Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor hoofdschakelaar plaatsen:

Hoofdschakelaar plaatsen

Graag willen wij een hoofdschakelaar in de groepenkast (zie foto) laten plaatsen door een elektricien met zegelrecht ivm plaatsing zonnepanelen. Wij zien uw offertes graag tegemoet.
Onze klant uit Westervoort (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoofdschakelaar plaatsen uit heel Nederland:

Vervangen groepenkast

Wegnemen bestaande 1 fase groepenkast(en) Att Geen hoofdschakelaar Thans 9 groepen plus een zonnepaneel groep in gebruik Plaatsen nieuwe groepenkast 3 fase.

Hoofdschakelaar in de meterkast plaatsen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast. Graag een offerte.

Plaatsen hoofdschakelaar

Ik ben op zoek naar een elektricien die een hoofdschakelaar kan plaatsen ten behoeve van later te plaatsen zonnepanelen. Betreft alleen het plaatsen van de hoofdschakelaar, aansluiting en panelen wordt geregeld.

Extra hoofdschakelaar plaatsen ivm aansluiting zonnepanelen

mijn 1 fase meterkast wordt 3 fase. De netwerkbeheerder vraagt me een andere (4 polig) hoofdschakelaar te plaatsen en de meterkast voor te bereiden voor 3x25A

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast. Graag offerte.

Plaatsen hoofdschakelaar

In verband met een aanvraag van een 3 fase aansluiting moet een hoofdschakelaar in de meterkast aanwezig zijn. Daarom wil ik graag een prijsopgave voor plaatsing van een hoofdschakelaar in mijn bestaande meterkast.

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Ik wil een hoofdschakelaar plaatsen met verzegeling (Zie bijlage). Is dit mogelijk? Ik hoor graag van u.

Hoofdschakelaar groepenkast aanbrengen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen is het noodzakelijk dat de groepenkast een hoofdschakelaar heeft. Deze wil ik laten plaatsen.

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast (onverzegeld) ivm veiligheid van de monteurs. Graag offerte vooraf.

3 fase aansluiting meterkast ivm koken op inductie

Ik wil graag een 3 fase aansluiting op de meterkast laten plaatsen. Ook wil ik de hoofdschakelaar vervangen in de groepen kast. op 20 maart komt het nuts bedrijf deze aansluiten. Kan ik hier voor die tijd een offerte voor ontvangen? ik hoor het graag!

Partners

Partners van Casius