Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen meterkast:

Verplaatsen meterkast

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de meterkast kan verplaatsen vanaf de voordeur naar de kelder 2 meter verderop.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen meterkast uit heel Nederland:

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met 3 verplaatsen en aantal groepen uitbreiden. Ik wil weten wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde van het huis realiseren met een badkamer

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren en hierin een ruimte voor een douche creëren. Dit willen we alleen wanneer we de meterkast verplaatsen, anders hoeft dat niet. Graag horen wij of dit mogelijk is en of wij hier een prijs indicatie voor kunnen krijgen. De aanbouw zou 2,5 x 5,80 meter worden en daar is geen vergunning voor nodig. Fundering ontvangen we graag advies over. We willen een complete oplevering. Schilderen en vloer leggen doen we zelf, stucen hoeft niet, elektra graag wel. Ik begreep dat een aluminium constructie ook mogelijk is, klopt dit? We willen graag het goedkoopste model dat u heeft.

Meterkast 4 meter verplaatsen

Wij zouden graag willen weten hoeveel het zou kosten om een bestaande meterkast 4 a 5 meter te verplaatsen.

Verplaatsen en upgraden van meterkast

Wij zijn verhuisd van Leiden naar Berkel en Rodenrijs. Ik wil de huidige meterkast laten verplaatsen, (zie bijlage) en upgraden. Bijgevoegde plattegrond geeft de huidige situatie en de nieuwe situatie weer in het Rood vwb meterkast. Tevens dient de meterkast ge-upgrade te worden zodat er een kookgroep komt voor Inductie/Combioven Aansluitwaarde 14,4 kwh. Ik heb nog geen perilex aansluiting. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt ongeveer 4 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Vervangen electra

Gehele elektra vervangen in de woning, ook meterkast verplaatsen en tevens uitbreiden van het aantal groepen. Oppervlakte niet bekend, gaat om 3 verdiepingen.

Meterkast en gasmeter verplaatsen, inclusief groepen uitbreiden

De meterkast verplaatsen en elektra groepen uitbreiden. Ook de gasmeter moet mee worden verplaatst.

Verplaatsen van de meterkast

Wij willen de meterkast verplaatsen. Op de huidige plek midden in de woonkamer moet deze weg en op een andere plek een nieuwe bouwen. En uiteraard moet de boel dan omgelegd worden.

Aanbouw woning plus verbouwing huis

Het gaat om meerdere opdrachten. De eerste opdracht zou gaan om het realiseren van een uitbouw van 24 m2 bij de woning. Hierin komt badkamer (2.40 m bij 3.60 m) en een slaapkamer (3.60 m bij 3.60 m). Er is een meldplicht. Graag oplevering compleet. De constructie van hout en er is een betonnen fundering nodig. Tevens moet de huidige woning worden gerenoveerd inclusief verplaatsen wanden. Er gaan 2/3 muurtjes uit (kunnen wij zelf doen). Er moeten 2 muurtjes van 3.60 m breed geplaatst worden. Daarnaast wordt de oude keuken gesloopt (kunnen wij zelf doen). Hier moet een nieuwe keuken in. Graag mogelijkheid om inductie te koken, dus een perilex stopcontact en wellicht ook een paar nieuwe groepen in de meterkast (als dit nodig is). Graag zouden wij ook de leidingen laten omleggen, we weten nog niet hoe deze omgelegd moeten worden, dit ligt aan de nieuwe keuken. Graag zouden wij ook een nieuwe vloerverwarming willen hebben. Er ligt een betonnen fundering met nu laminaat erop. Laminaat halen we zelf weg. De vloerverwarming moet onder een houten vloer kunnen die wij graag zouden laten leggen. Als laatste zouden wij ook graag een nieuw plafond erin willen hebben. Het plafond is in totaal 10.60 bij 6 m.

Vervangen van oude meterkast en verplaatsen

Wij hebben een oude meterkast en willen die graag vernieuwen naar de nieuwe norm. Nu vragen we ons af wat dit ongeveer gaat kosten? Dus een nieuwe meterkast met min 8 groepen. Aardlek schakelaar en hoofdschakelaar. Ook zouden wij willen weten wat het ongeveer kost als we deze willen verplaatsen naar een andere plek? Laat het ons weten we zijn erg benieuwd.

Meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast verplaatst hebben van de woonkamer naar het washok. Dat is ongeveer 10 tot 12 meter

Partners

Partners van Casius