Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rhenoy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rhenoy heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rhenoy u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rhenoy of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rhenoy bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rhenoy staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rhenoy:

Netwerkkabel trekken voor internet aansluiting op 2e etage door bestaande leidingen

Betreft pand uit 1980. Moet een netwerkkabel worden getrokken vanuit kelder naar 2e etage. Er liggen goten. Begane grond en 1ste etage zijn bedrijf. 2e is appartement.

Extra groep

Extra groep maken in de groepenkast

Doorgebrand stopcontact/stekker van droger. Tevens dubbele kraan repareren.

Stopcontact en stekker van wasdroger zijn doorgebrand, graag beiden vervangen en onderzoeken wat de oorzaak is om te voorkomen dat het nogmaals gebeurd. Dubbele Wasmachine/Vaatwasserkraan werkt aan 1 kant niet meer, waardoor de vaatwasser niet meer te gebruiken is. Ook graag dit repareren.

Krachtstroom een perilex voor electrische oven met keramisch kookplaat

Wij willen in de meterkast een kracht stroom laten aanleggen en een electrisch oven aansluiten. De afstand van de meterkast tot n de keuken is ongeveer 14 meter. Daarnaast is er in de keuken een perilex aansluiting nodig voor de keramische kookplaat

2 á 3 groepen erbij maken

2 á 3 groepen erbij maken in de meterkast die naar de keuken lopen.

Zonnepanelen aansluiten

Ik wil graag mijn zonnepanelen laten aansluiten in de meterkast en op omvormer goodwell.

Aanleggen 2e fase + 2 fase groep (inductie kookplaat)

In de meterkast (Ruimte genoeg) - 2e fase aanleggen (Vanuit hoofd aansluiting) - 2 fase groep aanleggen Ik zorg zelf ervoor dat de kabel (5x2,5mm2) van de keuken in de meterkAst komt.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil in mijn nieuwe woning een inductiekookplaat en dat is krachtsroom aan te raden. Dat wil ik graag installeren

Meterkast verplaatsen incl vervangen

Wij willen graag de meterkast laten verplaatsen van de gang naar de kelderkast, en meteen vervangen voor een moderne variant.

Aardpen slaan in de meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan binnen in de meterkast. ik heb een aardlekschakelaar. Ik heb geen idee hoe diep de aardpen moet en welke grondsoort ik heb.

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.

Bliksem afleider binnenshuis plaatsen

Wij zitten net in een nieuw huis waar op het dak een bliksemafleider zit. Onze buurman gaf aan ook binnen een bliksemafleider te hebben. Volgens ons zit dat niet in ons huis. Het lijkt ons wel verstandig om ook binnenshuis een bliksemafleider te hebben zitten. Kunt u ons een offerte sturen voor het plaatsen van een bliksemafleider.

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil 4 stopcontacten in de woonkamer verplaatsen. I.v.m. planning verbouwing liefst op dinsdag 30 juni

Schakelaar plaatsen tbv renovatie

Mijn aansluiting in de meterkast heeft geen hoofdschakelaar. De kast heeft een slimme meter. Voordat ik de groepenkast ga vervangen wil ik eerste een hoofd/aardlekschakelaar laten plaatsen. Te gebruiken materialen graag eerst bespreken. Ik heb nog een 25A en een 40A schakelaar liggen uit een eerdere meterkast. De hoofdaansluiting heeft maar 1 fase. Woning is gebouwd in 1972. Offerte incl. btw, reiskosten, installeren, materialen.

Een stopcontact verplaatsen

Graag één stopcontact verplaatsen (zit nu laag bij de plint, maar moet op minimaal 1,18 hoogte komen i.v.m. plaatsing nieuwe koelkast (die 91 cm breed is), die precies van muur tot muur loopt. Koelkast past, maar het stopcontact zit dan in de weg! Vandaar dat deze hoger of op een ander plaats wil.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppen kast vernieuwen. Van 1 phase naar 3 phase. Wat er wordt aangesloten in de toekomst zijn, Airco, zonnepanelen, wasmachine, wasdroger, heetwaterkraan, inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven. Ik wil graag het merk hager. Ik hoor graag van u.

Groep voor inductie

Nieuwe groep en stopcontact inductiekookplaat

Nieuwe groep in metekast

Meterkast met een groep uitbreiden ten behoeve van airco.

krachtstroom aanleggen

ik heb 3 x 25 A aansluiting wil een sauna oven aansluiten met 9 kW. ik wil niet naar 3 x 35 A vanwege hogere kosten. Gelijktijdigheid is er nauwelijks. bedankt voor een offerte

Aansluiten meterkast

Onderwerp: Aansluiten nieuwe meterkast. Momenteel heb ik een stoppenakst en die wil ik vervangen voor een nieuwe groepenkast. Ik wou zelf de groepenkast bestellen, 3 fase en 10 groepen. (+/- EUR 400 van het merk ABB). Mijn vraag: wat kost het om de oude stoppenkast weg te halen en de nieuwe te plaatsen? Is het goedkoper om de meterkast bij jullie te bestellen?

Ongeaarde stopcontacten vervangen naar geaarde op de bovenverdieping

Ik heb op een kamer boven geaarde stopcontacten nodig. Nu is dit huis best oud en zit er nergens onder de lampen een verdeeldoos en weet ik niet hoe de leidingen lopen.

Vervangen electra

We zijn bezig met het eventueel kopen van een jaren 30 vrijstaand huis. Hierin dient de gehele electro incl. Groepen vervangen te worden. De gehele bedrading, groepen dient vervangen te worden. Het huis heeft een kelder, begane grond, 1ste en 2e verdieping. Daarboven nog een vliering. Woonoppervlak 190 m2 En inhoud 775 m3. Kunt u een indicatie opgeven wat het gaat kosten?

Extra groepen, normaal en krachtstroom

Beste, wij willen in ons huurhuis graag een extra groep laten plaatsen om inductie te gaan koken (220V) en een krachtstroom aansluiting naar de buitenmuur/schuur voor het opladen van een elektrische auto. We willen voor beide opdrachten aparte offertes.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Ik wil graag het glasvezelkastje wat zich in mijn woonkamer bevindt verplaatsen naar de meterkast in de hal.