Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Westervoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Westervoort heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Westervoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Westervoort of directe omgeving.

269 klanten uit Westervoort bevelen een bij Casius in Westervoort aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Westervoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Westervoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Westervoort:

Bijplaatsen groep in meterkast

Ik ben een kamer op zolder aan het maken en moet daar nog electra aanleggen. Nu heb ik daar een lege verdeeldoos gevonden die uitkomt in de meterkast. Dus is mijn vraag wat het kost om een groep bij te plaatsen.

Hoofdschakelaar plaatsen

Graag willen wij een hoofdschakelaar in de groepenkast (zie foto) laten plaatsen door een elektricien met zegelrecht ivm plaatsing zonnepanelen. Wij zien uw offertes graag tegemoet.

Stoppenkast vervangen

Momenteel hebben wij een verouderde stoppenkast die wij graag willen vervangen. Kunt u voor mij een passende offerte maken?

Groepenkast vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met inductie kookplaat dient de meterkast te worden aangepast of vervangen.

Elektra uitbreiden voor een spa

Omschrijving overgenomen van specificaties van de spa: 2x 230 Volt B16 of C16 amp: 2× fase, 2× nul en aarde (het moet over 1 aardlek). De verwarming blijft verwarmen als de pompen aanstaan. Er zijn nu zes groepen.

Extra groep aanmaken voor boiler in de keuken

Ik wil een keukenboiler plaatsen. Hiervoor moet een extra groep geplaatst worden in de groepenkast, anders slaan de stoppen eruit. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Inductie kookplaat aansluiten

We hebben een nieuwe inductie kookplaat die aangesloten moet worden. Dit is ter vervanging van de oude dus het stopcontact is al aanwezig. Oude stekker heeft 5 draden en nieuw kookplaat werkt met 4 draden.

Aparte groep aanleggen

Ik wil graag een extra groepenkast laten installeren voor 3 x 16A automaten.

Meterkast aanpassen voor een elektrische fornuis

Ik wil een elektrische fornuis kopen, echter heb ik daar nog niet de juiste meterkast voor. Ik heb op dit moment een 2 fase aansluiting en ik wil graag een driefasen spanning laten aanleggen. Graag advies betreffend de mogelijkheden en de daarbij horende kosten.

Aardpen slaan bij een bedrijfsruimte

We gaan een bestaand pand huren van 15 jaar oud waar geen aardpen te vinden is. Daarom willen wij graag op de zeer korte termijn een nieuwe aardpen laten slaan.

Spanningsvariatie meten en loggen

Ik heb sinds 2013 grote problemen met een ATAG Q385C CV ketel. De stuurprocessor van de ketel gaat kapot en moet vervangen worden. ATAG stelt dat ik teveel spanningsvariatie heb in mijn elektriciteitsnetwerk. Ik wil de eventuele oorzaak van de spanningsvariatie graag weten. Er moet dus spanningsvariatie gemeten worden en gelogd worden gedurende een bepaalde tijd en uitgezocht worden of de oorzaak bij mij ligt of dat het probleem ligt bij Liander.

Stoppenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de stoppenkast en het uitbreiden hiervan. Wij hebben nu 4 stoppen en dit dienen er 8 te worden waarvan 1 voor het inductie koken. Op dit moment hebben wij geen aardlekschakelaar.

TV-bekabeling monteren en installeren

Ik wil mijn huidige bekabeling naar de tv in de woonkamer en de tv in de slaapkamer vervangen, omdat de beeldkwaliteit niet constant is. Er is een signaalversterker aanwezig.

Check installatie

Graag wil ik de elektra in huis laten controleren door een erkende installateur en laten updaten (als dat nodig blijkt). Echter dienen er geen "onnodige" reparaties plaats te vinden. Aardlek moet ook gecontroleerd worden. Op 1 kamer is de bedrading niet geheel in orde, er ligt een te lichte kabel. Ik zoek een gecertificeerd elektricien.

Verleggen van elektrische leidingen

Het verleggen van elektrische leidingen in de keuken inclusief perilex.

Omschakelaar

Leveren, plaatsen en monteren van een 3 standen omschakelaar tbv noodstroom in woonhuis.

Storing in de groepenkast

Storing in de groepenkast

Diverse stroom aanleg buiten. Plaatsen ...

Diverse stroom aanleg buiten. Plaatsen en aansluiten 4 buitenlampen. Plaatsen en aansluiten van 4 spatwaterdichte stopcontacten. Plaatsen en aansluiten spatwaterdichte lichtschakelaar. Plaatsen van een opbouwstopcontact t.b.v. garagedeurmotor. Plaatsen van een dubbel stopcontact t.b.v. vriezer. Kabel reeds aanwezig in de grond.

Wij hebben een vide op de eerste ...

Wij hebben een vide op de eerste verdieping waar een ruimte komt met een LCD televisie en een bureau met PC. Daarnaast hebben wij een slaapkamer op dezelfde verdieping waar twee PC's komen te staan. Deze ruimtes hebben nu ongeaarde stopcontacten. Wij willen graag geaarde stopcontacten creëeren in deze ruimtes.