Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen meterkast:

Verplaatsen meterkast

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de meterkast kan verplaatsen vanaf de voordeur naar de kelder 2 meter verderop.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen meterkast uit heel Nederland:

Verplaatsen meterkast

Ik zoek een vakman voor het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. Is dit mogelijk?

Meterkast verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, daarnaast ook de gas en elektriciteit. Het zal gaan om ongeveer 1 of 2 meter.

Glasvezel kast verplaatsen

Ik wil het kastje waar de glasvezel binnenkomt verplaatsen van de garage naar de meterkast. Afstand is ongeveer 5 meter en plafond ligt open dus kabel kan makkelijk worden getrokken. Voorbereiding met leidingwerk voor het trekken van de kabel naar de meterkast zal reeds zijn gedaan.

Meterkast verplaatsen en nieuwe groepenkast

Meterkast moet 30 cm verplaatsen en er moet een nieuwe groepenkast komen voor met name zonnepanelen, zonneboiler, inductiefornuis en elektrische oven.

Extra groep aanbrengen voor inductiekoken

Graag een offerte voor het aanleggen van een extra groep t.b.v. inductiekoken. Het aanleggen van perilex stekker, het plaatsen van 1 extra stopcontact in de muur en het verplaatsen van 1 stopcontact in de muur. werkzaamheden zouden moeten plaats vinden in week 14, afstand van meterkast naar kookplaat is ongeveer 1 meter. Ik beschik nog niet over een perilex stekker.

Verplaatsen meterkast

Ik zoek een vakman voor het verplaatsen van de gehele meterkast (max 3 meter).

Verplaatsen meterkast

Ik wil mijn huidige meterkast verwijderen en 2 meter verderop een nieuwe meterkast laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Glasvezel aansluiting verplaatsen

Ik wil graag mijn glasvezelaansluiting verplaatsten naar de meterkast. Hij komt nu uit in de woonkamer, dit 8 meter afstand ongeveer.

Verplaatsen meterkast

Mijn meterkast zit nu naast de deur tussen de gang en woonkamer. In de gang. Wil hem verplaatsen naast de voordeur aan de andere kant van de gang.

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.