Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Wijchen of directe omgeving.

362 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wijchen:

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Meterkast heeft beschikking over 3 aansluitingen van 25 amp. Het kan zijn dat er nog een perilexstekker gelegd moet worden naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 4 a meter. Kruipruimte is waarschijnlijk wel aanwezig.

3x25a Aansluiten

Het is de bedoeling dat mijn kast wordt aangepast, huidige 1fase aanpassen naar 3x25A + Krachtstroom stekker.

Verplaatsen meterkast

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de meterkast kan verplaatsen vanaf de voordeur naar de kelder 2 meter verderop.

Vervanging meterkast en toevoegen aarde draad

Op 8 mei krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Omdat dit een oudere woning is (1971) wil ik een aantal aanpassingen doorvoeren: - Vervangen van meterkast (voor huidige situatie 8 groepen) - Aardlekschakelaar nu niet aanwezig > moet nog geplaatst worden - Hoofdzekeringskast voorzien van zekering - Aardklemmen op gas en waterleidingen - Uitbreiden aarde draad richting stopcontacten

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Advies of de elektrische installatie voldoende naar norm geaard is eventueel laten slaan van een aardpen en aansluiten op de meterkast.

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Ik wil krachtstroom realiseren in een bestaande meterkast. Momenteel heb ik 2 groepen met nog een aantal (3) niet toegewezen om wellicht krachtstroom te maken. Moet de bestaande groep(en) worden aangepast om een extra groep te realiseren?

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij die mijn meterkast kan vernieuwen en uitbreiden van 5 groepen naar 10 groepen. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Intercom vervangen van vijf bovenwoningen

Telecommunicatie systeem voor 5 woningen 49A,49B,49C,49D,49E. Ik ben op zoek naar een vervangend systeem jaren 80 Ritto 6430 . - Systeem via 16 aderige ±1 mm2 aangesloten bij de poort t.b.v. 5 bovenwoningen. - Functie systeem was aanbellen - Telecom en deur/poort opener - Unit/woning bovenaansluiting 5 aders inclusief voeding. Vervangend systeem zonder vervangen kabels:Functies: - Telecomcommunicatie - Deur Bel functie - Video communicatie (optie) - Deur/poort open

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil een inductie fornuis kopen en wil hem laten aansluiten. Ik weet niet of mijn schakelaar is geschikt voor Perilex aansluiting. Foto's in bijlage (Schakelaar, meterkast ). Mijn stopcontact in de keuken is 5-7 meter aafstand van de schakelaar. Graag hoor ik een offerte met de prijzen over de mogelijkheden om fornuis aan te sluiten. Moet mijn schakelaar vervangen worden? Kosten? Hoe land zou het duren? Ik wil graag een gedetailleerde offerte ontvangen.

Hoog stroomverbruik door laten meten

Verbruik van al ons apparatuur doormeten en hierover adviseren.

Glasvezel aansluiting verplaatsen

Ik wil een aansluiting overbouwen in een andere buitenopstelling kast (besturing centrumafsluiters Gemeente Wijchen)

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik zou graag diverse stroom punten in me tuin willen er ligt al een grond kabel vanaf daar moeten 3 dubbele stopcontacten komen ook lig er een verdeel blok in de tuin het is alleen nog niet aangesloten op de meterkast ik kan zelf de grond geulen graven op de diepte

Elektra aanpassen voor een inductiekookplaat

Wij willen graag een inductiekookplaat aanschaffen. Er is nog geen krachtstroom in de keuken. Ik ga er vanuit dat er krachtstroom in ons appartement kan worden aangelegd. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen. De afstand van de meterkast naar de keuken is hemelsbreed ongeveer 10 meter. Op de plek achter de keukenkast, onder het blad is reeds een ' normaal' stopcontact aanwezig.

Kortsluiting in een oven repareren

Mijn oven maakt kortsluiting als ik hem aanzet. Hij gaat ook niet meer automatisch aan als je de temperatuur instelt. In plaats daarvan moet ik het licht knopje erbij aanzetten. De oven is aangesloten op een aparte groep.

Meterkast verplaatsen naar de hal

We zijn ons oude huis aan het verbouwen en moet de meterkast verplaatst worden. De meterkast moet in de hal komen. De stroommeter zit nu ook al in de hal maar dan in precies de andere hoek. De gas aansluiting zit aardig goed en hoeft niet veel verplaatst te worden. Het water komt nu binnen in de kelder en hoeft niet perse verplaatst te worden, zou natuurlijk wel handig zijn om alles bij elkaar te hebben. Het is een heel oud huis. Wat zou dat zo'n beetje gaan kosten, zijn alles nog aan het uitzoeken.

Meterkast vervangen

De oude meterkast laten vervangen voor een nieuwe kast. Op dit moment hebben wij 4 groepen met porseleinen stoppen is nog een oude groepenkast met stoppen. Voor zover wij weten is dit voor nu voldoende.

380 Volt in huis aansluiten

Extra groep in de meterkast ivm airco aansluiten of is het ook mogelijk als we 380 aansluiten om stroom via de stopcontacten of lichtpunt te pakken. P.s. liever via mail reactie.

5-polige stekker op een fornuis aansluiten

Voor een elektrisch fornuis moet een 5-polige stekker aangesloten worden.

Elektra vervangen en groepenkast uitbreiden

Graag zouden we een indicatie van de kosten willen met betrekking tot een verbouwing van een woning met drie woonlagen; begane grond, 1e verdieping en zolder. De kosten mogen betrekking hebben op: - Het vervangen van de bestaande bedrading, inclusief aarde-draad daar deze nu ontbreekt. - Uitbreiding groepen in meterkast.

Verlichtingsplan

Met spoed. Dansschool nieuw verlichtingsplan aanleggen.

Wij zijn op zoek naar een elektricien / ...

Wij zijn op zoek naar een elektricien / vakman die op korte termijn enkele lichtpunten in onze tuin kan aansluiten tegen een scherpe prijs ivm budget. Kabels liggen al in de tuin.

Gezien onze zonnepanelen niet door NUON ...

Gezien onze zonnepanelen niet door NUON zijn herstelt omdat de hertselactie in de periode dat wij ons huis hebben gekocht is geïnventariseerd. uiteindelijk hebben we alleen een doe het zelf pakket voor de ombouw ontvangen. Het pakket dat wij van NUON hebben ontvangen bevat de volgende materialen: - Soladin 600 omvormer - 2x15m PV kabel met connectoren - 1x10m PV kabel - Kleinmateriaal (wartels, kabelschoentjes) - handleiding De 4 PV panelen zijn op het dak op een montage frame gemonteerd en het dak is middels een Velux dakraam bereikbaar. WCD op zolder is een speciale groep en de Soladin omvormer is al opgehangen.

In ons bedrijf hangen ong. 550 tl lampen ...

In ons bedrijf hangen ong. 550 tl lampen die vervangen moeten worden. De lampen etc hebben wij, alleen geen mensen die de lampen kunnen verwisselen. Daarom zijn we op zoek naar een klusbedrijf die dit voor ons kan verzorgen.

Graag willen wij een electricien ...

Graag willen wij een electricien gebruiken voor diverse werkzaamheden aan de badkamer. Momenteel hebben wij enkel licht boven onze spiegel. Na de verbouwing willen wij spotjes aan het plafond (met dimmer), een stopcontact en lamp boven de wastafelspiegel en een aansluiting voor een whirlpool bij het bad. Een electricien kan ons helpen met het doortrekken van de nodige leidingen