Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra voor inductiekoken aanleggen:

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra voor inductiekoken aanleggen uit heel Nederland:

Vervangen en uitbreiden elektra in jaren 30 woning

Ik wil graag alle elektra kabels en groepenkast vervangen van een jaren 30 huis, inclusief verwijderen van metalen buizen. De groepenkast moet aangepast worden voor bv inductiekoken etc.

Vervangen van elektra in de gehele woning

Electra in gehele woning vervangen. Vervangen van de stoppenkast door een nieuwe (12 groepen en 3 fase). Inclusief voorbereiding voor inductiekoken, elektrische laadpaal en zonnepanelen. Huis uit 1950 met vloeroppervlak van 160. Begane grond (hal, woonkamer keuken en uitbouw) voorzien van dubbele stopcontacten (20x) en lichtpunten (8x). 1e verdieping (3 slaapkamers en een badkamer) voorzien van dubbele stopcontacten (13x) en lichtpunten (5x). Zolder (3 slaapkamers) voorzien van dubbele stopcontacten (8x) en lichtpunten (5x). Het werk is inclusief geheel nieuwe leidingen leggen (huis wordt bijna geheel gestript).

Van 1 fase naar 3 fase elektra voor inductiekoken

Ik heb een 1 fase (25A 5,7KW) HAGER groepenkast met 5 groepen en 2 x aardlek (3 om 2) en wil naar inductie koken uitbreiden. Dit vereist een uitbreiding naar 3 fase en het monteren van een hoofdschakelaar en een kookgroep 2 x 230V in de bestaande HAGER groepenkast uit 1998. De Perilex aansluiting van de meterkast naar de keuken is al aanwezig. (1 x geel/groen 2 x bruin en 2 x blauw).

L-vorm keuken slopen en afvoeren

Het slopen van de huidige L-keuken (2.70 bij 2.60), afsluiten gas, een extra elektra groep aanmaken voor inductiekoken. Inclusief de wandtegels verwijderen (een strook van 0.60 meter hoog boven beide delen van het keukenblad (2 x 2 meter lengte). Daarna de muur glad stuken. Al het puin afvoeren. Eind januari krijg ik de sleutel van de woning.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Extra groep in stoppenkast in verband met de aanschaf van een inductie kookplaat.

3-fasen aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Wij willen overstappen op koken op inductie en hebben daarvoor een 3-fasen aansluiting nodig. Graag ontvang ik een offerte voor de benodigde aanpassingen aan de elektra.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Ik overweeg een overstap te maken naar inductiekoken. Daarvoor moet mijn groepenkast worden aangepast en voorzien worden van krachtstroom. Er is een kabel van maximaal 10 meter nodig, via de kruipruimte naar de keuken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Elektra uitbreiden voor inductiekoken

Ik blijk maar 1 ipv 3 ampere te hebben en volgende week maandag wordt de nieuwe keuken geplaatst met een inductieplaat. Ik weet niet of dit iets voor Stedin is of dat jullie ook zouden kunnen helpen.

Elektra aanpassen voor nieuwe keuken

Ik wil binnenkort een nieuwe keuken gaan plaatsen en ben nu alle kosten aan het berekenen. Er moet vooraf ook elektra worden aangepast. Het gaat om het verplaatsen van diverse stopcontacten en de schakelaar voor het centrale afzuigsysteem. Verder moet er elektra worden verplaatst voor inductiekoken en 2 dubbele stopcontacten. Er is al een tekening voor de nieuwe situatie gemaakt. Ik bespreek die hier graag even en ontvang daarna uw prijsindicatie.

Elektra aanleggen voor inductiekoken

Wij gaan op inductie koken en daarvoor wil ik een elektra-aansluiting laten maken vanaf onze meterkast naar de keuken. Er is een droge kruipruimte aanwezig. De afstand bedraagt ongeveer 5 meter. Ik heb nog vrije groepen in de groepenkast, die kunnen worden gebruikt voor het maken van de benodigde kookgroep. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Partners

Partners van Casius