Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Tiel of directe omgeving.

397 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, meterkast vervangen, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Tiel:

Ring pro installeren

Ring pro deurbel installeren.

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij een vrijstaande garage zodat de aardlek in de garage selectief wordt en de aardlek in de woning niet wordt aangesproken.

Tuinverlichting aanbrengen

Ik wil tuinverlichting bij bomen en een tuinhuisje aan laten brengen en verlichten. Ik wil graag advies over hoe ik dit het beste aan kan pakken.

Vervangen en uitbreiden elektra

Ik wil de elektra in de hele woning laten vervangen. Vervolgens moet ook de groepenkast uitgebreid worden. Ik zou graag willen weten wat hierbij komt kijken en wat het gaat kosten.

Extra groep laten maken

Extra groep maken in de meterkast

Aardlekschakelaar vervangen

Monteurs die een slimme meter kwamen plaatsen hebben aangegeven dat de aardlekschakelaar niet goed functioneerde en dat deze aan vervanging toe is. Deze wil ik dus laten vervangen.

Contactdoos in meterkast maken

Graag zou ik een prijs ontvangen voor het maken van een wandcontactdoos in de meterkast. Er zit alleen een meterkast en ik heb stroom nodig voor mijn modem.

Uitbreiden van de groepenkast

Wij willen zonnepanelen aanschaffen en hiervoor moet de groepenkast uitgebreid worden met een 32A automaat. Er zit een 35A smeltzekering in de installatie vanuit de netbeheerder. De zonne installatie gaat max 26A gebruiken. Kan de groepenkast uitgebreid worden met alleen een extra 32A automaat ? Moet er ook een andere aardlekschakelaar in voor deze groep of is de standaard voldoende. Alvast bedankt voor u reactie.

400V in de meterkast aanbrengen

Het betreft de verandering van mijn meterkast en de 380 Volt kabel naar de schuur ligt er al. Ik heb aan 25 Ampère genoeg. Aan de bovenkant moeten dus nieuwe stoppen komen.

Elektra aanpassen en uitbreiden

Ik wil een inductiekookplaat gaan plaatsen. Daarvoor moet er elektra worden aangepast. Ik wil ook 2 extra groepen en een aardlekschakelaar laten plaatsen. Er moet in de keuken ook een stopcontact bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Schotel uitrichten

Ik heb mijn schotel verplaatst en nu krijg ik hem niet meer goed. Schotel is aangesloten moet alleen opnieuw worden uitgericht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Extra groepen aanleggen in de groepenkast

Ik wil graag twee extra groepen laten bijplaatsen in onze groepenkast, voor de combi-magnetron en de afwasmachine. Ik heb al moderne aardlekschakelaars. Ik laat de groepenkast hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dimmer in hanglamp repareren

De hanglamp van het merk Massive nummer 40198/XX/10 met 6 lampjes G9 heeft kortsluiting gehad en daardoor is de interne dimmer kapot gegaan. Hierdoor brandt de lamp helemaal niet meer. Graag zou ik prijsopgaaf willen van vervanging van de interne dimmer.

Exra stopcontact plaatsen en leiding trekken

Wij willen 2 extra stopcontacten plaatsen (incl leidingen trekken. ) graag offerte via mail

Intercomsysteem repareren

Intercom installatie repareren, piept en kraakt. Het betreft een aanvraag voor reparatie of vervanging van het intercomsysteem van een VvE van 6 appartementen. Het huidige systeem kraakt en piept en moet wellicht vervangen worden. Het gaat om een systeem met een huistelefoon, zonder camera. Graag uw advies en prijsopgave. Werk is in Tiel.

Intercom laten repareren

De Intercom werkt niet goed bij het openen van de deur. De deur gaat niet open op het moment dat er boven op de knop wordt gedrukt om de deur te openen. Het gaat om een intercomsysteem zonder camera die is aangesloten op 9 appartementen. Alle appartementen hebben last van hetzelfde probleem.

Netwerkkabel van beneden naar boven aanleggen

Ik wil graag een netwerkkabel van vanuit de meterkast naar boven trekken. Er zit al een kabel maar die moet er uit, dat maakt het makkelijker denk ik. Daarnaast wil ik een kabel van de woonkamer naar de meterkast laten trekken, het liefst onder de kruipruimte door. Eventueel via de trapkast zou ook kunnen. De kabel moet nog worden voorzien van connectoren. Al het materiaal is in huis behalve een krimptang.

Knipperende lampen in huis controleren

Ik ben een totale leek op het gebied van elektriciteit. Sinds een week hebben wij last van knipperende lampen door het hele huis heen alle kamers, dus niet op een specifieke groep. Het lijkt alsof het lampenbolletje elk moment stuk kan gaan. De TV en dergelijke heeft er geen last van, het lijkt alsof er minuscule stroom onderbrekingen zijn? Graag maak ik een afspraak om de elektra te controleren.

Perilex stopcontact monteren

Ik wil graag een Perilex stopcontact laten monteren en het stopcontact gereed laten maken voor het gebruik van een elektrische fornuis.

Krachtstroom in een bedrijfspand aanleggen

We huren een bedrijfspand en willen daar een krachtstroom aansluiting laten plaatsen in de meterkast. Vervolgens moet de krachtstroom ook 4 meter doorgetrokken worden.

Groep bijplaatsen in meterkast

Vanwege de aanschaf van een nieuw gasfornuis met aansluitwaarde 5.3 kw, wil ik een extra groep met aardlek laten plaatsen in de meterkast.

UTP-kabel trekken en aansluiten

De telefoonkabel gaat vanuit de meterkast beneden naar een slaapkamer boven. Ik zou deze telefoonkabel graag vervangen door een UTP kabel, reeds in mijn bezit. Ik krijg met geen mogelijkheid beweging in de telefoonkabel. Niet vanaf boven en niet vanuit de meterkast.

Aardpen voor een nieuwe meterkast slaan

Een aardpen slaan voor een nieuwe meterkast.

Harman Kardon en TV installeren

Ik zou graag alles opnieuw geïnstalleerd willen hebben, zodat alles het weer normaal doet.

Aardpen slaan voor een elektrische installatie

Voor de nieuwe elektrische installatie moet nog een aardpen geslagen worden. De verwachting is dat deze niet zo diep de grond in moet. Omdat er in het bijgebouw een tweede installatie komt met een eigen groepenkast (op dezelfde aansluiting) is het idee om hiervoor een eigen aparte aardpen te slaan. De werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren omdat er nu geen stoom op de installatie gezet mag worden.