Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen bij het woonhuis laten slaan:

Aardpen bij het woonhuis laten slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen in onze woning van 1960.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen bij het woonhuis laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan woonhuis

Ik wil een aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

In verband met het vervangen van metalen waterleidingen door kunststof waterleidingen door Brabant Water, graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven. Een aardlekschakelaar is aanwezig, hoogste groep is 16 Ampere. Kunt u ook een voorstel voor een geschikte datum geven?

Slaan van een aardpen

Graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven, daar de huidige aarding op de waterleiding is aangesloten. Kunt u dan tevens een voorstel voor een geschikte datum geven?

Aardpen bij een woonhuis laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, gezien de onze aarding nu via de waterleiding loopt. Mijn buurman wil dit ook. Wij willen graag een offerte inclusief materiaalkosten, uurloon en voorrijkosten.

Aardpen slaan voor bouwkast

Slaan van aardpen voor bouwkast 3 x2 5A. Afzekerwaarde aardlek 16 A. Aansluiting word later gebruikt voor woonhuis.

Nieuwe aardpen slaan

De huidige aardpen is vermoedelijk sterk verouderd. Het woonhuis dateert van rond 1900 en is volledig gerestaureerd. De electrische installatie is volledig vernieuwd incl. Aardlek. Nu alleen de aardpen nog. Hoor het graag wat de kosten zijn en wanneer u kunt komen.

Veiligheidsaarding controleren en aanpassen

In de straat van mijn moeder wordt de metalen waterleiding vervangen door een kunststoffen leiding. Nu is volgens mij alles geaard via de drinkwaterleiding in de kelder van het woonhuis. Zoals ik zelf kan beoordelen zal hiervoor een aardpen geslagen moeten worden. De waterleiding zal vervangen worden.

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woonhuis

Slaan van de aardpen voor een nieuw te bouwen woonhuis. Het project gaat in december van start.

Aardpen / aardelektrode laten slaan

Ik wil dat er een aard elektrode in de meterput achter de voordeur wordt geslagen met daaraan 8 meter koperen draad op rol, geschikt voor woonhuis installatie 1 fase met hoofd zekering van 35 ampère.

Aardpennen slaan bij een woonhuis

Gaarne ontvang ik een prijs voor: Aardpen slaan en naar binnen invoeren. Tevens nog een aardpen slaan op een ander adres. Ook alleen invoeren naar binnen. Aansluiten van de aardpennen word door de bewoners zelf verzorgd. Beide zijn woonhuizen. Bij voorkeur met spoed uitvoeren.

Partners

Partners van Casius