Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij een vrijstaande garage zodat de aardlek in de garage selectief wordt en de aardlek in de woning niet wordt aangesproken.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan ten behoeve van antennemast

Voor het aardpen van een aluminium zendmast ter beveiliging voor bliksem inslag wil ik graag een aardpen laten slaan. De aardpen komt bij voorkeur naast de mast, dus buiten. Plaatst is goed toegankelijk. De aardpen moet uiteraard gemeten worden zodat ik zeker ben van correcte aarding. (Voorkeur meeting uitslag op papier). Aardlekschakelaar is niet relevant voor deze situatie.

Aarden van de woning

Een aardpen slaan en de aardedraad via een RVS opbouw goot/strip van ongeveer 1 meter het gebouw in ter hoogte van de slaapkamer. De aardedraad via een opbouw goot in de slaapkamer naar de meterkast brengen. In de meterkast dient de gasleiding en meterkast aangesloten worden op de aarding. - Vervangen groepenkast. - Waterleiding badkamer aarden vanaf de meterkast via een goot of boven het plafond. - Centraal aardpunt (CAP) maken onder de CV ketel in de kelder.

Aardpen voor een bouwkast slaan

Op korte termijn wil ik graag een aardpen laten slaan ten behoeve van het aansluiten van een bouwkast aan de nutsvoorzieningen

Aardpen slaan

Voor het aansluiten van de elektrakast bij onze nieuwbouwwoning dient een aardpen te worden geslagen. Het perceel (nu nog weiland) is vrij toegangbaar met auto/vrachtauto. Een klikmelding is reeds gedaan. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Aanbrengen in meterkast hoeft niet.

Slaan aardpen

Ik laat mijn garagebox aansluiten op elektra en er moet een aardpen geslagen worden bij de nieuwe installatie. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten.

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij nieuwe woning

Aardpen slaan en aansluiten in groepenkast

Jaren 30 woning is voorzien van nieuwe groepenkast maar heeft geen aardpen. Graag zie ik een aardpen geslagen worden en een verbinding gemaakt worden naar de groepenkast.

Aardpen laten slaan ivm vervanging waterleiding door Vitenz

Vitenz verwacht van ons dat wij een aardpen voorzien want ze willen de waterleiding vervangen voor kunststof. Zou u een offerte kunnen voorzien voor het slaan van de juiste aardpen en voor het aansluiten van deze op mijn installatie? Het betreft een woonhuis.

Aardpen slaan

Graag zou ik een aardpen laten slaan, ik heb de aarde draad zelf al getrokken naar de meterkast. Graag offerte voor de kosten

aardpen slaan

Een jaar geleden zijn alle waterleidingen in onze straat vervangen door kunststof, dus is de bestaande aardleiding niet meer betrouwbaar. Inpandige aardpen slaan en aansluiten op aanwezige aardleiding/waterleiding. Goed doormeten ook.