Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal:

krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal

Het gaat om twee drie fasen aanleggen ivm met elektrisch koken en elektrische auto. De afstand zal ongeveer 10-12 meter voor de meterkast naar de straat.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal uit heel Nederland:

Krachtstroom realiseren

We zouden krachtstroom willen hebben. We hebben helemaal geen krachtstroom, dat zou ergens vandaan gehaald moeten worden. Als het goed is hebben we nu een monofase. We hebben geen idee wat mogelijk is. Het gaat om een vrijstaande woning. We hebben het nodig voor zonnepanelen en inductiekookplaat. Perilex stopcontact is nog niet aanwezig. Er is geen kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en waar de inductiekookplaat komt is ongeveer 8-9 meter. Het kabel ga ik zelf aanleggen. Klus heeft enige spoed.

Krachtstroom voor inductie realiseren

Graag laat ik krachtstroom voor in de keuken voor de nieuwe inductiekookplaat realiseren. Wij gaan namelijk van gas over op inductie. Meterkast zit op 8 meter afstand. Er is een kruipluik aanwezig.

Krachtstroom realiseren

Ik heb een prijsopgave nodig voor het realiseren van een krachtstroom. Ik wil overigens in de toekomst overgaan van gascv naar elektrische cv, graag een vakman die mij hierin kan helpen en adviseren.

Krachtstroom aansluiting aanleggen in garage

Ik heb een Tesla auto aangeschaft en wil hiervoor een 3 fase stekker realiseren van de meterkast naar de garage. De afstand is ongeveer 2 a 3 meter.

Perilex aansluiting realiseren

Ik woon in een huis uit 1970 en er is nooit veel aan de meterkast gedaan, maar we hebben wel een slimme meter. De vraag is nu of jullie boven en perilex aansluiting kunnen realiseren voor een mv box van Duco. De afstand tussen de meterkast en de locatie waar de box moet komen is horizontaal ongeveer 6 meter en verticaal 3 meter. We hebben nog geen krachtstroom aansluiting voor zover ik weet.

Krachtstroom aanleggen

In onze woning zal voor komende sauna wil ik graag drie fases realiseren in de kast. De bedrading naar de sauna kan ik zelf doen.

Krachtstroom aanleggen en gebruiksklaar maken voor de keuken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan realiseren in mijn meterkast en hier een kabel van kan trekken naar de keuken. De meterkast en keuken bevinden zich op dezelfde verdieping op ongeveer 3 meter afstand van elkaar.

Extra groepen aanleggen en krachtstroom realiseren

Ik zoek een elektricien die het aantal groepen in mijn meterkast kan uitbreiden. Dit moeten waarschijnlijk 2 groepen zijn. Daarnaast wil ik ook dat er krachtstroom aangelegd wordt. Dit is een meterkast die een restaurant voorziet.

Krachtstroom aansluiting in de keuken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan realiseren in mijn stoppenkast. Vervolgens dient er een kabel getrokken te worden naar de keuken via de kruipruimte. In de keuken moet een perilex stopcontact geplaatst worden. Verdere werkzaamheden bespreek ik graag met de elektricien.

Aansluiting krachtstroom voor nieuw keukenapperatuur

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan realiseren in mijn meterkast. Vervolgens moet er een kabel via de kruipruimte naar de keuken getrokken worden.

Partners

Partners van Casius