Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra aansluiten in betonnen garage:

Elektra aansluiten in betonnen garage

Het betreft een nieuwe elektra aansluiting aan de betonnen garage waarbij een aarding moet komen. Het gaat dus echt alleen om de plaatsing van een aarding voor de elektra van de betonnen garage.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra aansluiten in betonnen garage uit heel Nederland:

Veelzijdige vakman voor loodgieterswerk en elektra

Ik wil een aantal verschillende klussen laten uitvoeren: - De oude keuken demonteren en verplaatsen naar andere ruimte - Keukenvoorbereiding volgens aansluitingsplan met betrekking tot elektra en loodgieterswerk - Plaatsen van extra stopcontacten ter behoeve van het huishoudapparatuur - Elektra werk ter behoeve van nieuwe keuken, onder andere 2 keer 240V aansluiting - Dubbele dimmer leveren en plaatsen - Handdouche op toilet plaatsen - Designradiator in badkamer plaatsen en huidige verplaatsen - Spiegelkast ophangen en aansluiten op elektra.

Casco horecaruimte verbouwen

- Gas aanleggen - Water leidingen aanleggen - Elektra aansluiten - Afvoer aanbrengen inclusief vetput, de riolering ligt hier aan de zijkant van het gebouw op ongeveer een meter diep - Mechanische ventilatie aanbrengen - Klein kantoor van metal stuc met deur en deurpost - Klein keuken met wand tegelwerk en of rvs plaat - Schilderwerk - Bar en balie aan brengen Het gaat om een horecaruimte van 15,5 meter bij 6 meter. De keuken is 6 bij 4 meter. Daar waar de gasaansluiting moet komen is 3,2 meter bij 80 cm. We hebben een systeemplafond, dus koppelen van de bestaande gastoevoer naar boven. We hebben al een bestaande wc.

Elektrische aansluiting voor rolluiken maken

Aansluiten van een elektrische schakelaar op de nieuw geplaatste rolluiken. Materialen zijn aanwezig, kabels liggen er al. Elektra ook aanwezig en in de buurt. Elektra moet aangesloten worden op de schakelaars. Uitvoering het liefst op een vrijdag.

Aanleggen van buitenverlichting

Wat betreft de aansluiting van de elektra in onze tuin hebben we de volgende wensen: - Stopcontacten aanleggen: gewone ‘grijze’ stopcontacten op de muur. - Verlichting van de vijver met tijdsklok en sensorlampen aansluiten. - Vijver pomp: aan/uit middels tijdsklok en afstandsbediening vanuit huis. De tuin is aangelegd en verlichting hebben we zelf ingekocht. Kabels liggen er al, moet alleen aangesloten en geschakeld gaan worden.Aanschaf van bedieningselementen en stopcontacten willen we graag overleggen met de vakman

Gasleiding aanleggen

In de meterkast gasleiding aansluiten en die via de kruipruimte naar de huiskamer leggen, daar zit reeds een gat in de vloer, gas dan aansluiten (kraan ertussen) aan de gashaard, tevens elektra kabel op de zelfde route mee trekken, elektra wordt door mij zelf later aangesloten. Afstand ongeveer 6 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stacaravan aansluiten

Graag onze stacaravan aansluiten, vrijdag 9 of zaterdag 10 februari, op elektra, gasfles, water en afvoer/riolering.

Doorstroomverwarmer installeren voor badkamer en keuken

Ik wil aardgasvrij gaan wonen. Daarvoor wil ik mijn huidige huurgeiser vervangen met de doorstroomverwarmer Clage CEX 11-13,5 KW. (Zie: -cex-u-11-135-kw en de bijlage). Deze doorstroomverwarmer komt wat mij betreft op dezelfde plaats te hangen als de huurgeiser: in 1 van de keukenkastjes boven het aanrecht. Een andere elektricien zal van tevoren de meterkast en elektriciteitsleidingen geschikt maken voor 3x25A 3-fasenstroom, maar zij hebben niet de expertise om de doorstroomverwarmer aan te sluiten. Daarom zoek ik een installateur die de Clage doorstroomverwarmer kan aansluiten bij mij. Dit moet een installateur zijn die zowel met elektra als met water mag en kan werken. Ik wil graag weten wat het kost in verband met de subsidie-aanvraag.

Aarden schakel- en verdeelkast voor verlichting binnenterrein

Op dit moment zijn wij bezig met de uitvoering van een infra project in Geldrop. Hierbij zal binnenkort een schakel- en verdeelkast voor de verlichting van het binnenterrein (eigen terrein) geplaatst gaan worden. Op dit binnenterrein staan namelijk 7 lichtmasten die via de kast van stroom voorzien dienen te worden. In de bijlage zijn de volgende relevante documenten opgenomen: - Bestek inzake de verlichting (post 741310 ter behoeve van de schakel- en verdeelkast); - B01-B – Tekening ter behoeve van openbare verlichting welke op de kast wordt aangesloten; - Richtlijn straatkast (vanuit Enexis). Nu gaat Hurkmans in opdracht van Enexis de aansluiting van de kast op het ‘openbare’ netwerk aansluiten conform onderstaande aansluitgegevens: - EANcode:Elektra 3 x 25 Ampere. Nu geeft Hurkmans aan dat de kast voordat hij daadwerkelijk aangesloten kan worden eerst geaard dient te zijn conform de geldende NEN voorschriften. De eis die hierbij gesteld wordt is dat de kast veilig moet zijn! Inzake het aarde van de kast zouden wij graag z.s.m. (indien mogelijk deze week) een voorstel / offerte tegemoet zien. In deze offerte zien we dan ook graag een helder overzicht van de genomen uitgangspunten/randvoorwaarden, de werkzaamheden en een inzichtelijke kostenonderbouwing. Hopende jullie hiermee voldoende te hebben kunnen informeren. Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn dan hoor ik dit graag. In afwachting van een reactie.

Nieuwe keuken van elektra voorzien

Wij willen allereerst advies over onderstaande items: - Extra groepen plaatsen in verband met de kookplaat - Eventueel nieuwe aardlekschakelaar plaatsen - Twee lichtschakelaars plaatsen, 1 voor de koof (spotjes) 1 voor normale lamp - Genoeg stopcontacten (koelkast, oven, afzuigkap, vaatwasser en kookplaat), en nog een x aantal extra in de keuken - Radiator in de keuken verwijderen en de aansluiting wegwerken - In de voorraadkast een stopcontact en lamp laten aansluiten

Compleet woonhuis laten bouwen

Zie bijgaande bestanden voor ons voorlopige ontwerp. Huis wordt gebouwd in omgeving Eindhoven. De verdieping hoeft in beginsel alleen de verdiepingsvloer te hebben, indelen doen wij zelf. Elektra- en water- en vloerverwarmingsleidingen moeten worden aangelegd, sanitair, keuken aansluiten kunnen we zelf. Er zit deels een vide in aan de achterzijde. Bijlage is voorlopige indeling BG.

Partners

Partners van Casius