Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen groepenkast:

Vervangen groepenkast

Het vervangen en uitbreiden van de groepenkast voor onder andere kookplaat. Perilex aansluiting niet aanwezig, kelder wel aanwezig.
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen groepenkast uit heel Nederland:

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Aarde slaan + eventueel groepenkast vervangen

Aarde slaan + eventueel groepenkast vervangen 10 groepen

Vervangen groepenkast en meteen 2 extra groepen

Uitbreiding voor toekomstige installatie inductie (bedrading trekken?) in keuken en installatie zonnepanelen. Bovendien zou de volledige elektrische installatie/bedrading eens " nagekeken "moeten worden. Wellicht op aangeven van installateur een extra stopcontact in groepenkast. Er zijn nog wel wat " losse eindjes "te bespreken die mee genomen kunnen worden.

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn oude groepenkast vervangen hebben. Nieuwe groepenkast moet 8 groepen hebben , 1x wcd in groepenkast. Vakman regelt materiaal.

Groepenkast & elektra zolder

Groepenkast zonder aardlek vervangen en verbouwing op zolder moet bedrading gecontroleerd en wellicht opnieuw aangelegd.

Uitbreiden / vervangen groepenkast

ivm te verwachten airco moet onze groepenkast uitgebreid worden. Wellicht zelfs verplaatst. In onze woning uit 1930 is de groepenkast naast de kelder deur op de buitenmuur geplaatst. Wellicht is herplaatsen in de kelder een optie.

Vervangen stoppenkast en aanleggen randaarde

Vervangen van stoppenkast door een complete groepenkast Plaatsen 4 extra groepen inclusief leidingwerk. Aanleggen randaarde voor wandcontactdozen

Groepenkast vervangen

We zouden graag een offerte willen voor het vervangen van de meterkast, uitbreiding groepen, mogelijkheid tot zonnepanelen aansluiten, verplaatsing uit het trapgat naar een betere locatie (graag in overleg wat de beste, doch goedkoopste oplossing is).

Vervangen groepenkast + uitbreiding 2 extra groepen

Zoals in de bijgevoegde foto is onze groepenkast vol. In oktober gaan wij verbouwen waarbij ik op 1 slaapkamer een kantoor ga inrichten. Voor dit kantoor en de benodigde apparatuur heb ik 2 aparte groepen nodig. Wat ik begrepen heb moeten er hiervoor extra leidingen getrokken worden omdat dit niet door dezelfde verdeelkast mag als een bestaande groep. In Oktober gaat onze badkamer vervangen worden waardoor de koof verwijderd word. Dit geeft de mogelijkheid om extra leidingen naar de zolder te trekken waardoor via de zolder deze leiding aan de andere kant van het huis weer naar beneden kan naar de betreffende kamer. Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 extra groepen te plaatsen (en waarschijnlijk de groepenkast vervangen omdat dit nu niet meer past?) plus om de leidingen te trekken via de toegankelijke koof van de badkamer, over de zolder heen naar de betreffende slaapkamer waar dan 2 aparte stopcontacten naast elkaar gemonteerd moeten worden die elk in verbinding staan met een aparte groep.

Partners

Partners van Casius