Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra voor inductiekoken aanleggen:

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra voor inductiekoken aanleggen uit heel Nederland:

L-vorm keuken slopen en afvoeren

Het slopen van de huidige L-keuken (2.70 bij 2.60), afsluiten gas, een extra elektra groep aanmaken voor inductiekoken. Inclusief de wandtegels verwijderen (een strook van 0.60 meter hoog boven beide delen van het keukenblad (2 x 2 meter lengte). Daarna de muur glad stuken. Al het puin afvoeren. Eind januari krijg ik de sleutel van de woning.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Extra groep in stoppenkast in verband met de aanschaf van een inductie kookplaat.

3-fasen aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Wij willen overstappen op koken op inductie en hebben daarvoor een 3-fasen aansluiting nodig. Graag ontvang ik een offerte voor de benodigde aanpassingen aan de elektra.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Ik overweeg een overstap te maken naar inductiekoken. Daarvoor moet mijn groepenkast worden aangepast en voorzien worden van krachtstroom. Er is een kabel van maximaal 10 meter nodig, via de kruipruimte naar de keuken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Elektra uitbreiden voor inductiekoken

Ik blijk maar 1 ipv 3 ampere te hebben en volgende week maandag wordt de nieuwe keuken geplaatst met een inductieplaat. Ik weet niet of dit iets voor Stedin is of dat jullie ook zouden kunnen helpen.

Elektra aanpassen voor nieuwe keuken

Ik wil binnenkort een nieuwe keuken gaan plaatsen en ben nu alle kosten aan het berekenen. Er moet vooraf ook elektra worden aangepast. Het gaat om het verplaatsen van diverse stopcontacten en de schakelaar voor het centrale afzuigsysteem. Verder moet er elektra worden verplaatst voor inductiekoken en 2 dubbele stopcontacten. Er is al een tekening voor de nieuwe situatie gemaakt. Ik bespreek die hier graag even en ontvang daarna uw prijsindicatie.

Elektra aanleggen voor inductiekoken

Wij gaan op inductie koken en daarvoor wil ik een elektra-aansluiting laten maken vanaf onze meterkast naar de keuken. Er is een droge kruipruimte aanwezig. De afstand bedraagt ongeveer 5 meter. Ik heb nog vrije groepen in de groepenkast, die kunnen worden gebruikt voor het maken van de benodigde kookgroep. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Elektra in keuken aanpassen

Wij krijgen in week 12 een nieuwe keuken en voor die tijd moeten er enkele aanpassingen aan het elektra worden verzorgd. In de meterkast moet een groep worden bijgeplaatst voor inductiekoken. Er moeten leidingen voor twee stopcontacten worden ingefreesd. Verder moet er een dimmer voor spotjes worden geplaatst en een stopcontact voor de vaatwasser, koelkast en combi-oven. Wij bespreken de situatie graag hier ter plaatse even en ontvangen een offerte.

Elektra voor inductiekoken aanleggen

Ik wil de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat met minimaal 7500 watt. Wat gaat mij de benodigde elektra-installatie kosten? De afstand tussen de meterkast en de keuken is 3 tot 5 meter. Graag prijsindicatie per email.

De oude keuken moet gesloopt, een ...

De oude keuken moet gesloopt, een perilex aansluiting en misschien een groep in de meterkast erbij ivm inductiekoken. electra nieuwe contactdozen ivm div inbouwapparatuur teweten: vaatwasser, koeldiepvriescombinatie, wandschouwkap, combimagnetron. Er moet een verwarmingsradiator verplaatst worden. Het tegelwerk tussen de kastjes. elektra tbv 3 spotjes onder de kastjes.