwand monteren

Ik wil een spiegel met verlichting ophangen/monteren. En ook wil ik een badwand monteren

Badkamermeubel Aquaplus plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma het badkamermeubel Aquaplus te gaan kopen. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van mijn oude wastafel en monteren van dat badkamermeubel, zonder aansluiten van de verlichting.

Partners

Partners van Casius