Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor uitbreiden schakelkast ten behoeve van 2 inductie kookplaten:

Uitbreiden schakelkast ten behoeve van 2 inductie kookplaten

Op dit moment hebben wij een schakelkast in de meterkast hangen die helemaal vol is. Met het oog op de toekomst naar willen wij 2 inductie kookplaten aanschaffen. 1x in de aanbouw die vast zit aan het huis en 1 x bij ons in de keuken. Ik denk dat op beide locaties een kabel getrokken moet worden. Maar dat is iets wat je ter plekke zal moeten beoordelen. Daarbij komt dan ook dat de schakelkast nog verder uitgebreid moet worden hierdoor. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat naar de keuken is ongeveer 5 a 6 meter. Die naar de aanbouw al gauw 12 meter. Tot aan de keuken beschik ik over een kruipruimte. De aanbouw beschikt over een betonnen vloer. Bij Liander hebben we nu 1 x 35 of 40 A aansluiting.Welke zou in de nieuwe situatie het meest geschikt zijn?? De 3 x 35A of 3 x 40A? En moet deze al aangesloten zijn voordat de schakelkast aangepast kan worden?? Kunt u mij een vrijblijvende indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten?
Onze klant uit Scherpenzeel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden schakelkast ten behoeve van 2 inductie kookplaten uit heel Nederland:

Groepenkast uitbreiden voor keuken

We zijn bezig een nieuwe keuken uit te zoeken en voor deze verandering hebben we een uitbreiding van de groepenkast nodig voor het inductiekolen en een extra magnetron en tevens de aansluiting van de inductiekookplaat. Voor inductie hebben we waarschijnlijk twee extra groepen nodig en een voor de magnetron. Schakelkast van bouwjaar 2000, vanaf de bouw.

De werkzaamheden bestaan uit uitbreiden ...

De werkzaamheden bestaan uit uitbreiden van elektriciteitsnet in een appartment (1955). Momenteel zijn er 2 groepen 16 amp. Dit moeten er 5 worden van 16 amp. Er is al een moderne schakelkast aanwezig. Daarnaast moeten elektriciteitspunten uitgebreidt worden in keuken, badkamer, werkkamer en mogelijk hal. Het gaat dan om plaatsing van zowel contactdozen als schakelaarpunten en naar alle waarschijnlijkheid kabels opnieuw trekken door bestaande leidingen en mogelijk nieuwe leidingen aanbrengen.