Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van complete elektra in huis uit 1923:

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van complete elektra in huis uit 1923 uit heel Nederland:

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Het bekleden van de buitengevels tussenwoning

Goedenavond, Ik zou graag de gevelbekleding van onze zolder willen vervangen. De vraag is alleen of we enkel de achterzijde gaan doen of wellicht ook de twee zijkanten. Kunt u een offerte maken voor enkel de achterzijde en ook een offerte inclusief de twee zijkanten? Artikel: HardiePlank® Gevelbekleding Cedar Houtnerf Traditional Red Geschatte afmetingen: Offerte 1 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Offerte 2 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Zijkant 1: 4.20x2.80 = 11,8 m2 Zijkant 2: 8.5x2.80 = 23.8 m2 Totaal = 53,8 Kun u in de offertes verwerken inclusief overige materialen die vereist zijn om het te bevestigen? Indien nog informatie nodig is om tot een complete offerte te komen kunt u mij uiteraard telefonisch benaderen.

Laminaatvloer vervangen

Na waterschade in keuken dient de complete laminaatvloer, 32m2, in keuken en aansluitende woonkamer vervangen worden. Het gaat om een verzekeringskwestie

Offerte waterschade laminaat

Wegens waterschade enkele maanden geleden dient het laminaat vervangen te worden. Gaat om een totaal vloeroppervlakte van 80m2 waarvan ongeveer 50 m2 eruit gehaald moet worden. Het gaat om tegellaminaat Helix Stone waarbij ik geen artikelnummer heb en dus niet weet of het nog bestaat. Er is een kans dat er een heel nieuw laminaat in moet worden geplaatst als dat laminaat niet meer bestaat. In dat geval zal alles vervangen moeten inclusief ondervloer, plinten, verwijderen meubels, en opslag. Graag een complete offerte voor het indienen bij de verzekering.

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Complete CV installatie

de bestaande luchtverwarming met topkoeling wordt vervangen door een centrale verwarming met radiatoren of op maat advies of hoe de bestaande luchtverwarming duurzaam/ energiezuinig wordt gemaakt en uitgevoerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, luchtverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes

Glazen uitbouw achterzijde bouwen met keuken en balkon en trap

Wij willen een nieuwe keuken in een uitbouw met een trap naar boven en een balkon. Onze huidige ramen zijn niet meer goed, deze willen we vervangen voor goed isolerende ramen. Het huis is gebouwd in 1870, wij wensen in die stijl te bouwen. De uitbouw komt in een L-vorm. Een deel van waar de uitbouw komt staat al een gebouw, een deel zal gesloopt moeten worden (geen monumentaal pand). De vergunning moet nog aangevraagd worden. Ik ben bezig met het maken van een maquette en tekeningen. De volle breedte is 7 meter, de laatste 3 meter zal dieper naar achter uitsteken en dit wordt de keuken (3-7 meter). De rest zal 1,5 meter diep worden. Wij willen een trap naar boven toe, dit wordt een soort balkon. De achtergevel moet ook vernieuwd worden. De hoogte is voor een deel 2,70-2,80 meter en het andere deel is 7 meter hoog. Dan moet er gekeken worden naar een muur die gesloopt moet worden. Kijken of dit een draagmuur is. Fundering zal nodig zijn, we hebben zandgrond. We willen energie besparende ramen, ook willen we graag meer informatie over subsidie mogelijkheden. De uitbouw wordt eigenlijk volledig van glas met een houten frame. Is prefab een mogelijkheid in onze situatie? We willen graag een complete oplevering, maar alle onderdelen graag apart specificeren op de offerte. In het dak moet een soort lichtstraat komen, we denken eraan om een dak met een hellingshoek van 45 graden te maken voor meer lichtinval (soort prisma in de hoek). De situatie is wat gecompliceerd. Als u langskomt, neem dan graag een portfolio mee van uw werken.

Dakraam vervangen

Mijn dakraampje (Ubbink) op zolderverdieping is aan vervanging toe plus netjes afwerken. Ik ben opzoek naar iets stevigers, er staat namelijk veel wind op. Het frame + het raam moet worden vervangen. Het heeft de grootte van 4 of 6 dakpannen in totaal. Het is een complete set met zwarte dakpannen. Graag advies wat handig is voor een nieuw dakraam.

Serre aan de achterzijde realiseren

Wij willen een serre laten bouwen. De globale afmeting voor de aankomende serre moet worden 5,25 mtr bij 3 mtr. De exacte maten hangt geheel af van uw bouwkundig advies. Als het mogelijk is willen wij graag de situatie door u bij ons ter plaatse willen laten bekijken (de ondergrond is namelijk veel zand en zakt veel) voor de fundering. In de buurt geven ze aan dat een vergunning niet nodig is, maar ik probeer een afspraak met de gemeente te krijgen dat ik in het archief mag kijken naar hoe ons huis gebouwd is en of een vergunning nodig is of niet. We zijn al enige tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden en we willen nu serieus aan de gang. Wij willen of een aluminium of een kunststoffen serre compleet van glas (dak en de zijkanten). Mogelijk dat we ook elektrische zonwering willen hebben en verwarming. We willen een complete oplevering. De tuin willen we ook aanpakken, we zouden de tegels willen vervangen, maar we vragen ons af of het handiger is eerst de oude tegels te verwijderen en dan te bouwen, of de tegels te laten liggen en later dit te laten doen. We hebben geen haast, het liefst zouden we er in de zomer al gebruik willen maken van de serre, maar september vinden we ook goed.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, de afmetingen zijn 1.58 x 3.94 meter. Er staat nu een muurtje met electra als afscheiding van de douche, die moet weg om plaats te maken voor een complete douchecabine. Het toilet is een duoblok en moet vervangen worden door een senioren duoblok. Wastafel is aan de kleine kant en daar wil ik graag een wastafel inclusief meubel.

Partners

Partners van Casius