Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Velp of directe omgeving.

240 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra geheel pand vervangen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, vervangen electra, vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand, vervangen van electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Velp:

Wandschakelaar vervangen

Ik wil de wandschakelaar vervangen en een stopcontact vervangen. Zie de foto.

Stroom door laten meten

Hoge maandlasten nuon.. toch elk jaar bij betalen

Elektra aansluiten in betonnen garage

Het betreft een nieuwe elektra aansluiting aan de betonnen garage waarbij een aarding moet komen. Het gaat dus echt alleen om de plaatsing van een aarding voor de elektra van de betonnen garage.

Perilex stopcontact aanleggen voor inductie

We willen onze gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Bestaande situatie beoordelen op geschiktheid hiervoor en een offerte maken voor de hiervoor benodigde werkzaamheden. Groepenkast is nieuw (uit 2009).

Lampen ophangen

Ik wil vanuit 1 lichtpunt in het plafond, twee lampen laten ophangen. Het originele lichtpunt moet dan afgedekt worden met een afdekplaatje. De lampen heb ik al in bezit.

Intercominstallatie repareren of vervangen

Intercominstallatie renoveren/vervangen bij een appartementencomplex van 7 appartementen, gebouwd in 1994. Het systeem beschikt over een camera en telefoon maar deze werken niet meer naar behoren, alle camera's geven geen beeld meer en bij sommigen werkt de telefoon ook niet meer.

Vervangen van alle elektra

Indicatie: kosten elektra vervangen voor een nog te kopen jaren '30 huis met een inhoud van 300 m3, woonoppervlak van 95 m2. Apparaten: wasmachine, droogtrommel, elektrische oven.

Meterkast verplaatsen

En watermeter moeten 1 meter verplaatst worden en een kwart slag gedraaid.

Aanleggen extra stopcontact

Het aanleggen van een extra stopcontact in de keuken voor de magnetron. Geen extra groep nodig. En nog wat kleine klusjes als: nakijken van de afzuigkap, trekschakelaar in de douche vervangen en twee lampen in de douche vervangen. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Verleggen/uitbreiden elektra zolder

Na het plaatsen van een dakkapel is de zolder vergroot en moet de elektra uitgebreid worden. Onder andere aanleggen stopcontacten en verleggen elektriciteitskabels.

Nieuwe groepenkast en aanleg contactdozen

In verband met verplaatsing (nieuwe) keuken moeten bestaande aansluitingen verlegd worden en de groepenkast vervangen worden. Groepenkast met 5 of 6 groepen.

Schuur van stroom voorzien

Ik woon op een appartement op de eerste verdieping. Mijn schuur staat buiten op ongeveer 40 meter van mijn huis. Ik wil mijn schuur graag van stroom voorzien. Daarvoor moet waarschijnlijk een grondkabel door de tuin van de buren worden gelegd en een extra groep worden geplaatst. De groepenkast zit in mijn appartement.

Krachtstroom in huis aanleggen

Het aanpassen van de huidige meterkast voor een krachtstroom aansluiting bestemd voor sauna. De huidige meterkast is voorzien van moderne groepenschakelaars en een aardpin en aardlekschakelaar.

Afkoppelen en demonteren bestaande ...

Afkoppelen en demonteren bestaande verdeelkast, leveren en monteren van 1 nw verdeelkast (1 hoofd~ en 2 aardlekschakelaars, en 6 installatieautomaten.) 1 wcd opbouw voor wasmachine en 1 wcd voor droger, beide op aparte groep. Daarbij moet er een meter of 25 aan kabel van de voordeur de gang door, naar de badkamer, dit moet ook weggewerkt worden, dmv kabelgoot.

Wij zijn Stichting De Driestroom en ...

Wij zijn Stichting De Driestroom en hebben een dagcentrum annex winkeltje in Velp waar we onze zelfgemaakte producten verkopen. Er is een kantoortje bij wat erg slecht verlicht is. (alleen een bureaulampje en een hanglamp boven de tafel. ) Ook is er geen/nauwelijks winkelverlichting . Verder willen wij advies over de verlichting op de werkruimte van de clienten. In eerste instantie vragen wij om een offerte voor kantoor en daarnaast een aparte offerte voor de andere ruimtes. U begrijpt dat wij een offerte nodig hebben om een aanvraag bij De Stichting te doen.

Huidige zekeringkast heeft drie groepen. ...

Huidige zekeringkast heeft drie groepen. Deze willen we uitgebreid hebben naar 4 groepen. Dit willen we begin januari gedaan hebben (zo spoedig mogelijk na 30 december 2002)