Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Putten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Putten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Putten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Putten of directe omgeving.

96 klanten uit Putten bevelen een bij Casius in Putten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Putten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, elektra laten vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Putten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Putten:

Vervangen groepenkast

Het vervangen en uitbreiden van de groepenkast voor onder andere kookplaat. Perilex aansluiting niet aanwezig, kelder wel aanwezig.

Extra groepen aanmaken voor keuken

We willen graag 2 of 3 extra groepen aan laten maken in de meterkast voor onze nieuwe keuken. Eentje voor de inductieplaat, en 1 of 2 voor vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven en quooker. In eerste instantie graag contact per mail.

Aansluiten autolader buiten + aanleg extra groep in meterkast

Ik wil graag demeterkast uitbreiden met extra groepen t.b.v. autolader 11kwh + tussenmeter MID gekeurd t.b.v. opnemen verbruikstanden autolader + aansluiten autolader. We hebben als autolader de Webasto Pure klaar liggen. In totaal is 20-25 m kabel nodig. Graafwerk en kabel door kruipruimte trekken doen we ze zelf, wel is een boor nodig om het gat in de muur te kunnen boren.

Vernieuwen groepenkast

Ik wil graag mijn groepenkast vernieuwen + een extra aardlekschakelaar plaatsen. De grondsoort is zand, ik weet niet hoe diep het moet zijn.

400 Volt vaatwasser aansluiten

IK heb een vaatwasser gekocht voor mijn bedrijf die op 400 Volt draait. Deze dient door de vakman te worden aangesloten. Hiervoor zal er wellicht een extra groep worden aangelegd.

Nieuwe groepenkast laten plaatsen

Het gaat om het vervangen van de groepenkast voor een nieuwe.

Meterkast verplaatsen

Wij willen onze meterkast graag met 8 meter verplaatsen, deze komt nu naast de voordeur te zitten.

Dubbele stopcontacten met randaarde monteren

Ik wil 2 dubbele stopcontacten in de woonkamer met randaarde vanuit de meterkast laten plaatsen. De elektra dient onder onder de vloer in de gangkast omhoog te komen door de muur in de woonkamer.

Nieuwe aardpen slaan

Ik heb een woning gekocht en de aarde vanuit meterkast blijkt 'aangesloten' te zijn door ongeveer een halve meter draad in de grond te prikken. Dit is niet voldoende en daarom ontvang ik graag een offerte voor een veilige en doorgemeten aardpen. De aardpen kan direct achter de meterkast geslagen worden, alleen door de buitenmuur heen.

Aardlek verhelpen in een recreatiechalet ...

Aardlek verhelpen in een recreatiechalet in Putten op de Veluwe. Waarschijnlijk moet er een nieuwe meterkast komen.

Verlichting aanleggen voor voordeur en ...

Verlichting aanleggen voor voordeur en overige verlichtingspunten in huis.