Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zaltbommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zaltbommel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zaltbommel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zaltbommel of directe omgeving.

155 klanten uit Zaltbommel bevelen een bij Casius in Zaltbommel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zaltbommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zaltbommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zaltbommel:

Tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox

In onze garage hebben we een elektra aansluiting van de buren. Omdat we nu 2 elektrische fietsen hebben gekocht willen we graag een tussen meter plaatsen. Graag een offerte.

Meterkast aanpassen voor perilex stekker

Graag een prijsopgaaf voor de aanpassing van de meterkast voor koken op een inductiekookplaat met een perilex stekker. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is minder dan een meter, ook is er geen kruipruimte aanwezig.

Kabel trekken

We zijn een net geopende Sushirestaurant en we willen gebruik maken van tablets. Hiervoor moet er accespoint worden gemaakt in de plafond vanuit de patch kabels aanleggen voor de accesspoints in het plafond. De kabels moeten vanuit de patch kast naar het plafond op iedere verdieping plus overloop. (In totaal 3 verdiepingen, begane grond + eerste verdieping is restaurant 2e verdieping ligt de patch kast.

Stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast en ordening bekabeling/ bedrading en wandcontactdozen in meterkast gaan realiseren.

5 lampen ophangen

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.

Elektra laten aanpassen

Ik heb een kappersbedrijf en ik heb ook 1 zonnebank, maar ik heb 1 fase in mijn meterkast, is dat genoeg? Of moet ik 3 fase hebben? Als het er 3 moeten zijn wil ik dit graag uit laten voeren.

Leidingen en stopcontacten infrezen en aansluiten

Voordat over 3 weken onze woonkamer gestuukt gaat worden, willen we graag wat elektra-leidingen en 5 stopcontacten in de muren laten frezen en laten aansluiten. Het gaat om muren van beton en van kalkzandsteen. We nodigen bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben graag uit om even te komen kijken en een prijsindicatie te geven.

Aarde laten slaan

In onze woning uit de jaren '60 willen wij de elektra laten aarden.

COAX-kabels aanbrengen

Ik wil een coaxkabel laten trekken van de kast bij de voordeur (waar de ADSL binnenkomt) tot aan de werkkamer bij de tuin achter. Dat is ongeveer 13 meter. Advies over de lengte en of er versterker nodig is. Tevens wil ik mijn wifi router op een meer centrale plek in het huis hebben zodat de apparaten op de eerste en tweede verdieping sneller contact kunnen krijgen. Huis uit de jaren 1970 en er liggen geen goten.

Draden verlichting in muur verwerken

Bij deze onze aanvraag: Wij willen bedrading van (nog aan te schaffen) muurverlichting door de muur naar een stroompunt laten lopen. Graag (via een buis?) de mogelijkheid creëren om de bedrading onzichtbaar naar het stroompunt te laten lopen. Het gaat om 4 punten aan een lange muur (stroompunten onder de verlichtingspunten) en 2 punten aan een korte muur (stroompunt koppelen aan ander stroompunt). Per muur graag de verlichting met een dimmer te bedienen. Zaterdag 12 november komt de stukadoor. We willen deze klus dus graag voor zaterdag (indien mogelijk dinsdag maar woensdag of vrijdag kan ook) afgerond hebben. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Kleine verbouwing is uitgevoerd na ...

Kleine verbouwing is uitgevoerd na verhuizing in 2005 naar andere woning (gebouwd in 1997). Heb nu beter inzicht in het gebruik en zie dat elektrische aanpassingen nodig zijn zoals: (1) nieuw te leggen bedrading/schakelaars in als kantoorruimte gebruikte kamer; (2) in twee slaapkamers zijn te weinig stopcontacten; (3) buitenlamp tuin nog te monteren; (4) dimbare verlichting in keuken aan te passen; (5) tv/radio kabel naar zolder doortrekken vanaf meterkast e.d.